Lanny Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Krize, jakápak krize u Žraloků, ty žerou bez rozdílu rusáky i němčoury, tak jakápak krize, jen nám nevěš "POHÁDKY" NA NOS, Andersene jeden ! A pokud vím tak na těch kopaninách mají v každým domě motorovou frézu na sníh, tak si nedělej zadky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Kdo nevěří ať tam běží !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Musím tě Libore ač mi to malinko děla problém, za dnešní svačinku pochválit a těším se na připravovaný jídelní lístek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 pravda i já musím lehounce pochválit,ale pozor,aby nám nesnul na těch kytkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 pár fotek z dnešního rychlé pracovního pokecu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Na té poslední fotce je vidět, co mi Karel dělal s anténou! A takhle mi ji zlomil se slovy já ji mám taky zlomenou !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 ano zlomil,ale tvou sebedůvěru :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Ahojky kamarádi, tak jsem se teprve nyní dostal k PC a musím uznat, že dnešní občerstvovací stanice zafungovala dobře. Je pravda, že jsem se chtěl k pochvale rovněž přihlásit, ale když "POHÁDKÁŘ" vandruje, tak nebude žádná chvála a asi mu příště "zlomím ne anténu, ale BRKO", aby věděl co se sluší a nezapomínal na slušné vychvání z Prag komanda, i když si myslím, že by mu mělo být členství odňato, když se z něj stal ten "venkovskej" , ale pravdou také je, že kluk jeden, je někdy snaživej i když převládají ty jeho pohádky!!! Kucí, fotky jsou moc povedené a myslím, že to byla slušná porada a příprava na páteční posezení Libolku, už máš připravenej ten jídelní lístek, zítra se zastavíme jej odsouhlasit a prosím Tě, na zítřek "nestávkuj - soukromníci nemají nárok a chtělo by to obměnu, třeba tu dršťkovou a pár jitrniček a jelítek, ale ne to Tvoje!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 Zdar chlapáci tak koukám že tam máte ještě sněhu habakuk.Tady u nás prší a sníh mizí před očima.Ale asi to večer namrzne a pak bude teprve problém. Opatrujte se všeci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 To jsou fotky. Tomáš tam hajluje špatnou rukou a Karel spí. Riba si pořídil novou hračku a Sejda to musel zase fšechno dokumentovat. Zítra nic nebude. STÁVKUJU ! ! ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 no máš recht Líbo,kurwa jeden den v týdnu pracovat stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2010 To se pleteš Jiříku! Já mám tento týden 3 pracovní dny! A to je už moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 zdar po ránu,dám si čajík .....tak nám to venku pěkně taje,ale hlavně at neuhodí mrazy,to by byla jedna velká ledová plocha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Na žďár !! Teda nazdar !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Zdarec všem a pěkný den, Jiříku tak to asi večer a zítra bude zajímací, hlásili, že odpoledne se má začít ochlazovat a zítra už má být zase mráz, tak to se máme na co těšit Libole, tak nevím, neměl by jsi vrátit "školné"? Dnes je středa, v práci nejsi a už včera jsi psal, že máš už TŘI PRACOVNÍ DNY ZA SEBOU ? Nepotřebuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Do třech pracovních dnů jsem počítal i dnešek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 čágo borci dám si čajík a pak zpět do práce.Jak psal lanny v pátek bude kritický den.Má mrznout ale snad nebude ledovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2010 Tak at mrzne málo, žena to musí stihnout do 18:00 v pátek do prahy z ostravy a já z ml .. musim na Viktorku, nebo boha jeho kam :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Nemusíš ale chceš! Tak pánové kdo z vás se rozhodl jít dnes do práce? Já vás zdravím z tepla domova! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Už jsem si na to tady zvykl, že tu jsem sám. Ani si nepřipadám jako schizofrenik. S takovouhle účastí za chvili budu přemýšlet, že si koupím Fabii nebo Octavii. Tam ta účast je daleko lepší. Nebo začnu chodit na ryby. Blázen jsem tak budu ještě tichej. Ale to já nevydržím. Raději budu ty RIBY ostatním plašit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 (editace) Kamaráde, kup si auto jaký chceš, stejně po tobě půjdeme jak slepice po flusu. Zatím co se válíš na gauči a děláš hov.., my s Jiříkem lítali po krámech, abychom zajistili vše potřebné na zítřek. Chcačky nechcačky, holt někdo to zařídit musel. Editováno: 9. Prosinec 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 A to se chlubíš nebo si stěžuješ! Nikdo mě nepožádal o pomoc tak jsem si kulky válel na gauči. Tak se hoď do pohody a ne..r mě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Nazdááár Liborku, tak sem se už utrhl z práce, a napíšu aspoň pár slov ať tu nejsi furt sám! Zítra je ta "besídka" fakt mě to sere že tam nemužu, ale buďme rádi že tu blbou prácu máme! Zatím papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 A jedna pro Jirku, jak jsme se dnes bavili, taky jsem měl Favorita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.