Hampejz Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 Zdravím všechny při víkendu. Pro mě nic moc, pač jsem včera musel pomáhat bráchovi, kterej rozštípal auto...dostal smyka štvanici. Docela pešek Jinak kdo by se chtěl mrknout jak se žije na Kubě, tak tady jsou fotky: Tady klikni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2009 No Tome tak to závidím.Tam se fakt nepodívá každý.Ta tanečnice vypadala mlsně Ale uteklo to co?Jinak fotky very good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Tome famozní,nádhera,tiše závidím .......ale ten šok z návratu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 dobré mrazivé ráno,tak už jenom necelé 4 dny a je tady a doufám,že nepřiletí na peruti a neřekne naseru ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 twe fakt pekny fotky....zavidim! btw kolik to tak kostuje takova dovolena a jak dlouho se tam leti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 dobře ty,... dobře oni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 21. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2009 Hezký večír bando, tak předpověď jim vyšla, dneska bylo o poznání tepleji. Zítra ještě na skok do práce a pak až v Novém roce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Dobré ráno, ještě jednou do práce a je to tady. Už máte dárky? Já jdu nakupovat Lary: Stálo nás to cca 90tis a let 11hodin tam a zpátky 1,5 na St. Andres, tam 2hodky čekání a pak 12 hodin dom......já cí zpátky, tady zima se mi nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Vánoce za dveřma a Schumi zpět ve formuli Přeji všem krásné předvánoční ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 .....dobré klouzavé ránko tak ještě jeden den a hurá na dárky a obžerství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 23. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2009 Dobré ráno a pěknej klouzavej den.Probral sem se a sem celej rozlámanej,dva dny na sjezdovce v práci Nu budu si muset zvyknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2009 Opravdu krásné prožití dnešního dne a boooooohatého ježíška ze srdce přeji Všem Jirka-sejis s rodinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 krásného pohodového Štěpána tak jak pokračuje u Vás obžerství dnes čeká kachnička s br.knedl .......tak si nechte čvachtat v rypáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 tak to u nás krůta s nádivkou, ale za kachničku bych vyměnil hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2009 nevyměním .......................ale povedená krůtička s nádivkou mnam mnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 krásné ráno všem. Tak co jste dostali pod stromeček pro autíko? Já dostal příspěvek finanční a teď nevím za co ho utratit )) No ale asi vyhraje rozum a koupím si boty, pač už mi nějak dosluhujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 Taky krásné ráno všem. Tak já jsem dostal pro mě a supína dárek v podobě poukazu na jednodenní kurz bezpečné jízdy na letišti Dlouhá Lhota u Příbrami. No, a abych se tam snad nebál, tak stejný poukaz dostali i zeťák a přítel mladší dcery. Pojedeme řádit ve třech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2009 jako vtip dobrý Ríšo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2009 Hezký večer, tak jen na skok. Užíbejte zbytek roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 dobré pracovní ránko tři dny před koncem roku tak si dáme čajík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 dobré by bylo, kdyby to tak neklouzalo. Koukám, že jsme tady něják osamocený Jiříku. Ostatní mají už asi fraj. Já jdu vařit kafe do pořádnýho kyblíku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Kafe, neeee, ja hlasuju pro caj s rumem Mno jo no, dovolena, vanoce....to je tady smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Kafe, neeee, ja hlasuju pro caj s rumem Mno jo no, dovolena, vanoce....to je tady smutno Nazdar kamarádi - já mam naštěstí mezi svátky "pouze" home office, takže u mě to jistí ten čaj s rumem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 tak tak PEtíku, tak to má být Jsem na tom stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Jééééé vy se máte. Já si jdu dát další kafe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.