riba Vloženo 20. Září 2010 Sdílet Vloženo 20. Září 2010 Takže ve Vyškově jsme se sešly podle plánu, ti co řekly tak přijely, jen nemůžu přijít na to jak sem dát fotky!! :help: Tak dockame se nejakych fotek? Tak to vypada ze tam zas nikdo nebyl. Na foru je k tomu clanek a galerie fotek a superb ani jeden. Aspon Zralokuv veteran by snad stal za to ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Ríšo,tak to je síla ,ty ceny,já jsem tam nikdy nebyl,tak čumím ;) no ono dle statistiky máme PHM třetí z nejdražší v Evropě tak čemu se vlastně divíme,viz dnešní demonstrace........stojí to tady těžce za hovno !!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Kolega dnes taknoval někde na dálnici u Prahy na Shellu a za V-power 100 dával téměř 39 korun :-DD trošku rozdíl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Tak to já jsem koukal jak jsem byl v Práglu.Ceny nafty tam byly za lepší peníz než tady u nás v té prdeli.Samozřejmě jak kde.Ale neberu no name pumpy. Ríšo tak tě vítám zpátky v realitě.A teď už oslavuj,ale prací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 Jiříku Sejdo tak si představ že jsem odjížděl v ten pátek až o půl sedmé večer.Docela mazec.Od dvou jsem čekal na bratránka,který se blížil z Domažlic.Kdybych to byl věděl že to bude tak pozdě,tak jsem ti ještě zavolal jak to stebou vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 (editace) Ríšo já sem taky nějaký dám, jen musím najít kabel k telefonu. Jinak jsem měl pěknou cestu nazpět. Chtěl jsem pořádně zkusit navigaci od nokie, navigovala dobře ale jel jsem uplně jinou cestou než jsem čekal. Cesta hezká, rychlá ale po cestě ani jedna pumpa. Zachraňoval mě domorodec s kanystrem . Si musel myslet něco pěknýho, když mi došel benzín... Editováno: 21. Září 2010, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 21. Září 2010 Sdílet Vloženo 21. Září 2010 ahoj bando supí - po delší pauze všechny zdravím... Jardo kudy tě to ta navi táhla...? Taky znám podobný trasy, když potřebuješ nutně benzínku, tak nikde žádná není... Ríšu zdravím na Kanáry - teta tam se strejdou žila cca 3 roky a nestěžovali si. Jiříku Sejdo máš naprostou pravdu - s názorem za co to tu stojí maximálně souhlasím... Stejně tak to vidím s forem - strašně to tu upadlo - dřív když jsem tu týden nebyl, tak jsem potřeboval cca 2 hod než jsem to všechno pročetl, ale teď stačí pár minut - no lepší to asi nebude... Jinak hošani nezapomeňte předat vašim drahým polovičkám kontakt na náš eshop www.cajickyodmarusky.cz Nabizim tu slevu 10% do konce září pro členy Superb klubu Doprava je vzhledem k mému cestování po celých čechách zdarma po domluvě kdy kam atd... Tak ať se Vám daří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Tak pěknou půlku týdne VŠEM a pánové, nezapomínat nejen na naše miláčky, ale také mít na paměti, že JE STŘEDA A TAK JE HO TAM TŘEBA! ŽRALOK MÁ UŽ I NADPRACOVÁNO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 (editace) Hele nech si toho! Ty máš co říkat! Dávej na sebe pozor ať nepotřebuješ služby krále Jiříka! A nepište sem stále debilní příspěvky! A kdo to neví tak se k superbům dávali dva druhy servisních knížek! Jeden druh pro důchodce a druhý pro veterány! Editováno: 22. Září 2010, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 A pro ty co zastávají hesla, že "ČERNÁ JE ČERNÁ" tak bych Vás poslal na týden do Chánova nebo nějaké podobné destinace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 A Ty máš kterou? No jasně¨, Ty důchodcovskou a PLYŠÁK veteránskou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 ahoooj drštičky míním Libora,Karla,Vítu,Petíka a Járu to Víta,to je škoda,byl jsem od cca17.hod na Jiřáku,mohl si se stavit ,škoda,příště Ještě jednou mooooc díky za včerejší pomoc Liborovi a též Karlovi a i za neplánovaný pokec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Karle,máš to tam,jak jsem slíbil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Já já já! Já vím co tomu je! Je to lozbitý!!! Máte štěstí že jdu právě kolem! Říkají, že jsem odborník! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Libore :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 co jsi to dělal Jiříku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Péto ,já nic,patrně nějaké děti nebo opilec,nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 kdyby mel nekdo zajem - mam na prodej příčníky origo Škoda na Supa I - já je měl na autě jednou, dal jsem na ně rakev, zjistil jsem, že se mi do rakve kočár stejně nevejde, tak jsem to zase sundal a od tý doby to je v garáži Hliníkový s T drážkou, uzamykatelný - mohu dovézt po celých čechách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Dej si to Péto do bazaru at není problém,ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Jiříku, i pro mne to bylo příjemně strávené odpoledne (po hodně dlouhé době), rád jsem Vás všechny viděl a hlavně pokecal. Jinak Ti moc děkuji, měj se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Ribo ribko slyš........, jsem přes týden ve světě na net se dostanu na hotelu , ale fotky jsou v pc doma, nevim proč mi nejdou dat na forum, to fakt nevim, zkusim to ještě jak přijedu! Ale mám jich stejně málo, ale máte pravdu ,fotky plyšáka stojí za to!!! ;) Takže prosím vydržať!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Zdar a sílu sokolíci.Tak ještě dnes zmáknu noční a pak tři dny volno. To Sejda:jo jo Jiříku vědět že tam budu tak dlouho tak nemeškám a jedu.Jinak něco nového v kauze Tvého zadního okna?Nějaká naděje na rozumnou cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. Září 2010 Sdílet Vloženo 22. Září 2010 Jinak vše nejlepší Petikovi k narozkám.Peťane doufám,že se ještě někdy potkáme osobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 Taky se přidávám! Fšechno nejlepčí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 23. Září 2010 Sdílet Vloženo 23. Září 2010 (editace) I ja se k prani vseho nejlepsiho jeste z dalky pridavam. Vsechny zdravim mam jeste tri dny tak se jdu slunit Editováno: 23. Září 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.