Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Halóóó, zase nikdo. :rip: Jirko, máš pravdu, zima pro mě taky není, co bych potřeboval užívat. lol Jo tak ještě na horách v zapadané chalupě nad šálkem grogu možná. Mohlo by se točit jaro a léto furt dokola. :rolleyes: Přeju všem příjemný a ničím nerušený víkend. kol117

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...zdar po ránu,v Praze poprašek a zima :feve:

Karle je to tady mrtvé,ale když se podíváš na SII,tak to je maximálně jeden kecálek lepší než druhý,tam naprostý nezájem se do něčeho zapojit,natož se sejít či dojet na sraz,tam je to naprosto o hovně úplně.......

Odkaz ke komentáři

Zdarec kucí, tak Vám řeknu, že to co jsem dnes zažil na rakouskejch a našich silnicích bylo opravdu na :prc: sama sebe, běs a hrůza! A těch blbců s velkejma tahačema bez řetězů !!! Jel jsem to co normálně zvládám tak za tři hoďky, maximálně 3,5 i s krátkým občerstvením, tak to jsem dnes jel od 9:30 až do 17:25, no katastrofa! Tak si zrovna říkám, že už asi jsem opravdu starej na tokové blbutí na sněhu a zvláště za asistence těch našich "mladejch - zelenáčů tíráků" Jsem z toho hotovej ještě teď. No nic, asi jsem to potřeboval :smich: Jdu si číst Vaše příspěvky , Čauky :crutch:

Odkaz ke komentáři

Sakra, nás se tady sešlo. :D

Libore, ten sníh si strč víš kam, máme ho tu taky dost. :p

Jinak jsem neviděl, že by silničáři dělali něco špatně. Vlastně jsem je vůbec neviděl. :clap:

Karle, to jsem si taky jednou na cestě užil. Jel jsem do Chorvatska 25,5 hodiny. Ve Splitu mi ujel poslední trajekt na Korčulu tak jsem jel dál přes Makarskou a Pelješac. Z Orebiče trajektem na Korčulu a přes Korčulu do Vela Luky. Ještě že jsem tam pak byl 14 dní. Od tý doby raději na dovolenou lítám. :doh

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...