riba Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Taky jsem tu, ale jsem jak nalomený hrábě. Z rypáku mi teče jako ševci z vocasu a chrchlám jak starej tuberák. To bude oslava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Dobrá slivovice tě vyléčí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Jj Ríšo ,to mi povídej,já jsem pro změnu prosral doslova vánoce,krom jiného,,,,,,,já vím jak ti je ,,,,,, jinak hezký zbytek dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Já jsem dnes dodělal co jsem musel a až do pondělí nechci o práci ani slyšet. Zítra jedu naposled do Prahy a pak až do pondělí volno. Tak si to užívejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Dobrá slivovice tě vyléčí! Tak až zítra pojedeš do Prahy můžeš mi lahvinku na vyléčení dovézt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Můžu ale jedu jen na Antala Staška na Budějovickou. Budu tam kolem 11-13 hodiny tak si přijeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Heč a já mám vypáleny před 3 týdny, nateklo ze švestek 15 litrů , o síle 57 kw!!! :p mňam, mňam!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 57 je moc! Lepší je 53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Myslel jsem, že Praha končí u Bulhara, ale vidím, že končí na Budějovický. Budu rád, když se dohrabu zítra do práce. Holt zůstanu na Aspirinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Tak si ji nechám. Ale podělil bych se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Tak už jsem tady taky! Ríšo, předně si myslím, že nejlepší je se vypotit na cizím těle, nee a pokud je nutná ta slivka, tak bych bral tu 57 kW, Matin by ji určitě doručil dle přání a hlavně si myslím, že bez podmínek!!! A jak Tě znám, budeš se stejně spoléhat na svoji vodečku i když nevím jaký by z ní byl "zbojnický čaj" ? Holt to chce spojit oboje i a potom To Martin35: Martine moc neprovokuj, nebo těch 15 litříku Ti nebude stačit, to víš, že bych koštnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Já si nedělám podmínky. Jen nejedu svým autem a jedu jen na budějovickou. To je realita. Jen jsem nabídl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Však až zas bude sraz na moravě, tak okoštujem všeci!! Vezmu , (pokud zbyde) . už aby to bylo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Karle hezky jsi to napsal a poradil, jak na to. Jen bych asi malinko proházel pořadí obrázků, které jsi vložil, jestli tedy dovolíš, ale jinak to sedí. Dnes a zítra to zkusím ještě s tím Aspirinem, nedá nic dělat kniha jízd je sviňa a vysvětlovat pak někomu 20Km je asi problém. Slibuju, že v pátek se vrhnu do léčení podle tvého návodu. Dokonce si to snad i vytisknu a po jednotlivých krocích si to budu odškrtávat jako splněné. Asi v některých případech i opakovaně. Martine, prosím tě do srazu šetři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Jo, a ještě víte jak vypadaly nýty na titanicu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 slůůůšný nejty,skoro jako špunty od kopaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Ba, ba, pěkný :smich: Ale, že Martin umí pozvednout morálku, teď jen, aby šetřil!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Tak a žádná řepa!! celá léta nám lhali!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 příjemný pracovní předposlední den v roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Ahoj kamarádi.Tak už to zas ťuká na vrátka a rok bude v prdeli.Letí to jak sršni na sladké.Marťas slyšel jsi kolik máš fanoušků co se týče tvé slivovice?Takže sis vlastně na sebe upletl bič.Už ti nezbývá než dát něco bokem kamaráde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 já slivovici nééééé,já jí nemusím.... whisky,vodka,bacardi..... a něco na co jsem se díval celý večer ...hezký den přeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Sakra Jirko, mě bylo furt divný, proč tě to na ten box táhne. Teď už mi je to jasný a já blbec, ač jsi mě několikrát zval, tak jsem netušil, co je to za podívanou. Budu to muset v příštím roce dohnat. Jinak pro mě se veškeré juchání na Silvestra výrazně zúžilo. Skončil jsem tam, kde jsem nechtěl. Budu do sebe cpát ATB. Tak vám chlapci přeju příjemněji strávené poslední hodiny roku a opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Rišáku,občas je opravdu na co se podívat,to mi věř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Pozdravení všem, jinak Ríšo jsem dopadl stejně, od včerejšího večera ležím v péří a snažím se dát alespoň trochu dohromady - kéž by se podařilo. Zatím bych řekl, že je to pomalu horší, no uvidím, ale jeví se mito jako ztracené. Tak s Tebou soucítím To se mi to radilo, viď a nakonec si neumím poradit ani sám, je to v perdeli! Hned zase zalezu, je mi fakt blbě. Opatruj se! Hoši držte se, aby neubylo sil na zítřejší večer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 30. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2010 Víťo to nevadí, že jsem si upletl bič , pro Vás, ji schovám rád!!!! A jinak máte v Supech už ten nový alarm?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.