Leden 21, 200916 r chlapci kdepak není ořízlá,to je tak blbě fotnuté.Napravím to nebojte.Už vím přeci jak na to V únoru budu objednávat pružiny.Vidím to na ty eibachy
Leden 21, 200916 r Autor for Vick !! Jeste jedna citace posledniho prispevku a mas varovani Vicky nejsi tu 1vne kazdy prispevek po Tobe upravuju Upraveno Leden 21, 200916 r od Petřik
Leden 21, 200916 r Aby si se nezbláznil, "dej blbcovi funkci a ..." Kurňa stejně si se hodil marod abys nemusel do školy před pololetím, tak makej aspoň tady a nemudruj, tahej nebo tě prodám !
Leden 21, 200916 r Autor Paolo ty do Me teda jdes Znamky jsou uz uzavreny teplotu mam 39,4 a to jsem mel jit vcera s mladou do kina Makam tady ,ale opravovat kazdy prispevek me uz fakt Neba Upraveno Leden 21, 200916 r od Petřik
Leden 21, 200916 r 2 Vick: pěknej avatar, hned je tvůj příspěvek poznat. Ta modrá září! Jinak koukám, že každej tu snižujete. To já bych asi v Praze brzo pocítil. To je furt samej obrubník, parkování na chodníku nebo jiný překážky
Leden 22, 200916 r Viky,konečně foto,alespon něco ,pořád lepší,než nic Petříku,nech to na mě,komu dám varování ..........
Leden 22, 200916 r Autor Viky,konečně foto,alespon něco ,pořád lepší,než nic Petříku,nech to na mě,komu dám varování .......... Jak pan raci
Leden 22, 200916 r 2 Vick: pěknej avatar, hned je tvůj příspěvek poznat. Ta modrá září!Jinak koukám, že každej tu snižujete. To já bych asi v Praze brzo pocítil. To je furt samej obrubník, parkování na chodníku nebo jiný překážky Díky Jardo. Jinak já sice snížím,ale žádný extrém.Eibachy mě moc nepustí,ale i to málo potěší.
Leden 22, 200916 r Zdravím tu naši partu 5 a půl !!!! Dnes u nás bylo nádherný počásko,tak sem umyl autí vyluxoval a sem zas spokojenej.Jen mám obavu,že to za dva dny bude zas jak pra..,ale snad se toho jara dočkáme.Už se na vás těším,až zas pokecáme a vypijem nějakej ten kyblík pivča.
Leden 22, 200916 r Pravda,dnes počasí bylo slušné,než v minulých týdnech Zdravím též naší 5apůl partu
Leden 22, 200916 r Taky vás zdravím, taky jsem dnes umyl auto a hned vypadá jako auto jsem zvědavej na jak dlouho.
Leden 22, 200916 r No já auto umyl předevčírem a než jsem dojel z myčky do garáže tak jsem byl tam kde předtím.Ale aspoň jsem to zbavil té soli.Ale už se vážně těším až ho umyju ručně a navaskuju a jak se stím budu drbat aspoň 4 hodinky. A taky se samozřejmě těším na vás bando.
Leden 22, 200916 r Já mám auto, no hrůza, do myčky nemůžu, protože mám na střeše box, ani by to nemělo cenu, protože nyní padla venku mlha a soudruzi z NDR k nám zase něco tlačí ! Upraveno Leden 22, 200916 r od Paolo.007
Leden 23, 200916 r Pozdrav z Jestedu Vsem preji krasny a hlavne dlouhy vikend Upraveno Leden 23, 200916 r od Jirik_superb
Leden 23, 200916 r Dobré ráno,dnes nepracuju,tak se ještě válím s notesem v pelechu a pročítám forum.Jiříku a ty užívej dovči,je to nádherná fotka.
Leden 23, 200916 r Taky přeju všem hezký ráno, právě jsem dorazil do práci dám si kafíčko a koblihy. A potom hurá do práce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.