Lanny Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 .....málo platné, tvrdé jádro se pozná ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 jojo pánové,ti mladí dnes už houby vydrží a někteří si plácají držku a nemají ani slušnost se omluvit,tak at jdou do prdele a to myslím naprosto vážně!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Taaaak pánově, konečně zpět v ML. Comp jsem si nechal doma a nechtělo se mi měnit heslo :-) Btw, ze schodů v pohodě, ženu jsem navigoval na místo noclehu a good. Jen to řízení kolem poledního bylo zajímavé, modlil jsem se málem, aby někde nestáli :-))) Akce good pánové, všechna čest ... Jája říkala něco o velikonoční nadílce :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 koukám a Karel má pravdu,je tady akorát lejzr zesilovač světelného záření v naší podobě LAnySEjisRiba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Naprostý souhlas. Zkusil jsem vyvinout aktivitu, přitom by to mělo být naopak, ale nepochodil jsem. Vše bez odezvy. Měl jsem se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 neboj on přijde čas ....zatím na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Ríšo, vůbec se nedivím, že lituješ své snahy, prostě sr.t na to!!! Jinak Jiříku, konečně jsme si s drahou polovičkou prohlédli fotky a hlásila, "že dobrý". Jen si uvědomuju, že budu mít po žížalkách a nebudu moct hlásit, že máme sraz jako dobrou výmluvu, ale já si určitě poradím, kucí nebojte se! Jsem už dost starej, abych si poradil! Jinak pochvala, večírek se povedl , myslím, že z fotek je to zřejmé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Tak konečně u kompu, bude to chtít delší víkendy. Jsem docela čuměl kolik lidí jezdí ve 3 ráno nočníma linkama. To byla zase změna po čase No vydařilo se nám to pěkně, hlavně konec a ty záchvaty smíchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Járo, to byla změna, viď!!! Ale jsi dobrej, že jsi to stačil zaregistrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 příjemný klouzavý začátek týdne pánoFé ,hlavně opatrně a anténou nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Taky zdravím při pondělí. Na na silnicích je to docela masakr, hlavně kolem Prahy a já budu muset ještě k tomu vyrazit do Německa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 ok jedu s tebou do rajchu,nenechám svou l...u samotnou :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Nazdárek! V pátek jsem nedorazil, protože jsem byl zadržen PČR. Nebudu zde vysvětlovat víc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 ..no to sice nemusíš Libore ,to je tvoje věc,ale to nás můžeš rovnou poslat do hajzlu........pokud ti připadáme,jako nějací nazdárkové ,pak ano...... rád ti pomohu,stači mi říci,které místní oddělení na P1 v okolí Florence to bylo a je to ,chlapce to velmi zajímá,máme o tebe strach.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Taky zdravím při pondělí. Na na silnicích je to docela masakr, hlavně kolem Prahy a já budu muset ještě k tomu vyrazit do Německa. Taky bych jel, kdyby jsi řídil Ty ! Ale jinak Ti to vůbec nezávidím a držím palce, aby to nebylo tak hrozné jak hlásí v rádiu, šťastnou cestu a opatruj se chlape!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Dnes krásné cesty po českých silnicích .. ML - Havl. Brod a zpět ... kurnik prokličkovat tu Prahu okolo těch šťouchanců a uzavírek bylo téměř nemožné!! GRRRRR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Zdravím vás lidičky.Tak u nás to taky furt sype.Jsem zvědav jestli jim výjde předpověď na bílé vánoce.Týden zpátky to mělo být na blátě.Opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 zdravím kamarádi,tak sem od včera oficiálně nezaměstnanej.Ten bílej sajrajt mě vzal práci,stavby už sou pozastavený a tak do jara budu doma.tím konečně budu mít i víc času na forum.Měl sem jít jako loni na sjezdovku,ale vedoucí si dělá z huby sráč a myslel,že mě ukecá.řek,že přidaji na platech,tak sem v pátek nastoupil,když mě dával podepsat smlouvu tak tam bylo míň než loni. Tak sem zbalil věci a zmizel.Kůli tomu sem přišel o vánoční besídku,příště dám přednost vám kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Ahoj kamarádi. Jsem zpět a vše proběhlo O.K. Kurňa ta letošní zima bude asi hodně dlouhá. Tady to zase padá a má to vydržet až do zítřka. To bude zase masakr na silnicích. Láďo, to by se mi taky líbilo, být až do jara doma. Ovšem ale že zadarmo by to nebylo nejlepší. Tak buď statečnej a třeba se něco zajímavého naskytne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 ...to pošasí je opravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Jo jo, počasí je akorát na svařák, postýlku a .... " to my lesby rády" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 ááá lesba Johan jak se vede brachu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 ..tak a teď jsem z toho celej tumpachovej, protože nevím kdo s kým???? Že by , musíte mi pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Jo i tak se to dá popsat . Zrovna koukám z okna, sněží o 106. Silnice už je zároveň s chodníkem - to bude ráno jízda do práce. Abych pomalu vyrazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2010 Teď jsem jel pouze trasu v Praze cca 30 km a je to docela hustý, pochopitelně ani jeden sypač, pluh či cokoliv o čem by se dalo říci, že se snaží sníh odstranit. Je to strašnej bordel v tom našem Absurdistáně!!! Autobusáci už začínají stát pod malými návršími, klouže to strašně a tak jsem zvědavej ráno! Járo, nejméně o hoďku dříve vyrazit, záleží jak to máš daleko, ale nevidím to moc dobře. Tak se všeci opatrujte a úspěšné klouzání bez karambolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.