Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Richarde, povedlo a jáááák:prc: :smich:

No právě u vědomí případné pomoci kamarádů a zvláště Jiříka, to šlo jak po másle, resp. jak za mlada, jen to pozdější nad ránem jaksi v jakémsi oparu, ale prý Dobrý, tak snad joookol5 :p:D:crutch:

Karle tak to ti přeju. :palec2:

Jinak pěknou neděli všem a zítra se válím, když už jsem musel dneska do práce. :)

Ríšo, díky mooc a hezky si tu neděli užij a všichni vespolek :palec2::smich::crutch:

čtu a bavím se :palec2::smich::smich:

jen zkoušim jestli mijdo dávat fotky..

post-36104-079928100 1289126689_thumb.jp

Jde ti to pěkně. To je ale věc! Krásná fotka, kde jsi ji vzal?

Ále ňákej plyšák tam ležel u cesty ,tak sem ho blejsknul.:p

Fotka je hezká, ale plyšák by potřeboval trošku vyluxovat. :p

Ahojte kamarádi.Karle dodatečně vše nej k Tvému svátku.Teprve až dnes jsem se tady objevil tak přijmi blahopřání se spožděním.

Jinak nsichni se opatrujte.

Od doby co jsem vyměnil gumy na supovi tak tu u nás neklesla teplota pod 10 stupňů.mazec.

Víťo, jako by se stalo, myslel jsem si, resp. to tady viděl, že jsi asi vytížený - nebyl jsi tady:kuk: Bylo to náročné-_- , ale už bych mohl znovu - přeci mi jen trvá už déle to z mrtvých vstání:D:worthy

Kucíííí, všem pěkný týden a veselou mysl:w00t1: :crutch:

úspěšný a klidný pracovní týden všem.Já mám dnes druhou noční.ještě zítra a volníčko.

Kurňa tady je narváno. :rip: Kde se flákáte bando? Dlouhý večery a v hospodě nikdo. :kol-35:

Já su v hospodě zrovna ted!! Na hotelu..-_-

Pěkný večer kamarádi.Tak jsem si nechal srovnat a zavařit jedno kolo co jsem měl chycené a teď nastane ta opravdová prdel.Brousit a leštit a brousit a leštit.No má úcta.Ještě že se blíží zima.

zdar chlapci ,opět řeším sračky v podobě oprav vozů.........

Já vím co tomu je. Je to jozbitý stjejdo!

.... a copak se Ti pokakalo Jiříku?:unsure::crutch:

Neumíš číst? Kozy! Jako vozy! lol

....neumím, půjdu k Tobě do učení, stejně máš hovno na práci a tak jen vymejšlíš ptákoviny ! lol

Upraveno od Lanny

..... jo a ještě jsem si vzpomněl, že jsem na půdě našel plnej pytel "PLYŠÁKŮ" po holce, asi by se Ti hodily, nee ? :smich:

V tvém věku a máš pořád plnej pytel? Buď je to dobře nebo jsi v mládí málo :prc: !!!

Něco málo z dnešní komunikace s Liborem, aby jste si udělali představu jak je vytíženej.

Podotýkám že se komunikace odehrávala cca v 11:30hod. Kopírováno z mailu.

Libor:

Ty vole kam mě to posíláš? :-)

Hledat na který mail mi to přijde. Práce navíc. Jsi v práci?

Já:

Aby si se neposral a při tom hledání neupracoval.

Libor:

Víš co mi to dá práce zvednout se z gauče a podívat se na 2 maily? To si neumíš představit.

:doh:kol-131:

Ty vole ..... ty ty ty ......to to to to není pravda !!!! :angry:

Nevěřte tomu!!!!!! :spam:

....ALE VĚŘÍME, VÍME PROČ!!!:smich:

Ríšo, trefils hřebíček na hlavičku, potrefená husa zakejhala :) Konečně se Libolku pusť do něčeho nového na tom Tvém "Plyšákovi - veteránovi", aby jsi si taky už konečně odpočinul. To válení na kanapi Ti moc nesvědčí a pokud vím, tak jsi vyhrožoval už v září, že budeš dělat turbo a já nevím co ještě, tak koukej přestat "BUZEROVAT" a začni normálně fungovat. Víme, že když jsi pod dozorem, tak Ti to docela jde!!!:smich: Nojo, už Tě nechám, ale Ty se nenavážej do starýho dědka, vidíš, že to moc nefunguje a věř, že pytel jsem měl vždy plnej a rozhodně jsem se :prc: nikdy nebránil, spíš naopak a taky by jsi už mohl vědět, že dobrým tréningem se dosahuje stále lepších výsledků!:p

Hezkou dobrou noc všem a Tobě Libolku zvláště a nezáviď, neboj, když budeš trénovat taky bude dobře :wub::crutch:

Libor a flákat se,to je nesmysl,to bychom urazili všechny flákače :)lol lol lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.