Lanny Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 .. jojo Martine, jsi jednička. Snad i zítra bude pěkně, původně jsem to chtěl zkusit dnes přezout, ale přeci jen jsem na tom ještě blbě a tak snad zítra mlaďoch od sousedů mi pomůže. No uvidím? Dobře jsi udělal, vždyť tam u Vás to může přijít raz dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Ahoj klucí. Já se teprve chystám a vůbec se mi do toho nechce. Čekám na gumy 225/40/18 mají přijít příští týden. Sice bych mohl nahodit 205/55/16 ale radši si počkám. Snad mě to počasí nepřekvapí a týden to ještě bez sněhu vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 .....Ríšo, vydrží neboj, ale musíš se trochu starat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2010 Budu doufat, že přes ty mraky příspěvků se mi zde ten můj objeví! Já mám přezuto už od čtvrtka. Riskovat se nevyplácí. Proto používám kvalitní gumy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Zdravím všechny .. volební maraton ukončen .. teď se můžu věnovat případným srazům i autu - pár věcí se najde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 cca 7O tisíc v prdeli a víkend v hajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Copak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Vykradená chaloupka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Ríša ví a jak píše,kompletně vykradená chata a co nebylo ukradeno to bylo rozbito,převráceno zničeno chytit ho ,tak bych si s Vámi delší dobu patrně nic nenapsal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 No to je k pořádnému nas..ní! Tady kdejaká fetka, mor..š, či jakákoliv verbeš je pomalu chráněná a člověku zbydou jen oči pro pláč! Vůbec bych se Ti nedivil, ale na druhou stranu by to asi opravdu dopadlo tak, jak píšeš! Prostě D Ě S !!! Opravdu by to chtělo tu pakáž Z D R A V ÍM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2010 Kájo,zdraví,hlavně zdraví,když nejde o život,tak jde o hovno,jak praví klasik.........ale nasere,to si piš a těžce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 .......Jiříku, to máš pravdu a co pojistka? Máš alespoň nějakou solidní? Přeji pevné nervy a hodně štěstí, měj se fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 No Kájo manželka byla málem první koho jsem trefil,ona to nepojistila,prý pojistka doběhla a nebyl čas to pojistit...... :aggressive: .........tak chápeš,že jsem utřel hubu 2x....... :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 .....tak to Jiříku raději nechám bez komentáře , ale zcela Tě chápu a věř, že jsem před lety zažil něco obdobného a to pak skutečně člověk neví koho přizabít dřív. No nic, hlavně to zdravíčko a pohodička zase určitě přijde Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Ahoj pánové. To je na vopich Jirko. Nenaděláš nic. Ten hajzl z toho všeho utrží 2000 a bude rád. Ty budeš dávat chalupu dohromady kdo ví jak dlouho a stejně tě bude fur srát to, že se tam takovej kretén vyřádil. Tak přeju ať je líp, už jsi toho letos měl dost a ať máš na dlouho to špatný vybráný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 jojo díííky klucí za podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Ať toho zloděja AIDS pojebe a děcka mu chodijou pozpátku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2010 Zdar kamarádi.Tak i já mám přezuto od neděle.Včera jsem byl zhodit pneu z letních kol a pomalu je připravím na repasi.jedno kolo je třeba vyrovnat a jinak udělat nástřik.Ale mám na to celou zimu tak ještě pošpekuluju jak to vyřešim. To Sejda: Jirko to nmě mrzí že tě ta smůla neopouští.Vím co cítíš.Taky jsem to zažil ikdyž jen na garáži,za to to ale bylo taky na infarkt.Je to bezmoc.Chlape drž se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Čágo Martas a Víto,dík klucí.......co člověk nadělá,NIX...... .....ale jak jsem psal,když nějde o život,jde o hovno a je to tak....... hezký den a já jdu pracovat,hraje za necelou hodku VIKTORIA ŽIŽKOV - SLAVIA PRAHA pohár zápas.....tak doufám,že se to obejde bez zranění.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Komu fandíš? Já tomu s karbaníkovi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 nejsme Praha ,Praha končí u Bulhara,my jsme Žižkov Viktorka -Slavie 1-1.....jinak zápas nic moc..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Ahoj bando, ta zítra si válíme kulky a pak už to uteče a bude víkend. Hurááááá Jirko, tím bych se moc nevytahoval. Já jsem z Dejvic a je nás nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 tak to taky mám říkanku na to naše město.Takže 3.....2.....1 ááááááááááááá Já jsem chlapec z Bohumína a to je pěkná prdel světa (nerýmuje se to,ale je to pravda) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Jinak pro ty co mají zítra volno a nebo dokonce prodloužený víkend,tak ať se Vám vydaří kamarádi.já ještě zítra noční a volno až pak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2010 Víťo s tou říkankou jsi mě teda dostal. Řechtám se jak blec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.