Lanny Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 (editace) Ríšo, jasně O.K., jen nevím co se má vzít k těm dvěma půlkám???? Že by jsme to protáhli rovnou do pátku? Ale to by asi nebyl moc dobrý nápad při mém pokročilejším věku Editováno: 6. Prosinec 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Karle pevný boty s ocelovou špičkou. Jinak napady máš dobrý, ale dnes už těžko realizovatelný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 (editace) Jo, jooooo, bejvávalo, bejvávalo Plný souhlas, už cítím , že to není jako ještě třeba před 10ti lety ale alespoň nápady mi zůstaly holt už jsem opravdu Jo a ty boty snad zvládnu, sice ne s ocelovou špičkou, ale budou stačit, neboj Editováno: 6. Prosinec 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Máš pravdu, ale připomnělo mi to pořekadlo, že je lepší se a k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Ríšo, již v mém mladistvém věku jsem znal jednoho staršího Casanovu o kterém jsme vždy tvrdili, že jednou zhebne na "babě" a představ si, že se mu to poštěstilo, bylo mu tehdy něco málo přes sedmdesátku a musela to být nádherná smrt. A tehdy jsem si říkal, že by nebylo špatné jednou dopadnout stejně a tak se snažím seč to jde, no uvidíme? Sice to asi pro dámu není nic extra zážitek, ale co člověk ví, žeee ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Jěště řekněte že to není pravda !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Tak ti nevím Karle, jasně už sice víš prd, ale dáma si už do smrti ne . To je snad lepší padnou hubou do polívky. Představ si to obráceně. To by byla hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Vemte si zimní oblečení. Mám tam zimu jak v prdeli! A to nekecám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 36 stupňů je pro mě teplota tak akorát, ale prostředí nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Však uvidíš! Mám tam tučňáky a ti se třesou zimou a když se umeju tak když se chci utřít tak si nejdřív musím polámat ručník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Tak ti nevím Karle, jasně už sice víš prd, ale dáma si už do smrti ne . To je snad lepší padnou hubou do polívky. Představ si to obráceně. To by byla hrůza. Jasně, máš pravdu, ale zase si představ ty zásluhy, které Ti ocení v pekle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 ok kluci budu tam na desátou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Snad to stihnu taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Hezký večer pánové, po delší odmlce jsem zase zpět. A mám co dohánět, tak než usnu jdu si vše přečíst. Tak dneska je pití na mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Járo, to je dost, že jsi se konečně taky ozval, bylo tady bez Tebe o něco méně veselo Jak žiješ chlape a jsem zvědavej jestli se urveš a v pátek Tě uvidíme, určitě by jsme všichni byli rádi!!! Zatím se měj fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 (editace) Ahooooj, Jardo, rád si dám s tebou píívo!! A né jedno!! Jooo a málem bych zapoměl, zítra jdu pálit!! Mám asi 200 litrů švestičkovýho kvasu!! Editováno: 6. Prosinec 2010, autor: Martin35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Ahoj Martine, tak další rundu na stůl , Karle pokusím se. Brácha má v pátek promoci tak uvidím jak se to vyvede dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Martine, tu pálenici bych si nechal taky říct, není nad to být přímo u toho, když tak krásně kapeeee, resp. pomaloučku teče Járo, alespoň na chvilku, nebo lépe na dlouho doraz. Jinak chápu, že bráchova promoce se nenechá odbýt, ale myslím, že Ty si nějak poradíš, aby jsi podpořil "soudržnost tvrdého jádra" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Tak jsem to stihl. Mám trochu uzeného a nějakou klobásku. Jen to pečivo a křen si dovezte sami! Když jsem to ráno viděl tak se mi nechtělo ale už jsem tady a hákuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 (editace) Kamarádi! Nezapomeňte si vzít lopaty a hrabla. Potřebuji tady trochu odházet sníh. U práce se zahřejete a pak si můžete dát klobásku a uzené. Editováno: 7. Prosinec 2010, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 zdar kucííí mezi 9.30-10.00 hod jsem u Andersena a přijedu superwagen Schade -Favorit ideal do tohodle počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Tak si tam dej tu lopatu a vem si chleba a křen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 nééé ,já jsem si vzal velkou tašku na ty dobroty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Tašku nepotřebuješ. Zas tolik toho není. Je krize! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Ty vole. Já zapoměl. Vemte si ještě pilku na železo. Já to maso vytahoval večer z mrazáku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.