Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Adventní věnec !! :palec2:

post-36104-007538600 1291915366_thumb.jp

Ríšo slušná totálka :feve:

jjojo nakoupeno,zítra se bude vařit a odpoledne připravovat ..... :)

Adventní věnec !! :palec2:

To ti bez nás nemůže ani chutnat. :kol-47:

Bohužel to není u mě doma! Dostal jsem to jen mailem. :kuk:

Martine, že se necháš takhle trápit. Můžeme v tom zítra pokračovat a něco z besídky ti taky poslat. :)

Tý brďo , toho si cením, ale neděljte si škodu. To určitě zbaštíte! Že vinčuju dobrou chuť!!!! :palec2:

Martine nechci te sklamat, ale myslel jsem, že by jsme to taky poslali mailem. :):p

Já se těším jako malej kluk na zmrzlinu! Kamarádi, už dnes!!!!!!! Já se dnes vykoupu, navoním a dostanu se do Prahy abych si mohl dát dnes do čumáčku!!!!

Do "ČUMÁČKU" ??? To snad nemůžeš myslet ani omylem a tý kolínský ? Kolik jí bude, stejně Tě to nezachrání před pořádnou opicí! lol:p:smich:

Jiří a Ríšo, kdepak Vás máme, snad jste si včera neudělali generálku na dnešek ? :)

Jo a jak je to s těmi malejma dětma, ty snad nemají přístup a nebo je to Mikulášská pro děcka?? :smich:

Upraveno od Lanny

Martine nechci te sklamat, ale myslel jsem, že by jsme to taky poslali mailem. :):p

..no to si piš,že to nafotíme a dáme sem na stránky o co kdo přišel,znáš Ríšo mé oslavy,nejsem troškař :palec2:

V kolik pjo mě stjejdo pjijdeš?

Karlos,zatím nix,nechali jsme to s Ríšou na dnešek,ale trochu už chut byla :)

Tak jsem potrénoval v nových 10-15 číslech sněhu a kolem oběda razim do praglu, kde maj zajisté rozsolenou kalamitu :-) 

Něco pořeším a na tu 6 mně tam tágo hodí ... takže zdar večer.

Teď jsem zjistil, že ze Slezské kde spím je to 1.3 km pěšky .. tágo nepotřebuji, jen zpět :-DD

Upraveno od JohanJFV

..no to si piš,že to nafotíme a dáme sem na stránky o co kdo přišel,znáš Ríšo mé oslavy,nejsem troškař :palec2:

To je pravda že nejsi troškař a co se tyče tvých reportáží, tak ty jsou taky super. Jen bude potřeba bý ve střehu a v určitou hodinu, podle toho jak se to rozjede, ti budu muset foťák sebrat, protože jak jsi šikovnej tak jsi taky nebezpečnej. :smich:

Jinak vás všechny zdravím a na večer se těším. :)

no a já za chvilku vyrážím na přípravy,nejdříve ještě dokoupit zbytek věcí,jako led, čerstvé pečivo,pro mleté na tatarský biftek atd.....a pak uvařit......a pak si dát prvního panáka....... :plol:palec2:

Ještě něco dodělám z domu a pak na autobus do Prahy. Jednou to přežiju! :feve:

Libore, udělej fotoreportáž z toho Tvého cestování autobusem, musí to být zážitek a chtěl bych vidět ten Tvůj "čumáček - nebo spíš ču..k", co říkáš?! Myslím, že to bude zajímat i ostatní pravověrný!!!! lol:smich: Určitě tady ještě jsi! :p

Reportáž? To bude spíš horror! Večer vám řeknu co se dělo nebo nedělo!

Za 2 hodiny mi to jede a doveze mě to až na Florenc. Jede to 1 hodinu a 10 minut. Pak se budu muset nějak dopravit na místo určení!

Halloo bando, tak kdo se už probral z alkoholového opojení, že bych byl sám, no tomu se mi nechce věřit. Já se nutím už od oběda, abych se dal do normálu - mám prý dojet něco přikoupit, ale zatím to byla docela hrůza, sotva se držím na nohouch! :help:

Co Ty Járo, jak jsi docestoval domů a Ty Ríšo - povedlo se ???? :smich: A jak dopadl Johan ? Kdo mu pomáhal z těch schodů? :p

Kucí, budu se těšit na fotky, ale myslím, že všechny fotky jsou jen z Jirkova foťáku a toho je hodně a tak asi o něco později, ale jinak to Jirko byl opravdu nářez!!! :w00t1::clap:

A co Ty Pavle, dobře jsi dorazil? Víš jak se říká, kdo uteče, ten vítězí. :palec:

baf, super nářez :palec2:

Ahoj bando, povedená akce, já byl nalitej ještě ve tři odpoledne. :palec2::)

:p to mě to vydrželo asi taky tak lol
:) Ahoj, koukám, že jsme zatím jen tři co akci ve zdravi přežili a dali o sobě vědet. :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.