Petik Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Jardo jak měl upravený nárazník ? nebo to měl pod klasickym naraznikem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 duplex vypadá dobře a tento je jak vidno i funkční dobré sobotní ráno Fšem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 dobré odpoledne a všude prázdno a to je po létu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Ahoj předsedo Sejdo Jiříku.Buďte pozdraveni řádoví členové supího komanda.Přeju všem good weekend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 duplex vypadá dobře a tento je jak vidno i funkční dobré sobotní ráno Fšem Chtěl jsem ho taky dělat Jiříku, ale zkončil jsem na úpravě nárazníku - po klasickým nárazníkem to vypadá blbě a kdybych vyřízl otvory v nárazníku, tak tam nic kolem ty díry nedáš - nikdo nic nedělá, tak jsem od toho upustil - mimojiné byl problém i s vedením trubky kolem rezervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Koukněte sem. http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/l...y-skoda/superb/ Je to bez úprav nárazníku. Měl jsem podobný na Fóbii a super. Nic se nemuselo upravovat. Sundal se originál a nasadil sportovní. Už na něj slintám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Koukněte sem. http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/l...y-skoda/superb/ Je to bez úprav nárazníku. Měl jsem podobný na Fóbii a super. Nic se nemuselo upravovat. Sundal se originál a nasadil sportovní. Už na něj slintám. Což o to, ale pořád tu je problém co s nárazníkem - nárazník bez úpravy a pod ním duplex vypadá jako hnus velebnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 17. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Kuci nam se to taky libi o naraznik nejde ale ja nechci poslouchat brumendo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 Jardo jak měl upravený nárazník ? nebo to měl pod klasickym naraznikem ? Měl ho právě krásně vyřízlej kolem koncovek. Zapuštěno odhadem tak ze 3/4. Ještě tak oválný nebo hranatý koncovky a byla by to pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Což o to, ale pořád tu je problém co s nárazníkem - nárazník bez úpravy a pod ním duplex vypadá jako hnus velebnosti Jak říkáš Peto,bez prořezu to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 hezké probuzení do nedělního rána kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Ahoj předsedo Sejdo Jiříku.Buďte pozdraveni řádoví členové supího komanda.Přeju všem good weekend. čágo Víto,pracuješ,nebo máš volno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 čágo Víto,pracuješ,nebo máš volno Ahoj ahoj.Ne ne nemakám,mám volno.Teda ještě dneska.Zítra už zase noční.Ale zas mi to tak nevadí když vidím co je venku za pozdvižení.Zase mi po 6 týdnech vyšel víkend tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Koukněte sem. http://www.laityng.cz/cz/produkty/vyfuky/l...y-skoda/superb/ Je to bez úprav nárazníku. Měl jsem podobný na Fóbii a super. Nic se nemuselo upravovat. Sundal se originál a nasadil sportovní. Už na něj slintám. Ta značka sama o sobě nemá chybu.Měl jsem ji už na dvou autech a spokojenost.Krásný dunivý zvuk,žádné násilí a kravál.Ale i tak měl jsem to jen na benzínu a nevím jak by se to chovalo při naftě.Každopádně bez vyříznutí nárazníku by to asi nebylo pěkné,už jen skrz té fotky,kterou tam mají uvedenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 kluci ten vejfuk vypada hodne dobre.... cu taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 kluci ten vejfuk vypada hodne dobre.... cu taky A mi se zase líbí tvůj přední nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Vicku jestli chces tak mam tu jeden na upravu.... jestli mas nejakeho sikokovneho plastare nebo kdo to vlastne dela tak ti ho par $ necham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Pěkný večer a úspěšný pracovní týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Ahojda.Víkend končí a hurá do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 18. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2009 Vicku jestli chces tak mam tu jeden na upravu.... jestli mas nejakeho sikokovneho plastare nebo kdo to vlastne dela tak ti ho par $ necham Ty máš ještě jeden takový nárazník jo?Tak to mi pošli fotky jestli máš.Email: vvvick@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Ahojda.Víkend končí a hurá do práce. Hurá ??? Už tu sedím a že by to bylo hurá, to ani heverem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 tož víkend práce, týden práce, samá práce Tak příjemný týden. Jinak duplex je pecka, ale dělat kvůli tomu novej nárazník je drahá sranda...všechno co se dělá je většinou na supa zbytečně moc agresivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 úspěšný týden a pro dnešek hodně síly Fšem trošku se nám to tady slézá a to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 aby se neslézalo, když se blíží sraz Dobrou chuť k obídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 aby se neslézalo, když se blíží sraz Dobrou chuť k obídku Už je po obídku a nic moc teda - dnes se jim to nepovedlo... Venku alespoň u nás zapli slunce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.