Lanny Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 ...no to mi povídejte kucí, opravdu jste jej asi popustili příliš z vodítka, Jirka by mu měl méně povolovat ty volné vycházky! Ríšo, ale dáváš mu to i za mne a teď se do něj pustím ještě i já, protože si dovolí dát na talíř to uzené bez okurčičky a hořčice, o křenu nemluvě, tak takhle ne "Žraloku - Plyšáčku" ! To jsou základní a velmi hrubé nedostatky a ty se musejí tvrdě trestat!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Tak to zase prrr!!! Mám všechno. Okurčičku, křen, hořčici i dobrou náladu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Já už z něho nemůžu. Máš pravdu Karle. A je to hajzlík. Klobásy měl fakt dobrý. Dřu tady jako kokot, celej den jsem nežral a tohle nemám zapotřebí. Balím to a zajdu na nějakou moc dobrou večeři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Klobásky byli vynikající ale na to uzené nemají! Ta vůně a ta chuť! Kurva to je dobrota !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Ríšo, udělal jsi to nejrozumnější co jsi mohl , já jsem se taky vrátil z dobré večeře - polovička je Romana a tak to bylo trochu slavnostnější, ale O.K. moc jsem si pochutnal! KURŇA Libore, ty se budeš cpát, jen aby jsi nás nemusel pohostit, no to Ti spočítáme, to si piš! Věřím, že uzené bylo dobré, ale můj pfeferstejk byl grandiósní, ale podstata je Ty dobráku, že když se budeme takto přecpávat, tak už je to potom horší s tím a nedělej se, že nee, už vidím jak jsi si nacpal nácka, zalil to plzničkou a "hodil slinu na polštář . Tak a do postele, abych se pokusil ještě něco zachránit. Mějte se všichni fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Tak nakonec to bylo včera super se vším všudy. Uzený sice nebylo, ale klobásu jsem si ohřál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Tak na vysočině jsou 3 stupně a sněží! V pondělí vám něco dovezu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Tak se opatruj a jeď opatrně, aby jsme si nedělali laskominy zbytečně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Ahoj kluci,venku se kazí počasí a já konečně budu mít víc času.na baráku se pomalu zazimovává.Dalo mě spoustu práce pročíst forum.událo se toho za tu dobu víc než dost. Sejdo: zažili sme si to na chalupě taky.Sekat jim ruce a nezavírat je hajzli.když je zavřeš,tak to stojí peníze nás všech.Useknout ruku po druhý druhou a pak by chcíp hlady a páč by se ani nenažral. za všechny co měli srážku se zvěří či jinýma individuama,dávejte na sebe i miláčky supí pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2010 Pěkný víkend kamarádi.Nějak se mi nedařilo poslední dobou dostat na pc.Dnes jsem v práci tak jsem toho hned využil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2010 Hezký začatek týdne a ať se vše daří. Jinak za celý víkend jeden host, tak to je na zavření hospody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Já jsem o víkendu nebyl doma! A dnes do práce nejedu. Nasralo mě auto. Přijdu k němu a nejde odemknout ani jedním klíčem. Vybitá baterka v autě a zámky zaslepené. Seru na to a na práci taky! Až mě přejde vztek tak zkusím něco vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Tak to se Ti nedivím, hezky Ti začal ten nový týden. No jen klídek, klídek, však Ty jsi naše hlavička a něco určitě vymyslíš ! Držím palce, či pěsti? No prostě vše, aby se povedlo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Už jsem to vymyslel. Večer budou fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Tak hlavně aby to dobře dopadlo a fotky byly kvalitní ty citlivko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 No jo ty rejpale! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 No vidíš, že jsi naše hlavička Sám jsem mooc zvědavej jak jsi to provedl, resp. provedeš A koukám, že jsi se docela rychle uklidnil, to mě by to trvalo podstatně déle, ale to bude asi už tím mým veteránstvím, holt mi vše trvá déle!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 No jo ty rejpale! A kdo si začal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 áááá pan Ríša má nový obrázek mazlíka tak ti nevím,zda-li nebyl ten starší hezčí,ale inovace je inovace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Já jsem včera experimentoval, starej obrázek jsem smáznul a už jsem ho u sebe nenašel. Tak je tam aspoň mazlik celej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Tady jsem si trochu hrál! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Něco pro lepší náladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBone Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Zdravím chlapi, Co udělat aby pod ikonou a na profilu měl taky označení ,,SuperB Club,, Commando? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 Napíšu ti účet kam mi pošli 5420,-kč a budeš ho mít. Nebo se dostav na besídku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2010 (editace) Libore ty si vůl. Ale máš pravdu v tom, že ikonka by měla být podmíněná účastí (alespoň někdy) na společné akci superbů a né jak tomu bylo doposud, že spousta členu jí dostala na čestné slovo aktivity na fóru a účasti na akcích. Editováno: 22. Listopad 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.