žralok Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Někdo musí makat aby se důchodci a veteráni měli dobře! Jinak Vás fšechny zvracím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Ahoj bando, máme tady pondělí a mě se vůbec nechce pracovat. Nechám to dnes asi na Žralokovi. Libore, vem to taky za mě. Jirko, máš tam chybičku. Nejpočetnější sraz byl na Moravě v Pasohlávkách, celkem jedenáct kusů. Tedy spíš deset a kousek. Petříkovci byli jen na skok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 ....baba, jen makej, makej, stejně si Tě asi Libore budu muset překontrolovat, aby to nebyly jen keci a ve skutečnosti jsi tam zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 to Sejis: Jiříku, jsem skutečně zvědavej, no uvidíme? Jinak se omlouvám, ale neprojel jsem to hned celý a no, a nereaguj na našeho "PLYŠÁČKA ŽRALOKA" Zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Přeji Všem pěkné pondělí, poklidný zbytek týdne a ať se nám nic neztratí nebo někdo něco nepoškodí na supech :-) Ať ty vaše krasavce můžu vidět v sobotu v plné kráse! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Si myslíš, že ti ho budu ukazovat? Tobě? Pche Jsem ho ukazoval když jsem byl ještě malej kluk! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 jenom doufám,že nebude lejt,to na to kašlu a doufám ,že kucí moravský též....... tam není za deště kde pořádně si sednout,to je moc špatné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Ahoj, jsem zase ve světě tak aspon z hotelu sem kouknu ale jen chci říct, že já jedu na tuti fruti!! Teda i s maminou a zákusky!!!! Těšíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 (editace) To já ti ho klidně ukážu už teď, jezevčíka mého u nové garáže ale musíš se proklikat :-) http://sklad.obrazku.cz/obr507487_otevengar.JPG Editováno: 4. Říjen 2010, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Pánové, vyjde Vám na novinových stáncích trocha historie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 to Sejis: Jiříku už jsem nahlásil dovču takže déšť nedéšť jedu.Ostatně myslím že pravé deštivé počasí jsme zažili tehdá v Plasech no ne?To byl mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Víto,ty jseš prostě úžasný,ale mě se to výrazně komplikuje,vypadá to špatně........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Tak co, kdo se supů přijede do Chaber? Ale přeci jen tu mám jedno varování : Pozor, pivo obsahuje ženské hormony !!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Tak zatím je nás nahlášených 10 kousků, ale náčelník se nám začíná něják cukat. Pivo dobrý a pravdivý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Víto,ty jseš prostě úžasný,ale mě se to výrazně komplikuje,vypadá to špatně........... Tak to snad nemyslíš vážně a děláš si kozy né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Ríšo nedělám,v pátek není co řešit,to dobře víš a v sobotu bych měl zajištovat dětský den na P3,víš,že kandiduji a měl bych tam být,krom toho musím opět za sebe v sobotu někoho poslat do práce. A podívej kolik nás přijede,klobouk dolů.před nahlášenýma,ale jinak skoro 70 lidí se supama a zájem 0 a jak jsem psal,mě už to nebaví stále někoho prosit a přemlouvat,dyt to víš sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 (editace) Tak snad dětský den bude odpoledne. Co? To tam budeš dělat ..... Editováno: 5. Říjen 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 ..myslíš kašpara no to snad ani né,já ti to povím v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Tak rozpis v práci jsem dnes dostal .. odjezd z Mariánských Lázní mezi 8:00 - 9:00 - STÁLE PLATÍ, ŽE NĚKOHO KLIDNĚ SVEZU!!!!! Z prahy musím bohužel zmizet kome 13:00 - 13:30. Od 16:00 musím do práce v ML :-( Ale ten můj ksicht Vám rád ukážu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Teda Sejdo, já Vás ani nepoznám?? Hm, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Chci se zeptat, kdo tam přijede v pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Martine tak ti Jirku popíšeme . No ten starej Sup se mi moc líbí a to starý auta moc nemusím. A ta podoba s našim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Teda Libore to zní jako výzva, popřemýšlím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Já v pátek nemůžu, teprv večer kolem 20. 00 přijedu domů. Trochu vyspat a ráno do Chaber! Jardo a sejdu sem aspon viděl na fotkách z minulých srazů!! Třeba by mi dal tu ikonu škodováckou............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2010 Martine ja si myslím, že za ten idividuální sraz jak jsi byl sám s manželkou a zákusky si ikonku zasloužíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.