ro.sarek Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Ahoj, zítra fičím na z Opavy na Slovensko a uvažuji zda jet přes Beskydy a nebo na Brno a Bratisllavu vypada to na pěkny nářez. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 ....jo na zimákách,to umí každej blbec jezdit,ale na letnákách,to je panečku adrenalin a frajeřina pánofé,ted jsem se vrátil z Chebu,snad ani netřeba popisovat,stačilo mi to přes PRAHU A VĚZTE,ŽE MÁM JEDINOU SANITKU /SPRINTER 4x4/,KTERÁ JEZDÍ V TOMTO POČASÍ V PRAZE DO KOPCE pražská ZS je v prd..i.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Ahoj bando, tak snad jste přežili kalamitu ve zdraví, bez omrzlin a ťukanců. Kurňa, už aby bylo jaro. Opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 to Lanny: Karle to o těch kamionech je pravda.Ale představ si,že na těch letních a sjetých gumách u nás jezdí i MHD a to už je mazec.Mám známou co dělá řidičku a ona je furt jednou nohou v kriminále.A co může dělat?Akurát držet hubu aby nepřišla o práci a modlit se aby se jí nic takového nepřihodilo.No mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 2. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2010 Ahoj Víťo, ano tak tak ty gripeny tady lítají skoro furt, letiště je nedaleko Čáslavi (Chotusice), takže kraválu si užiju fest!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 to Vick: Ahojky Víťo, vím, že tomu tak je - BOHUŽEL a vím, že se lidi z pochopitelných důvodů bojí o práci, ale co pak, když se něco stane, to jim nepomůže ani svěcená voda a odserou to řidiči, Je to bordel a bylo by to na filosofickou debatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Pravda, pravda. Nejhorší na tom ale je, že v případě, pokud se něco stane, nemáš možnost se obhájit a nemají možnost jízdu odmítnout bez následků, že je vyhodí. Neznám úplně přesně detaily, ale příbuzný žijící v Německu, dělal řidiče a měl podobný problém, s kterým se tady řidiči setkávají. Postavil se proti majiteli a odmítl s autem jet, protože auto neodpovídalo technickým požadavkům. Byly v tom gumy a ještě něco bylo na prd. Dostal výpověď a pravý důvod ve výpovědi nebyl ten, kvůli kterému jí dostal. Dal to k soudu, vyhrál a slušně se i finančně zahojil. Bohužel u nás musíš držet hubu a krok a modlit se, aby tě všichni svatí ochránili. To je fakt málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Tak dnes to byl ve městě mazec.Jsou tu asi tři hlavní příjezdové trasy do města.Trasa č1:kamion v kopci=zácpa. č2: autobus ve škarpě=vyprostit pomocí hasičů takže uzavírka trasy. č3:havárká=opět zácpa.No a do toho jsem zůstal stát asi 15cm od zdi jednoho baráku.Bylo to natěsno.Pod sněhem led a už to bylo.Cestu kterou jedu cca 5 minut jsem jel dnes přes 40 minut.Takže den na kokot.No a jelikož jsem teď na noční a venku furt sněží,tak si myslím že bude kumšt ráno vůbec vyjet od fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 ...kurwa ,tady je zima jako v ruským filmu na nadráží.... nejsem lední medvěd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 (editace) Tak to jsme na tom stejně Jirko. Ani se mi nechce vystrčit rypák. Jinak všem (hahaha že nás tady je) přeju příjemný víkend. Editováno: 4. Prosinec 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 ahoj Ríšo,já jsem přijel v noci z profiboxu a bylo -15 C ,tak nevím kolik bylo nad ránem a za chvilku musíme k mladým,jedeme pro nová krbová kamna,tak alespon bude doma teplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Vy jste ale zhýčkaní pražáci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Ahoj, nikdo tu nic nepíše, tak aspoň řeknu, Prostějov dnes ráno -15. brrr tfujtajbl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Tak já jsem nikdo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 nooo a najednou jsme tu 3 hmmm. Neboj nepřehlídl sem tě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Ahoj bando. Hlasím Praha v poledne -6 stupňu. Dneska jsem musel osvobodit kola v podbězich. Bylo tam těch namrzlejch sraček spousta a furt to drhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Kurňa, máme narváno, jen aby nedošlo pivečko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 U mě doma nedojde! Na podběhy kašlu. Mě se tam toho moc nevejde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Bando zdravím, zpět na západě. Tady je krásně! Sníh všude .. na svahu ( ale vleky nejedou, protože je servisujou - ted v zimě :-( ) na silnicích .. uježděno, jen hlavní tah protažen solí - to víte, lázně :-) A zima je všude stejná. Tak pěknej zbytek neděle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Voňavka do auta ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Tu chci taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 (editace) Táák klucí, nejsem tady víkernd a dějou se věci, že čumím jak puk . Koukám, že jsme na pátek zbyli opravdu jen tvrfdé jádro a to je dost trisktní, ale co se dá dělat? Jak je vidět v podstatě nic, ale mohli jsme to všichni dát včas vědět a mohlo se předejít trapnostem. I já jsem názoru, že my "věrní" jsme se v tomto případě mohli sejít v hospodě a ne zatěžovat Jiřího. Vůbec se mu nedivím, že je pěkně nasra..j, kdo by nebyl? To Martin35: Taky bych si dal říct takovou "voňavku" Editováno: 6. Prosinec 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Teď jsme tvrdé jádro a v sobotu budeme mít tvrdé játro! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Tak dobře kamarádi. Budu si dnes psát sám se sebou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Jó to taky znám, kolikrát tady potkávám sám sebe. Ty pracuješ nebo máš zase prodloužený víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.