Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Zdar kluci, tak se u nás pěkně ochladilo.

Víťo objednal jsem a už je doma :), jen se mi do toho teď nechce. Vzal jsem to od něj i s káblikem a je to supr, protože je ho tam asi 1,5 metru. Takže relé můžu krásně zabudovat mezi ostatní.

Kam to relé šoupneš mezi ostatní ? Kde je najdu - a jsou tam nejaky drzaky ? Nechci aby mi tam nekde plandalo - rozdelany jsem to jeste nemel, takze nevim... A jak vyndam spinac varovnych ? Nechci nekde neco zlomit :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar kluci, tak se u nás pěkně ochladilo.

Víťo objednal jsem a už je doma :), jen se mi do toho teď nechce. Vzal jsem to od něj i s káblikem a je to supr, protože je ho tam asi 1,5 metru. Takže relé můžu krásně zabudovat mezi ostatní.

Já to nakonec taky objednal s káblíkem,ale ještě to doma nemám.Asi čekal až mu to potvrdím na tuty.Nicméně počítám že v pondělí max.v úterý to tu bude.No a pak kontaktuju známého ať to tam flákne.Jen aby už neněžilo,páč ještě se mi nechce přezouvat

Odkaz ke komentáři

Já to nakonec taky objednal s káblíkem,ale ještě to doma nemám.Asi čekal až mu to potvrdím na tuty.Nicméně počítám že v pondělí max.v úterý to tu bude.No a pak kontaktuju známého ať to tam flákne.Jen aby už neněžilo,páč ještě se mi nechce přezouvat

Příští týden pojedu do jižních čech, tak jsem s nim domluvenej že si pro to relé přijedu

Peny, jak na tom budeš časově ? Hod mi do SZ tvuj tel a dame kofí. Vidim to bud utery nebo stredu.

Odkaz ke komentáři

ze by jsme opět otevřeli téma www.superb-club.cz ?

Pojďme do toho chlapi.Je zima,máme zase prostor diskutovat a rozebrat to.Je mi jasné,že 50 superbů nás tam nebude,ale i třetina není k zahození.Kartičky máme,pohár máme,trika máme,já bych se té myšlenky nevzdával.Toliko můj názor a teď reakce ostatních please.

Odkaz ke komentáři

Pojďme do toho chlapi.Je zima,máme zase prostor diskutovat a rozebrat to.Je mi jasné,že 50 superbů nás tam nebude,ale i třetina není k zahození.Kartičky máme,pohár máme,trika máme,já bych se té myšlenky nevzdával.Toliko můj názor a teď reakce ostatních please.

...pro těch 10 aktivních lidí ;) má to cenu ;)

jinak dobré ráno :)

Odkaz ke komentáři

Velky Sejdo ty se toho bojis ? :D

....né chlapče,já se bojím jenom ošklivé nemoci ;) .........

ale dělat klub pro cca 10 aktivních lidiček,to opravdu neé ;) .......na diskuzní klub to nemá smysl......

prostě moje zásada je,když někde jsem a baví mě to ,tak jsem aktivní,nebo na to seru.....howk...

Odkaz ke komentáři

Čaute všeci.U nás zataženo,ale neprší,nesněží a je klid.Dnes jsem chtěl přehazovat gumy,ale nějak se mi nechce,takže to musím odložit.

Kontaktoval jsem SEBA ohledně rozvodů a byl jsem mile překvapen.Jeden příklad za všechny:tlumič vibrací stojící ve škodovce cca 5000kč má sebo za nějakých 1400kč.Značkový samozřejmě.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...