Sejis Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 ..no a pro dnešek šlus,přetrpěno,,,,,,,jsem nastydlej jako prase a nadělil jsem si antibiotika,neb ten kašel je naprosto šílený a vrátil se mi po 3 týdnech tak se opatrujte a nezapomínejte,že za 5 dní je tady ježíšek krásný zbytek adventní neděle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Tak držím palce ať se dáš do Ježíška dohromady. Chtělo by to možná něco jiného než antibiotika. a pořádně se vypotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Tak, tak Jiříku, je to stará známá věc, že nejlepší je se pořádně vypotit na cizím těle, ale pořádně a tak přeji rovněž pěkné :prc: a do třetice , to potom určitě do toho Ježíška zvládneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 (editace) A co Ty Richarde, Ty si nedáš léčebnou kůru , budeš potom Tak koukám, že nám ti Moraváci snad zamrzli, či co je s nimi, Martin na nás pěkně prdánk.je, Víťa se odpoledne ukázal, to je pravda, ale ostatní a nejen z Moravy jsou snad opravdu někde zamrzlí???? Editováno: 19. Prosinec 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Karle, u mě zatím dobrý. Preventivně užívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Ahooooj, ale neprdánkuju Karle jenom musím překlepat ještě poslední 3 dny práce a pak na chvilu vegáááč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 jo chlapci snažím se potit co to jde ale asi budu muset přidat pocení jinak v rozumném tempu zvládnutý týden před vánoci přeji FFFšem už jenom necelých 5 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 (editace) To Riba: Ríšo jsem rád, že "dobrý" u mě zatím taky, ale holt to chce trénovat a trénovat To Martin 35: Martine, vidíš jak pěkně to malé šťouchnutí funguje, ale jinak chápu, že toho máme všichni nyní plný kecky! Jinak všem pěkný a úspěšný ten vánoční týden a ať to ve zdraví všichni přežijem! Jiříku, vypadá to jako bych se po Tobě opakoval, ale měl jsem to rozepsané a musel jsem od toho odejít a tak když jsem to dopsal, už jsi tady byl Ty, ale dobrý, hlavně ať se podaří to pocení!!! Editováno: 20. Prosinec 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Ahoj chlapi, bude to trošku hektický týden, ale my to zvládneme. Jen aby Ježíšek nepřiletěl na peruti a nezařval nase.. ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 Tak přeji pěkné pozdní odpoledne .. vrátil jsem se z města téměř bez sněhu .. BRNO ... tam mají sníh ráno a pak nic .. jen bordel :-) dojedu domů a před barákem na parkovišti hodim supa na břicho .. taky by to mohlo padat jen na sjezdovkách a ne na parkovišti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 20. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2010 ...rozleju kečupa za dveřma vystřelím z pistole a řeknu,že jéžíšek spáchal sebevraždu a je to ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Dobré poledne pánové. Sice tu zas nikdo není, ale třeba sem někdo nakoukne. To počasí je síla. Napřed chumelenice a teď do toho prší. Máme už měsíc zimu jak vyšitou a přitom astronomicky začíná teprve 22.11.2010 po půlnoci. Už aby bylo alespoň jaro. Držte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 zdar Rišáku,už víš co ti ježich naježí byl jsi hodný celý rok????a nebo přiletí na peruti a řekne naseruti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Jiříku, s tím si nejsem tak jistej. Snad přimhouří obě oči a něco z něj vypadne. Jak jseš na tom ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Ježich u nás sebevraždu páchat nemusí, bo já to za něj odnesl :-) Btw foto z příjezdu do Mariánských Lázní ... já jim dám obleva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Ahojky kucí, tak padám na ústa! V Praze totální bordel, lidičky vyjančení, no prostě správná česká předvánoční hysterie ! Jinak u mne jako vždy vyhrožuje s tou perutí, ale snad se jako obvykle umoudří, no uvidíme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 kapr plave ve vaně chudák se nemůže ani otočit(má 4,5 kg pěknej macík),jedlička v garáži,na zahradě třičtvrtě metru sněhu,teď balím dárky,tak vánoce pomalu můžou zaklepat na dveře.zvládně te to vše v klidu a pohodě,hlavně ve zdravý PF 2011.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Jiříku, s tím si nejsem tak jistej. Snad přimhouří obě oči a něco z něj vypadne. Jak jseš na tom ty? No já ti nevím letos asi to nebude žádná sláva,patrně nejlepší byla radost v podobě koupi hodinek a těžko přesto někdo půjde,to nehrozí.... hlavně neustálé dohady s mladejma,nebejt vnuček,tak by asi přiletěl na té peruti a řekl jim nas..u Vám.....fakt mě to letos ale vůbec nebere a to jsem celý život považoval vánoce a hlavně štědrý den za největší svátek v roce a ctil jsem jej,byl jsem k tomu vychován,ale nyní vážně nevím............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Jiříku, ani nevíš jak Ti rozumím, ale musíme ty naše zvyky a výchovu holt horem dolem cpát do těch mladejch i když jsou někdy na zabití - asi jsme někde udělali menší chybičku, ale to neznamená, že by jsme měli rezignovat! Holt v posledních letech dostávají na frak rodinné hodnoty. O to více jim musíme ukázat, že ctít je, má velký smysl!!! Jirko, hlavu vzhůru, nahoď úsměv a zase bude vše tak, jak má být Já myslím, že VÍŠ, jen jsi asi ze všeho otrávenej a utahanej, ale bude dobře! Tak už se začni těšit, vždyť ten nejmilejší dárek Ti už Ježuch nadělil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Vánoce zatím nevnímám, ale SUP už dostal dárek - příčníky. Přidávám fotku ze zátěžového testu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Tak snad se všechno v dobré obrátí. Škoda, že letos vycházejí Vánoce tak blbě a k té depce to přispívá. Je to jak vyskočit na chvíli z rozjetého vlaku a hned zase naskočit. Příští rok to bude taky na pytel, ale pokud se dožijeme ve zdraví roku 2012, užijme si delšího volna. Já to beru tak, že se u nás dělají Vánoce kvůli vnukovi a je fakt, že ten nás pak všechny dostane i do té správné nálady a atmosféry a člověk aspoň na chvíli dokáže vypnout. Přikládám jeden úsměvný obrázek a doufám, že to není až tak docela pravda a bude líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Kájo asi máš pravdu,ted jsem se vrátil a koupil k jéžíškovi všem nové telefony,tak snad jim to udělá radost a za chvilku se do toho ponořím znovu a jedeme nakupovat zbytek,hlavně pokrmy a brm brm tak se kluci držte už jenom 2 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Jiříku, taky jsem jen na chvilku doma a znova do toho mumraje, ale taky hlavně brmbrm, nějaké rozkazy od drahé polovičky - známe to všichni, ale je vidět, že se člověk nesmí nechat tím udolat. Holt s úsměvem to jde hned líp!!! Richarde jsi prostě - nemá to chybu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Já se udolat nenechám. Řídím to na dálku a jen ve čtvrtek večer dochutím salát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Jirko, tak jestli jsi nekoupil toto tak to snad bude v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.