Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

....jo na zimákách,to umí každej blbec jezdit,ale na letnákách,to je panečku adrenalin a frajeřina lollol:smich::smich:

pánofé,ted jsem se vrátil z Chebu,snad ani netřeba popisovat,stačilo mi to přes PRAHU A VĚZTE,ŽE MÁM JEDINOU SANITKU /SPRINTER 4x4/,KTERÁ JEZDÍ V TOMTO POČASÍ V PRAZE DO KOPCE lol:p pražská ZS je v prd..i....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Lanny: Karle to o těch kamionech je pravda.Ale představ si,že na těch letních a sjetých gumách u nás jezdí i MHD a to už je mazec.Mám známou co dělá řidičku a ona je furt jednou nohou v kriminále.A co může dělat?Akurát držet hubu aby nepřišla o práci a modlit se aby se jí nic takového nepřihodilo.No mazec.

Odkaz ke komentáři

Pravda, pravda. Nejhorší na tom ale je, že v případě, pokud se něco stane, nemáš možnost se obhájit a nemají možnost jízdu odmítnout bez následků, že je vyhodí. Neznám úplně přesně detaily, ale příbuzný žijící v Německu, dělal řidiče a měl podobný problém, s kterým se tady řidiči setkávají. Postavil se proti majiteli a odmítl s autem jet, protože auto neodpovídalo technickým požadavkům. Byly v tom gumy a ještě něco bylo na prd. Dostal výpověď a pravý důvod ve výpovědi nebyl ten, kvůli kterému jí dostal. Dal to k soudu, vyhrál a slušně se i finančně zahojil. Bohužel u nás musíš držet hubu a krok a modlit se, aby tě všichni svatí ochránili. To je fakt málo. :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes to byl ve městě mazec.Jsou tu asi tři hlavní příjezdové trasy do města.Trasa č1:kamion v kopci=zácpa. č2: autobus ve škarpě=vyprostit pomocí hasičů takže uzavírka trasy. č3:havárká=opět zácpa.No a do toho jsem zůstal stát asi 15cm od zdi jednoho baráku.Bylo to natěsno.Pod sněhem led a už to bylo.Cestu kterou jedu cca 5 minut jsem jel dnes přes 40 minut.Takže den na kokot.No a jelikož jsem teď na noční a venku furt sněží,tak si myslím že bude kumšt ráno vůbec vyjet od fabriky.

Odkaz ke komentáři

Táák klucí, nejsem tady víkernd a dějou se věci, že čumím jak puk :huh: . Koukám, že jsme na pátek zbyli opravdu jen tvrfdé jádro a to je dost trisktní, ale co se dá dělat? Jak je vidět v podstatě nic, ale mohli jsme to všichni dát včas vědět a mohlo se předejít trapnostem. :( I já jsem názoru, že my "věrní" jsme se v tomto případě mohli sejít v hospodě a ne zatěžovat Jiřího. Vůbec se mu nedivím, že je pěkně nasra..j, kdo by nebyl?:doh

To Martin35: Taky bych si dal říct takovou "voňavku" :p

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...