Luky15 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 trochu jsem ho dal dolů, zatím aspoň na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Kdyby trochu :D To mas tak - 70mm :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 chlapci kdepak není ořízlá,to je tak blbě fotnuté.Napravím to nebojte.Už vím přeci jak na to V únoru budu objednávat pružiny.Vidím to na ty eibachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Dobre eibach hm ... To ti sedne jenom -35mm :D ne chapu to bude stacit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) for Vick !! Jeste jedna citace posledniho prispevku a mas varovani Vicky nejsi tu 1vne kazdy prispevek po Tobe upravuju Editováno: 21. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Aby si se nezbláznil, "dej blbcovi funkci a ..." Kurňa stejně si se hodil marod abys nemusel do školy před pololetím, tak makej aspoň tady a nemudruj, tahej nebo tě prodám ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 (editace) Paolo ty do Me teda jdes Znamky jsou uz uzavreny teplotu mam 39,4 a to jsem mel jit vcera s mladou do kina Makam tady ,ale opravovat kazdy prispevek me uz fakt Neba Editováno: 21. leden 2009, autor: Petřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 spíš studuj trochu češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jsem na strojarne takze se omlouva Jinak sem to snad opravil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 V tomhle předchozím máš taky chybu a chybí ti tam písmenko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 2 Vick: pěknej avatar, hned je tvůj příspěvek poznat. Ta modrá září! Jinak koukám, že každej tu snižujete. To já bych asi v Praze brzo pocítil. To je furt samej obrubník, parkování na chodníku nebo jiný překážky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Viky,konečně foto,alespon něco ,pořád lepší,než nic Petříku,nech to na mě,komu dám varování .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 V Praze to snižování podvozků,fakt žádný tuzex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 22. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Viky,konečně foto,alespon něco ,pořád lepší,než nic Petříku,nech to na mě,komu dám varování .......... Jak pan raci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 2 Vick: pěknej avatar, hned je tvůj příspěvek poznat. Ta modrá září!Jinak koukám, že každej tu snižujete. To já bych asi v Praze brzo pocítil. To je furt samej obrubník, parkování na chodníku nebo jiný překážky Díky Jardo. Jinak já sice snížím,ale žádný extrém.Eibachy mě moc nepustí,ale i to málo potěší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Zdravím tu naši partu 5 a půl !!!! Dnes u nás bylo nádherný počásko,tak sem umyl autí vyluxoval a sem zas spokojenej.Jen mám obavu,že to za dva dny bude zas jak pra..,ale snad se toho jara dočkáme.Už se na vás těším,až zas pokecáme a vypijem nějakej ten kyblík pivča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Pravda,dnes počasí bylo slušné,než v minulých týdnech Zdravím též naší 5apůl partu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 Taky vás zdravím, taky jsem dnes umyl auto a hned vypadá jako auto jsem zvědavej na jak dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 No já auto umyl předevčírem a než jsem dojel z myčky do garáže tak jsem byl tam kde předtím.Ale aspoň jsem to zbavil té soli.Ale už se vážně těším až ho umyju ručně a navaskuju a jak se stím budu drbat aspoň 4 hodinky. A taky se samozřejmě těším na vás bando. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 jsem byl jen parkrat venku tak to zas tak hrozny neni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 (editace) Já mám auto, no hrůza, do myčky nemůžu, protože mám na střeše box, ani by to nemělo cenu, protože nyní padla venku mlha a soudruzi z NDR k nám zase něco tlačí ! Editováno: 22. leden 2009, autor: Paolo.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Zdar po ránu chlapci a spešl pozdrav do Krušných horáků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) Pozdrav z Jestedu Vsem preji krasny a hlavne dlouhy vikend Editováno: 23. leden 2009, autor: Jirik_superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Dobré ráno,dnes nepracuju,tak se ještě válím s notesem v pelechu a pročítám forum.Jiříku a ty užívej dovči,je to nádherná fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Taky přeju všem hezký ráno, právě jsem dorazil do práci dám si kafíčko a koblihy. A potom hurá do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.