Martin35 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Adventní věnec !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Ríšo slušná totálka jjojo nakoupeno,zítra se bude vařit a odpoledne připravovat ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Adventní věnec !! To ti bez nás nemůže ani chutnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Bohužel to není u mě doma! Dostal jsem to jen mailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Martine, že se necháš takhle trápit. Můžeme v tom zítra pokračovat a něco z besídky ti taky poslat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Tý brďo , toho si cením, ale neděljte si škodu. To určitě zbaštíte! Že vinčuju dobrou chuť!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Martine nechci te sklamat, ale myslel jsem, že by jsme to taky poslali mailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Já se těším jako malej kluk na zmrzlinu! Kamarádi, už dnes!!!!!!! Já se dnes vykoupu, navoním a dostanu se do Prahy abych si mohl dát dnes do čumáčku!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Do "ČUMÁČKU" ??? To snad nemůžeš myslet ani omylem a tý kolínský ? Kolik jí bude, stejně Tě to nezachrání před pořádnou opicí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 (editace) Jiří a Ríšo, kdepak Vás máme, snad jste si včera neudělali generálku na dnešek ? Jo a jak je to s těmi malejma dětma, ty snad nemají přístup a nebo je to Mikulášská pro děcka?? Editováno: 10. Prosinec 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Martine nechci te sklamat, ale myslel jsem, že by jsme to taky poslali mailem. ..no to si piš,že to nafotíme a dáme sem na stránky o co kdo přišel,znáš Ríšo mé oslavy,nejsem troškař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 V kolik pjo mě stjejdo pjijdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Karlos,zatím nix,nechali jsme to s Ríšou na dnešek,ale trochu už chut byla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 (editace) Tak jsem potrénoval v nových 10-15 číslech sněhu a kolem oběda razim do praglu, kde maj zajisté rozsolenou kalamitu :-) Něco pořeším a na tu 6 mně tam tágo hodí ... takže zdar večer. Teď jsem zjistil, že ze Slezské kde spím je to 1.3 km pěšky .. tágo nepotřebuji, jen zpět :-DD Editováno: 10. Prosinec 2010, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 ..no to si piš,že to nafotíme a dáme sem na stránky o co kdo přišel,znáš Ríšo mé oslavy,nejsem troškař To je pravda že nejsi troškař a co se tyče tvých reportáží, tak ty jsou taky super. Jen bude potřeba bý ve střehu a v určitou hodinu, podle toho jak se to rozjede, ti budu muset foťák sebrat, protože jak jsi šikovnej tak jsi taky nebezpečnej. Jinak vás všechny zdravím a na večer se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 no a já za chvilku vyrážím na přípravy,nejdříve ještě dokoupit zbytek věcí,jako led, čerstvé pečivo,pro mleté na tatarský biftek atd.....a pak uvařit......a pak si dát prvního panáka....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Ještě něco dodělám z domu a pak na autobus do Prahy. Jednou to přežiju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Libore, udělej fotoreportáž z toho Tvého cestování autobusem, musí to být zážitek a chtěl bych vidět ten Tvůj "čumáček - nebo spíš ču..k", co říkáš?! Myslím, že to bude zajímat i ostatní pravověrný!!!! Určitě tady ještě jsi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Reportáž? To bude spíš horror! Večer vám řeknu co se dělo nebo nedělo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2010 Za 2 hodiny mi to jede a doveze mě to až na Florenc. Jede to 1 hodinu a 10 minut. Pak se budu muset nějak dopravit na místo určení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Halloo bando, tak kdo se už probral z alkoholového opojení, že bych byl sám, no tomu se mi nechce věřit. Já se nutím už od oběda, abych se dal do normálu - mám prý dojet něco přikoupit, ale zatím to byla docela hrůza, sotva se držím na nohouch! Co Ty Járo, jak jsi docestoval domů a Ty Ríšo - povedlo se ???? A jak dopadl Johan ? Kdo mu pomáhal z těch schodů? Kucí, budu se těšit na fotky, ale myslím, že všechny fotky jsou jen z Jirkova foťáku a toho je hodně a tak asi o něco později, ale jinak to Jirko byl opravdu nářez!!! A co Ty Pavle, dobře jsi dorazil? Víš jak se říká, kdo uteče, ten vítězí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 baf, super nářez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 11. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2010 Ahoj bando, povedená akce, já byl nalitej ještě ve tři odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 to mě to vydrželo asi taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Ahoj, koukám, že jsme zatím jen tři co akci ve zdravi přežili a dali o sobě vědet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.