Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
:palec2: :palec2:

... a mně hruškovou CAPPI nebo alespoň Red Bulla. Od třech ráno jsem byl ve fabrice, první noční mrazík a odešla termoregulace n a vzduchových šroubových kompresorech... Teď už to frčí jak dráha (Pendolino...) Sejdíku, na Chabry se chystám, potřebuji, aby mi dětičky nestonaly, rozdám je po babičkách a valím. Zatím jsou doma s chřipajznou a tak čajíčky a mladej to prokládá vaječným, myslí si, že to nevím...

Dnes je sluníčko a tak i prosychaj silnice, ale už to bude jen krutý a krutý. Tak Sejdíkovi a VŠEM Ahoj ! :palec2: :palec2:

tak to je dobrá zprávička,doufám,že mi to též vyjde :)

Vloženo

zdravím při večeru...to byl zase dneska den blbec.... V 9 hodin jsem zjistil, že jsem si zapomněl notebook s prezentací. Problém byl, že jsem musel projet skrz Prahu tam a zpět za hodinku.....no jestli mě někde někdo vyfotil, tak to bude špatný :(

Vloženo
Tak dneska jsem si dovezl nové Themista 18" sice na léto ale za dobré prachy tak jsem je vzal ale koukal jsem že to má ET 46 a kola na supovi myslím mají ET 35 co myslíte bude to moc schované nebo kde sehnat podložky .

A zimáky budu objednávat Continental WinterContact TS 830 tak uvidíme jaké budou na sněhu a břečce .

Zdravim milane, kdyby si chtel, tak budu mit na prodej podlozky 15mm. Davam auto dolu a dre to.

Vloženo

Tak už i u nás valí sněhem.Jak zpívá Nohavica:to mokré bílé svinstvo padá mi za límec,už třetí měsíc v jednym kuse furt prosinec.Večer to odhážu,namažu záda,ráno se vzbudím a zas kurva padá.

Pěkný den hoši a pro ty kteří řídí tak šťastnou cestu

Vloženo
Tak už i u nás valí sněhem.Jak zpívá Nohavica:to mokré bílé svinstvo padá mi za límec,už třetí měsíc v jednym kuse furt prosinec.Večer to odhážu,namažu záda,ráno se vzbudím a zas kurva padá.

Valí sněhem? :smich: tak u nás ještě teda ne

Vloženo

:palec2: :palec2:

Tý vo.é VÍŤO, jsem na tom stejně ! Byl jsem dnes v Křímově ( 7 km ) a v lese jsem měnil na Lakatoši rychlostku, Hovno práce, 3 hoďky ve 2 lidech a hotovo, ale ty kurvy bílý ! Jsem zmrzlej a MAMKA vaří skořicový GROG a protože je STŘEDA, chystá mi provoněnou RADOX - STRESS koupel. Na hubě mám fleky jak pětikoruny, ale to INDULONA spraví. Tak se drž jako já, HORALE (... a co Janinka ??? ahoj !)

Vloženo

Zdarec lidi, frčel sem si to dneska večer z práce po dálnici v levém kolem 150 a nějakej dobrák tim větrem ztratil náklad ze střechy.Prostě jedu v levém na tlumený světla, pač proti mě byl provoz a najednou je silnice posetá něčím světlým, jako prkna, nebo desky a bylo to všude. Člvěk nic neudělá, jen úlek a tak nějak jsem zakroutil volantem abych projel, ale na pár sem jich najel a zabouchalo to někde dole. Doma za tmy s baterkou jsem to omrknul, nic jsem neobjevil, supák je dost zakrytovanej naštěstí. Mno snad to bude gut, uvidim zejtra dopoledne :feve:

Vloženo

tož dobré jitro chalani. Tak už je ta bílá sr.. i v Praze, zatím jen padá a nechytá se (Jardo, už ti to padá :) ), ale to zas bude (v Praze 3 cm na Václavaku 4 :) ) To bude kalamit a já furt na letních až do konce měsíce :)

Tak hlavně bezpečně pánové a Jani

Vloženo
tož dobré jitro chalani. Tak už je ta bílá sr.. i v Praze, zatím jen padá a nechytá se (Jardo, už ti to padá :) ), ale to zas bude (v Praze 3 cm na Václavaku 4 :) ) To bude kalamit a já furt na letních až do konce měsíce :)

Tak hlavně bezpečně pánové a Jani

jasně Tome na zimákách umí každej blbec ,to není jízda lol:smich:

Vloženo
Zdar chlapáci.Tak příjemný víkend těm kdo ho už mají a těm kdo ještě ne tak pěkný zbytek pracovního dne.

Tobě taktéž Víťo - sice mám víkend pracovní, ale každá koruna v době krize dobrá......

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...