ace ventura Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Ahoooj, teda Jardo ty jsi byl u nás v Prostějově a já celý týden dřu v Práglu a okolí. A že su tak smělé , co tě sem přivedlo k nám na hanou, jestli to néni tajný Ahoj Martine, tajný to neni. Byl jsem tam služebně, měli jsme v okolí jeřáby. Nakonec jsem skončil v Ostravě. Pokecal jsem s Viťou, tak se mi hned líp pracovalo . Ten příští víkend mám volno, takže já bych přijel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Září 2010 Sdílet Vloženo 9. Září 2010 Nazdar bando, zdravím vás já před dovolenou silně nestíhám. Tak snad jste na tom líp. to Jirka: bylo by to dobrý, ale už tak to bude náročný. Jedou s náma mladý (ty mladší) a tak se nesmím nechat jako dědek zahanbit. Udržet s nima krok bude hustý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 11. Září 2010 Sdílet Vloženo 11. Září 2010 Ahoj, byl jsem teď týden v práci, takže když by někdo chtěl do Vyškova přijet, tak napište a já určitě přijedu taky!!!http://motor-party.tuning-sport.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 zdravím a doufám, že všichni máte seznam SPZ a krajů VW Passat POLICIE ČR ... kdo ne, tak tady je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 To se hodí, passatů tam jezdí celkem dost. Já jsem včera na D1 málem sestřelil policajty v civilní octávce. Měřili v pravém pruhu a jeli 75 tacho. V kolik se sejdeme v tu sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Září 2010 Sdílet Vloženo 14. Září 2010 Mě dnes změřili na D1. Tlačil jsem v dešti Ochcávku ve 160 km a přiletěl VW. V tom dešťovém prachu co byl za mnou jsem je nepoznal a blikli na mě! Tak jsem na to šlápl a trochu jim ujel ale na kopci mě stopli a navedli na odpočívadlo!. Do kopce mi naměřili 217km! Bylo to bez pokuty! Líbilo se jim auto a to zrychlení do kopce! Tak jsme dali na pumpě kafe, pokecali a jeli jsme dál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 .....no to jsi měl Libore pokud je to pravda kliku a ještě ted se ti točí jinak zdar všem zde vyskytujícím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Keca nebo zafungovala ta karticka co ma na celnim skle Jinak vas zdravim panove Uzivam dovolene a teplicka Je tu 33 stupnu a pohoda Leju do sebe plechovou Plzen a je mi tak akorat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Ty jsi tu chyběl! Se tam plácáš jako RYBA na suchu! A ty svoje připomínky si nech pro sebe! Jak je jinak RYBO? Máš tam krásně co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 To si pis ze je to naopak. Placam se jako ryba ve vode a ze je ji tady vsude kolm habakuk. A toho krasnyho materialu taky hafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Ty budeš něco stavět, že se koukáš po materálu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Ahoj Jardo, rád bych přijel, ale na ten Vyškov jsme zatím jen my dva.Dojel bys i tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 (editace) To si pis ze je to naopak. Placam se jako ryba ve vode a ze je ji tady vsude kolm habakuk. A toho krasnyho materialu taky hafo. Zdravím Vás ribo, taky jsem si tak užíval s manželkou na Gran Canaria a byli jsme na Playa taurito.Ale to už je dávno.Užívejte zdraví vás Martin Editováno: 15. Září 2010, autor: Martin35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 I já se musím připojit k pozdravení "RIBY" na ty Kanáry, či kde jsi, ale myslím, že to jsou Kanáry. Jinak Libor už asi blouzní, to bude tím, že pořád nemá ty modré pilulky, ale nevím jestli mu je takto dovezeš? I když tvrdí, že je už nepotřebuje, tak nevím? Měj se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Clovek si chce povidat a zrovna ani v jedne hospode nikdo neni, asi spatna obsluha nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Září 2010 Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Díky pánové za pozdravy a taky já vás zdravím spolu s vnoučkem Dnes 31 stupňů a naštěstí to občas zaleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Září 2010 Sdílet Vloženo 17. Září 2010 Takže jsme se dohodly na poslední chvíli! Zítra ve Vyškově kdo chce ať přijede, zatim jsme 3 , Martin35, Žralok, Ace Ventura! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 19. Září 2010 Sdílet Vloženo 19. Září 2010 Takže ve Vyškově jsme se sešly podle plánu, ti co řekly tak přijely, jen nemůžu přijít na to jak sem dát fotky!! :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Ríšo mooooc tě zdravím a moc ti ten relax přeji,zasloužíš si jej já bohužel ti jenom tiše závidím jel bych někam vypnout až bych brečel........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Díky Jirko. Jinak se mi to taky krátí a v sobotu večer mi bude ouvej, až se budu vracet do reality. Přikládám dvě fotky, jak bych si představoval, aby to vypadalo na pumpách u nás doma. To by se to jezdilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Tak si vem do letadla místo palivového příplatku 2 kanystry! A mě můžeš taky nějaký ten litřík dovézt.Klidně ti to zaplatím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Tak vono by toho bylo vic co by se dalo tahnout domu. Napriklad cigara macka jsou o 30 kacek levnejsi na krabicce, tvrdej alkohol cca o 30% levnejsi a parfemy taky tak 30 - 50% lenejsi nez u nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 hmm pekne si pomatuju kdyz jsem byl na ukrajine tak benzin za levno a ciga malbora za 30 kc v prepoctu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 zdar kamarádi.Tak uz jsem zase v rachotě.Minulý týden jsem byl v pátek v Praze na otočku.Jinak cesta oničem.Ale už se na mě doma smějou fungl nové micheliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Ty jo chlape ty jeste zijes? Kolikrat to vypada jako ze se po tobe slehla zem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.