ace ventura Vloženo 16. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2010 Ahoj kamarádi, tak jsem ze Slovenska zpět. Celkem tam bylo pěkně, ale moc práce. Víťo díky za seznam, taky jsem pátral ale dodopátral jsem se. Každopádně ani u jedný z nich jsem netankoval. Sice kontrolovali naftu ale šidit se dá vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Jardo a čo Slovenky, boly dobre ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 klucí,nevyšlo to,bohužel o jedno křeslo jsem se nedostal na radnici ale dík kamarádům za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) Jiříku, no nic, mezi námi taky dobře a alespoň budeš mít více času na nás Holt příští volby nás budeš muset k sobě přihlásit a to by bylo, aby jsme Tě tam neprosadili! Nevěš hlavu a měj se mooc fajn To Martin35: koukám, že tiše závidíš a nebo se jen olizuješ? Editováno: 17. Říjen 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Jirko je to škoda. U nás to taky nedopadlo moc dobře. Ještě se posere příští týden ten senát a můžem se hromadně stěhovat. Lanny nevíš o něčem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 No pánové volby masakr .. co vy v té praze děláte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) Ríšo, začíná to být opravdu ejouvej, teď je každá rada "DOBRÁ", ale musíme to nějak zvládnout! Neboj, až to bude opravdu v prd..i, tak to vezmem na sever, tam bývá klid. Vyber si: Dánsko, Norsko, Švédsko a za teplem jezdí i oni rádi!!! To JohanJFV: A CO VY ZÁPADOČEŠI, VY SE MÁTE CO CHLUBIT!!! Editováno: 17. Říjen 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 (editace) Johan: No to mi povídej. Ten tvůj kraj je ale taky nějak mimo. Co mě překvapilo, jsou ty černoprdelníci. To jsou ve skutečnosti vítězové voleb. Lanny: máš pravdu, ale tam bych chcíp. Mě je zima i tady v létě a mít furt podzim a zimu bych nemusel Editováno: 17. Říjen 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 JOHANOVI JSEM TO NAPSAL - TAM TO TAKY PĚKNĚ POS..LI! jINAK MÁŠ PRAVDU, PAK UŽ JEN FLORIDA A NEBO KALIFORNIE, CO TY NA TO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Sportku jsem dneska vsadil, pak by to šlo. Bude z toho ale jako vždy ho… tak že zase nic a zítra do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Zdravím ve spolek.Ještě že jsem byl o víkendu v práci a nemusel jsem volit,páč bych volil blbě. Přeji krásnej tejden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 ..no kluci máte recht,volby žádný tuzex áááále může být ještě hůř a pak dám sanitky pro nás na rychlý odjezd .....jo a poslední co bude opouštět republiku,prosím at zhasne ..dík .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Kdyby jste někdo jely k nám do Prostějova tak bacha na radary! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Martine! PĚKNÉ A HLAVNĚ UŽITEČNÉ! Jinak mi to alespoň trochu pozvedlo náladu po těch pros..nejch volbách, ale myslím, že si budeme muset poradit, tady dáváš krásný příklad!!! A až to nepůjde, tak máme Sejisovu rychlou pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Díky Kájo za pochvalu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2010 Jardo a čo Slovenky, boly dobre ?? Martine, musím říct že jo. Hlavně v Nitře . Sice tam mají draho, ale holky pěkný. Taky jsem nebyl volit, nějak jsem na to neměl chuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 čágo hoši,máte v sekci ostatní FOTEČKY + REPOARTÁŽIČKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 Moc velkej fofr jste tam neměli. Ještě že bylo hezky. Nejvíc se asi nařel Eda s tou igelitkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Ríšo ,to bylo nárazové,ale hlavně to jsou fotky,hned po otevření a hlavně to pokaždé je na jiném místě ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2010 Jasan už chápu. Koukal jsem na fotky, jak tě fascinovala ta naložená paní. Nechápu proč jsi jí toho tolik nacpal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 Ahoj bando, tady je zas narváno. Po srazu jak po funuse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2010 ....bereš mi to z úst Ríšo ................jooooo jinak hezký víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 .....i Vám hoši pěknej víkend - prý bude zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Jo Kájo ,počasí dnes vyšlo! A já už mám přezuto!! kdo ještě??:p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.