Lanny Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 No jasně, že bez komentáře, vždyť jsme měli pravdu a k tomu se nedá nic říct!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 ...FUUUUUUUUUUUUUjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,hnus bííííléééj blééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Halóóó, zase nikdo. Jirko, máš pravdu, zima pro mě taky není, co bych potřeboval užívat. Jo tak ještě na horách v zapadané chalupě nad šálkem grogu možná. Mohlo by se točit jaro a léto furt dokola. Přeju všem příjemný a ničím nerušený víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Já se přpojuji , snad večer někdo přijde na , mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2010 Tak jsem skončil v práci a jedu domů. Zítra mě čeká další šichta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Ahoj, tak ty bílý sračky už jsou tady!! Dobrejch 5 cm. Chjo:wacko: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 ...zdar po ránu,v Praze poprašek a zima Karle je to tady mrtvé,ale když se podíváš na SII,tak to je maximálně jeden kecálek lepší než druhý,tam naprostý nezájem se do něčeho zapojit,natož se sejít či dojet na sraz,tam je to naprosto o hovně úplně....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Tak jsem se po dalším pracovní dnu stráveném inventurou dostal domů. Mám toho plné zuby a jdu spát. Příští týden budu dělat ještě u sebe na pobočce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Tak to bude náročný, těch 5 rozbitých skel co tam máš dá zabrat. Jinak já teprve balím a jedu z rachoty domu. To jen na okraj, aby si si nemyslel že pracuješ jen ty sám. Dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 ....příjemnou volnou neděli kucí ještě,že nedělám inventůru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Já ti dám 5 skel. Jsem dnes celej hotovej a nechce se mi nic dělat. Koukám jak je tu zas narváno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 ..noooo tak jich bylo cca 10 skel vid Líbo a co si myslí ten Ríša víš co to je Ríšo,to si nedovedeš ani představit..... jo taky jsem dělal inventůru,ale tady půl dne jsem mazal nesmyslné a x násobné opakované slinty líných lidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 tak u nas zacalo snezit az ted.... jeste ze jsem vcera prezul supa na zimni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Vypadá to, že se rosničky moc nepletly. Taky v Praze začíná sněžit. Uvidíme ráno. Libore, kdybys potřeboval pomoct, tak dej vědět. Přeci nepadneš na držku kvůli blbý inventuře. Vezmu vnoučka, je mu pět a počítat už umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Richarde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Aktuální předpověď z Vysočiny! -1,5° a sněží. Výška sněhu 20 cm. Seru na to a do Prahy pojedu až odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Ty si jako myslíš, že odpoledne to bude lepší? Tady je sněhu taky dost a padat ještě nepřestal. Na silnicích se dá docela slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 ...áááá je to tady do p..e :aggressive: tááák Vopatrně cho ší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 (editace) Tak vám dám informaci. Dnes jsem si udělal výlet a projel jsem si trasu Vysočina - Brno - Vysočina - Havlíčkův Brod - Vysočina - Praha - Vysočina. Přijel jsem domů až teď a mám toho plné oči. Editováno: 29. Listopad 2010, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Kurva tady pořád sněží! Zítra jedu do Prahy brzo tak Vám nějaký sníh dovezu. Napiště mi seznam kdo chce a jaké množství! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 ....silnice a hlavně ty vedlejší to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 To mě povídej! Ale není chyba jen u silničářů ale spíš v lidské blbosti a v povaze našeho národa házet vinu na druhého! V tomhle případě silničáře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Libore taky jsu teď na Vysočině ( Golčův Jeníkov) a zrovna nesněží. A je slyšet jak to kape ze střech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Zdarec kucí, tak Vám řeknu, že to co jsem dnes zažil na rakouskejch a našich silnicích bylo opravdu na sama sebe, běs a hrůza! A těch blbců s velkejma tahačema bez řetězů !!! Jel jsem to co normálně zvládám tak za tři hoďky, maximálně 3,5 i s krátkým občerstvením, tak to jsem dnes jel od 9:30 až do 17:25, no katastrofa! Tak si zrovna říkám, že už asi jsem opravdu starej na tokové blbutí na sněhu a zvláště za asistence těch našich "mladejch - zelenáčů tíráků" Jsem z toho hotovej ještě teď. No nic, asi jsem to potřeboval Jdu si číst Vaše příspěvky , Čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Sakra, nás se tady sešlo. Libore, ten sníh si strč víš kam, máme ho tu taky dost. Jinak jsem neviděl, že by silničáři dělali něco špatně. Vlastně jsem je vůbec neviděl. Karle, to jsem si taky jednou na cestě užil. Jel jsem do Chorvatska 25,5 hodiny. Ve Splitu mi ujel poslední trajekt na Korčulu tak jsem jel dál přes Makarskou a Pelješac. Z Orebiče trajektem na Korčulu a přes Korčulu do Vela Luky. Ještě že jsem tam pak byl 14 dní. Od tý doby raději na dovolenou lítám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.