passport5 Vloženo 4. Únor 2013 Sdílet Vloženo 4. Únor 2013 ahoj,noooo,Žralok má vlastně pravdu.....:-) ne zítra konečně něco nafotím,nějak se k tomu nemůžu pořád dostat....,jen mě překvapilo,že jsem natankoval jen jednou,ujel jsem asi 560 km a sále mi to ukazuje dojezd přes 600 km,a to se teď motám jen po městě...nádrž je o něco vetší,ale zas o tolik ne....že by to i míň papalo ty jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Už aby to bylo! A proč jsi nepověřil Žraloka, aby ty fotky co má on, už zde vyvěsil? A jinak, kolik Ti ukazuje palubák průměrnou spotřebu? To vždy potěší, když spotřeba je lepší než člověk počítal! Určitě nejsem sám kdo je zvědavej na Tvého nového mazla! Tak si pospěš, aby jsi se s námi podělil alespoň těmi fotkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 A co jako uvidíte. Normální černé auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Davide i já bych kouknul na tvojí novou káru,tak šup šup fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 David se s ní teprve seznamuje. Dnes dostal novou informaci a musí vytáhnout návod k použití a seznámit se s výbavou vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Stankra6 řádí. Dávejte si na něj pozor. http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/prisel-s-kalhotama-u-kolen-popisuji-skolacky-neznameho-uchylaka-maji-obrovsky-strach.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Vole.... je toho plná dědina ..., ale prý už ho chytli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 To jsem nevěděl, že v CPZ mají připojení k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Ahoj,no tak konečně jsem něco vyfotil.....:-) Žralok má pravdu......koho by napadlo,že nad dešťovým senzorem budu mít ještě fláklou kameru hehe :-) ještě jsem ten návod neotevřel,ale myslím,že to bude k Line asistentu....:-) ten sice funguje,ale jsme v čechách že jo.Takže když není čára na silnici,není asistence...uaaaaaaa ,jinak když to makalo,tak jsem pustil volant a nechal ho bejt,a když si tak dvakrát najel na čáru a cuknul volantem,aby auto jelo zpět v pruhu,tak začal pípat a na maxidotu nápis:Prosím ,převezměte řízení...........a já se začal tlemit hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 a jednu vychytávku tady mám pro Stankru6,viděl jsem ji tam někde v nastavení,až ji tam najdu,maxidot vyfotím.......ten se asi zblázní hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 No jo, krasavec. Už se těším na zkušební jízdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 no ta bude,asi bude doufám brzo........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 To Karel:no palubák jinak ukazuje to samý,jako v mým býv. autíčku,tj. kolem 5.3 když jezdím a nemotám se jen ve městě,takže spotřeba bude myslím stejná,jen mám nejspíš určitě o něco větší nádrž,tak tím ten větší dojezd....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 a jednu vychytávku tady mám pro Stankru6,viděl jsem ji tam někde v nastavení,až ji tam najdu,maxidot vyfotím.......ten se asi zblázní hehe Ha ha ha ... to zas bude něco s comming home co ? ... jinak teda fešák.. skoro jak moje paštika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 ahoj,noděkuju.....no to si piš,že něco s comming home hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Davide, musím taky pochválit! Je moc pěkný a už jsem taky pochopil proč jsi tak žhavě do něj šel! Můžeš "baštit" i za volantem a on si to sám pohlídá! Až pojedeš na Phu,dej vědět, rád Vás oba uvidím! Tebe s Tvým novým mazlem a klidně nejen s ním! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Já budu v Praze 13.února. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 ja tam byl dnes a budu v pondelí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 (editace) Pátek a sobota se koná v Humpolci minisraz. Seznam účastníků: Žralok Passport5 Editováno: 7. Únor 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 A my nejsme na seznamu účastníků? Teda pokud se jedná o to samé datum, jak se psalo ve zprávě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Je to domluvené dnes tak rychle, že datum je zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Aha aha ahaaa Tak tedy až na srazu v květnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Únor 2013 Sdílet Vloženo 7. Únor 2013 Když to vyjde tak to stejné bude i příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 minisraz je pěkný název :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Únor 2013 Sdílet Vloženo 8. Únor 2013 Minisraz a testovací jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.