Petik Vloženo 30. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2009 Zdar kluci, tak se u nás pěkně ochladilo.Víťo objednal jsem a už je doma , jen se mi do toho teď nechce. Vzal jsem to od něj i s káblikem a je to supr, protože je ho tam asi 1,5 metru. Takže relé můžu krásně zabudovat mezi ostatní. Kam to relé šoupneš mezi ostatní ? Kde je najdu - a jsou tam nejaky drzaky ? Nechci aby mi tam nekde plandalo - rozdelany jsem to jeste nemel, takze nevim... A jak vyndam spinac varovnych ? Nechci nekde neco zlomit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Zdar kluci, tak se u nás pěkně ochladilo.Víťo objednal jsem a už je doma , jen se mi do toho teď nechce. Vzal jsem to od něj i s káblikem a je to supr, protože je ho tam asi 1,5 metru. Takže relé můžu krásně zabudovat mezi ostatní. Já to nakonec taky objednal s káblíkem,ale ještě to doma nemám.Asi čekal až mu to potvrdím na tuty.Nicméně počítám že v pondělí max.v úterý to tu bude.No a pak kontaktuju známého ať to tam flákne.Jen aby už neněžilo,páč ještě se mi nechce přezouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Bré ranko bombarďáci.Tak u nás po ránu krásně slunečno.Chladno,ale krásně.To bude asi tím,že už jdu dnes zase na šichtu.To je jak naschvál.Tak se opatrujte mládenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 Já to nakonec taky objednal s káblíkem,ale ještě to doma nemám.Asi čekal až mu to potvrdím na tuty.Nicméně počítám že v pondělí max.v úterý to tu bude.No a pak kontaktuju známého ať to tam flákne.Jen aby už neněžilo,páč ještě se mi nechce přezouvat Příští týden pojedu do jižních čech, tak jsem s nim domluvenej že si pro to relé přijedu Peny, jak na tom budeš časově ? Hod mi do SZ tvuj tel a dame kofí. Vidim to bud utery nebo stredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 31. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2009 příjemný víkend všem...v Praze hnusně pod mrakem a zima ...chjo, ja chci léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Dobré ráno bando, tak víkend se nám pomalu krátí, co se dá dělat... Jsem dnes zvědavej na F1 - hlavně na ten okruh a to prostředí, to bude masáž Tak užívejte poslední volný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 pohodové nedělní ránko přeji všem malé info,tak to není turbo,ale vystřelil celý vstřik i s vložkou,ale proč,to se musí zjistit.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 pohodové nedělní ránko přeji všemmalé info,tak to není turbo,ale vystřelil celý vstřik i s vložkou,ale proč,to se musí zjistit.......... Tak pátrej Colombo - at dobre pořídíš Jiříku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Hezký podvečer kluci, no venku je teda hnusně. Petik: Mezi ostatní pod volant. Sundáš ten spodek palubky. A buď si protáhneš kabely až k vypínači varovek nebo to napojíš pod volantem. Sejis: tak to je zajímavý. Teda Jirko ty musíš mít vždy něco extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 příjemný zbytek víkendu hoši.. opravdu vždy něco extra,pán z MB servisu pravil,že to ještě neviděl.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 http://www.vw-scene.cz/forum/index.php/index Kluci juknete na forum je to celkem pekny a klidovy pro superby by to nebylo spatny design PTica Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 http://www.vw-scene.cz/forum/index.php/indexKluci juknete na forum je to celkem pekny a klidovy pro superby by to nebylo spatny design PTica ze by jsme opět otevřeli téma www.superb-club.cz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 1. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Nu kdyz uz mame i par poharu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 kluci nemate nekdo nekoho znamyho kdo dela ochranne nerez ramy na Hondu CR-V ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 ze by jsme opět otevřeli téma www.superb-club.cz ? Pojďme do toho chlapi.Je zima,máme zase prostor diskutovat a rozebrat to.Je mi jasné,že 50 superbů nás tam nebude,ale i třetina není k zahození.Kartičky máme,pohár máme,trika máme,já bych se té myšlenky nevzdával.Toliko můj názor a teď reakce ostatních please. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Dobré ráno superbáci. Máme tu další a po dlouhé době mrazivý týden. Tak ať je bez nehod a uteče jak voda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Pojďme do toho chlapi.Je zima,máme zase prostor diskutovat a rozebrat to.Je mi jasné,že 50 superbů nás tam nebude,ale i třetina není k zahození.Kartičky máme,pohár máme,trika máme,já bych se té myšlenky nevzdával.Toliko můj názor a teď reakce ostatních please. ...pro těch 10 aktivních lidí má to cenu jinak dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Velky Sejdo ty se toho bojis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Velky Sejdo ty se toho bojis ? ....né chlapče,já se bojím jenom ošklivé nemoci ......... ale dělat klub pro cca 10 aktivních lidiček,to opravdu neé .......na diskuzní klub to nemá smysl...... prostě moje zásada je,když někde jsem a baví mě to ,tak jsem aktivní,nebo na to seru.....howk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ja vim ale zase si myslim ze lepsi klub pro nasi bandu nez pro nejaky kvanto lidi jako je OC Navic si myslim, ze superbu nebude stejne nikdy jako OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Ahojda,zdravím při pondělku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Brý tro, stavím na čaj a krájím štrůdlíček, kdo se přidá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Brý tro, stavím na čaj a krájím štrůdlíček, kdo se přidá Ahoj Tome,tak je už sice odpoledne,ale štrůdlíček bych si dal.Tak kilo,kilo a půl.Děkujuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Čaute všeci.U nás zataženo,ale neprší,nesněží a je klid.Dnes jsem chtěl přehazovat gumy,ale nějak se mi nechce,takže to musím odložit. Kontaktoval jsem SEBA ohledně rozvodů a byl jsem mile překvapen.Jeden příklad za všechny:tlumič vibrací stojící ve škodovce cca 5000kč má sebo za nějakých 1400kč.Značkový samozřejmě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 3. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Nj Sebo se vyplati My od mame vse Vidis to Vito a pak, ze je draho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.