Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

no uvidim,jak to půjde,16 17 by to mohlo jít,ještě kouknu,jak to nudu mít,jestli ten víkend bude Eva v práci,budu s prckem...

Toretto:no jeden hezkej mi teď nejspíš uteče....takovej budu zase hledat dlouho,škoda,že se auto neprodalo,zase tolik za něj nechci...:-(

Vloženo (editace)

....už jsem si všiml dříve, že nám přibyl aktivní a znalý člen naší SUPÍ BANDY! Jedná se o "SUP1", který je u nás od půlky prosince min. roku, ale za tuto poměrně krátkou dobu přispěl již několika "fundovanými" příspěvky! Díky mu za ně a jen více a houštěji. Snad by bylo vhodné, aby jsme jej mohli poznat osobně na jarním srazu SUPŮ v Sedmihorkách, címž jej tímto co nejsrdečněji zveme!

P.S. Omlouvám se SUPOVI1, on už svoji účast na našem srazu potvrdil v půlce ledna na svém vlákně o jeho Supovi, takže je to vlastně ložené! O to lépe! :clap::palec2:

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo

To Passport: .....ale to víš, že můžeš! Panáček jedl vtipnou kaši!? :kol-131: Vždyť víš, že my všichni se také těšíme :kol-99:

Jinak celé naší bandě pěkný víkend! :gunners3:

Vloženo

Pánové Tak tohle je mazel... je to nějaké zkušební Auto ze škodovky bez TP za 74000 kč v max výbavě.viz inzerát : http://auto.bazos.cz...perb-25-TDI.php

pán mi ještě poslal fota a je to 2003 rok ( nesedí mi tam ten volant ) a má namotáno cca 100 000 km a prý to škodovka nedovolí přihlásit v Čr

Tak mě napadá jak se takové auto určené asi na crasch testy či nějaké zkoušky dostane do soukromích rukou ???

fota dodávám... je vážně krásnej a ta barva :kol-26:

post-66585-0-71752300-1359386325_thumb.j

post-66585-0-10049400-1359386329_thumb.j

post-66585-0-68908200-1359386332_thumb.j

post-66585-0-91306800-1359386335_thumb.j

Vloženo

Tak mu napiš o fotky... já víc nemám... psal, že kromě nezávislého topení má vše... taky by mě zajímalo jestli má sklopnej střed spolujezdcovovo sedačky vyhřívané čelní sklo atd :kol-47::D

Vloženo (editace)

Už jsem mu napsal tak čekám nějaké lepší informace a fotky.

Kdyby to byl ještě long tak ho beru i za cenu překopání na moji barvu.

Editováno: , autor: žralok
Vloženo (editace)

Bavil jsem se s kamarádem a prý to není problém hodit na papíry samozřejmě ne ofiko, koupit bouračku a přeházet vinka... či jen, to jedno pod sklem

Jooo jakej Long ???

Editováno: , autor: stankra6
Vloženo

Musíš přehodit VIN pod sklem (na plastovém rámečku), VIN na přepážce v motorovém prostoru (plech) a VIN který je na pravé straně v motorovém prostoru (štítek).

S longem jsem se setkal jednou v životě. Měnil jsem na něm zadní boční sklo (stahovací) a vzal jsem co jsme měli na skladu. Zjistil jsem, že je o cca 20 cm kratší. Tak jsem zjišťoval co se děje a pak jsem se dozvěděl, že je verze long, která má zadní dveře o těch cca 20 cm delší. Jinak to není poznat.

U octavie I to jde poznat, protože ta má na B sloupku udělané cca 15 cm rozšíření.

Vloženo (editace)

já tam mám i tvího superba, ale chtěl jsem to použít uplně někde jinde :D :D :D i tvojí prdel

no radši toho necháme to už tady jednou bylo....

post-66585-0-61182200-1359400573_thumb.j

Editováno: , autor: stankra6
Vloženo

Jo jo, Laam se vytratil jak pára nad hrncem, ale není sám, to taková RIBA zmizela jako paryba - škoda! Aspoň mohli písnout na rozloučení, zvláště u těchto dvou mi to mozek moc nepobral! :kol-44:

Vloženo

tak ahoj všicí........je to tady,dneska už jsem se projížděl ve svém novém Vw CC.......zatím nádhera,tak aby to vydrželo......snad budu spokojenej jako se Supíkem,když jsem naposledy přijel s ním z práce,dlouho jsem tam seděl,a nechtělo se mi z něj............no holot proběhla změna,a doufám,že snad ke stejnému a bude sloužit stejně jako Superb.......

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...