Sejis Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 co neubrzdíš,to neukecáš :) zdar pánofé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Ahoj bando. Jirko, slyšel jsem, že se stal zázrak a sklo je vyměněné. Byl jsem u Libora asi 15min po tobě pochlubit se s opravou toho mého ťukance. Výsledek mám nafocenej u sebe ve vlákně. Jardo, mám kontakt na velmi šikovnýho kluka. Je to ale hodinařina a ty budeš spíš potřebovat kováře co? To je v pytli čtvrtej zdevastovanej sup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 (editace) Ty jsi ale rejpal! Editováno: 15. Listopad 2010, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Jen malinko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Jo malinko. Neviděl jsi jak jsem dnes dřel? A zítra budu zase. Litovat by jsi mě měl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Ríšo neni to tak hrozný. Všechno chytil nárazník, je popraskanej. Ale plechy, světla atp jsou ok. Stejně byl podrápanej. Libore držkovou ne-e, radši gulášovku nebo vývárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2010 Ahoj kucíííí, tak jsem zpět z fantastického prodlouženého víkendu - bylo absolutně nevídané počasí a koukám, že hospoda je pěkně narvaná . Co to čtu, je vidět, že začínající zima, resp. podzim, nebo jak to momentálně nazvat, je pro SUPÍKY vyloženě záludná, resp. ta zvěř je na ty naše miláčky přímo vysazená, tak snad už to nikoho nepotká . Jdu číst dál, zatím jsem byl jenom zde, všichni se mějte moooc fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Ríšo ganz fantastich -unglaublich-neuvěřitelné se stalo skutečností,okno je vyměněno..... on ten chlapec není tak špatný,jednou v příštím století z něj může něco být,nevylejvejme dítě i s vaničkou :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Ahojky Libore, to je chvály, to je chvály, Ty jsi se musel včera překonávat Taková pochvala od stejdy Jiříka, ta by chtěla Tvojí reakci, ale já vím psal jsi, že dnes opět makáš jak Stachanovec, ale stejská se mi po Tvém svérázném humoru Všichni moc dobře víme co v Tobě máme, tak jen nesmíš usnout na vavřínech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 (editace) To je pravda. Je to poklad. (jen ho vykopat) Mně včera nasadil brouka do hlavy s výměnou čelního okna za okno s výhřevem. Znamenalo vy to jen drobnost, překopat půlku auta včetně panelu climatroniku. Jo Karle ještě k tomu jak je tady narváno. Tobě se zdá, že čtyři lidi jsou hodně? Na druhou stranu je fakt, že občas tady můžeš potkat jen sám sebe. Editováno: 16. Listopad 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Po včerejšku nemám náladu na humor. Ale až budu mít dnes hotovo tak nálada zase bude. Makám jak barevnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Richarde, to víš, že se mi to zdá málo a měl to být pokus o ftip - holt se nepovedlo A co ty Libolku, už se Ti zlepšila nálada? Vždycky jsi si to uměl zařídit a najednou, že by nee? No, pravda, pracovat je chvályhodné a zušlechťuje, tak Tě nesmím rušit! :'> Ale stejně si rád přečtu Tvé řádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 (editace) Tak poslední dobou se nám to všechno sere. Dnes další nabouranej sup. Editováno: 17. Listopad 2010, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 ...jooooto je hned,to znám,potkáš VOLA co nečumí a je to . minulý týden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Místo aby těch VOLŮ na silnicích s přicházející zimou ubývalo, tak se mi zdá, že je tomu asi naopak. Opravdu to začíná být neůnosné, ale co naděláme . Tomáše je mi opravdu líto. Zdravím ho a přeji pevné nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Proč ti je Tomáše líto. Vždyť je to jenom auto. Kdyby nebyl drzej na toho řidiče tak na něj ten tahač nepustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Přeji Vám všem krásný den! Doufám, že se máte tak jako Já! A neslintejte, nic nezůstane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Tak to je konečně dobře zásobená hospoda. Kdy otvíráš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Neotvírám! To je jen pro osobní potřebu! A dal by si někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Tak, že by Tomáš byl drzej se mi nějak nezdá, resp. mi to k němu moc nesedí, ale když to tvrdíš, tak budiž, ale stejně to vyznělo blbě, no budiž! Jinak proč s tím pitíčkem a baštou lezeš do hospody, když nechceš pohostit staré a nemohoucí veterány, já jsem už myslel, že jsi konečně přišel na dobrej nápad, tu hospodu nějak pořádně zásobit a hned by bylo plno! To bys viděl jak by bylo vcukuletu narváno a těch co by se přihlásilo, ale holt jsi se prohlásil za kolenovrta, tak si budeme muset počkat do 10/XII a to bude-_- Zdravím všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Ber mě s rezervou dědku! Jestli to do té doby nesežeru tak přinesu na ochutnání. Zeptej se RYBY jak mu chutnali megaklobásky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 (editace) Nazdar Karle. Člověče tebe rád vidím. Jsem tu na něj sám, trošku se nám utrhl ze řetězu a sám na něj nestačím. Pročti si jeho příspěvky a uznej sám. Asi za pondělí a úterý v tý práci zblbnul. No vidíš a ještě to sám přznává. Editováno: 18. Listopad 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Kdo jde večeřet se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 už zas provokuje Libor co kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 JÁ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.