Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zdravím všechny při víkendu. Pro mě nic moc, pač jsem včera musel pomáhat bráchovi, kterej rozštípal auto...dostal smyka štvanici. Docela pešek :(

Jinak kdo by se chtěl mrknout jak se žije na Kubě, tak tady jsou fotky:

Tady klikni :)

No Tome tak to závidím.Tam se fakt nepodívá každý.Ta tanečnice vypadala mlsně ;)

Ale uteklo to co?Jinak fotky very good :palec2:

Tome famozní,nádhera,tiše závidím :):palec2: .......ale ten šok z návratu :kuk:

dobré mrazivé ráno,tak už jenom necelé 4 dny a je tady a doufám,že nepřiletí na peruti a neřekne naseru ti :p

twe fakt pekny fotky....zavidim! btw kolik to tak kostuje takova dovolena a jak dlouho se tam leti?

dobře ty,... dobře oni...

Hezký večír bando,

tak předpověď jim vyšla, dneska bylo o poznání tepleji. Zítra ještě na skok do práce a pak až v Novém roce.

Dobré ráno, ještě jednou do práce a je to tady. Už máte dárky? Já jdu nakupovat :)

Lary: Stálo nás to cca 90tis a let 11hodin tam a zpátky 1,5 na St. Andres, tam 2hodky čekání a pak 12 hodin dom......já cí zpátky, tady zima se mi nelíbí :(

Vánoce za dveřma a Schumi zpět ve formuli :) Přeji všem krásné předvánoční ráno :)

.....dobré klouzavé ránko :kuk: tak ještě jeden den a hurá na dárky a obžerství lol:p

Dobré ráno a pěknej klouzavej den.Probral sem se a sem celej rozlámanej,dva dny na sjezdovce v práci :feve: Nu budu si muset zvyknout.

Opravdu krásné prožití dnešního dne a boooooohatého ježíška ze srdce přeji Všem Jirka-sejis s rodinou :kol-35:andílekkol5

krásného pohodového Štěpána :) tak jak pokračuje u Vás obžerství lol dnes čeká kachnička s br.knedl :p .......tak si nechte čvachtat v rypáčku :):)

tak to u nás krůta s nádivkou, ale za kachničku bych vyměnil hned :)

nevyměním :p .......................ale povedená krůtička s nádivkou mnam mnam :)

krásné ráno všem. Tak co jste dostali pod stromeček pro autíko? Já dostal příspěvek finanční a teď nevím za co ho utratit :))) No ale asi vyhraje rozum a koupím si boty, pač už mi nějak dosluhujou :)

Taky krásné ráno všem. Tak já jsem dostal pro mě a supína dárek v podobě poukazu na jednodenní kurz bezpečné jízdy na letišti Dlouhá Lhota u Příbrami. :smich::smich: No, a abych se tam snad nebál, tak stejný poukaz dostali i zeťák a přítel mladší dcery. Pojedeme řádit ve třech. :p;)

jako vtip dobrý Ríšo :smich:

Hezký večer, tak jen na skok. Užíbejte zbytek roku :)

dobré pracovní ránko tři dny před koncem roku :) tak si dáme čajík ;)

dobré by bylo, kdyby to tak neklouzalo. :feve: Koukám, že jsme tady něják osamocený Jiříku. lol Ostatní mají už asi fraj. Já jdu vařit kafe do pořádnýho kyblíku. :)

Kafe, neeee, ja hlasuju pro caj s rumem :) Mno jo no, dovolena, vanoce....to je tady smutno :)

Kafe, neeee, ja hlasuju pro caj s rumem :) Mno jo no, dovolena, vanoce....to je tady smutno :)

Nazdar kamarádi - já mam naštěstí mezi svátky "pouze" home office, takže u mě to jistí ten čaj s rumem :smich:

tak tak PEtíku, tak to má být :) Jsem na tom stejně :)

Jééééé vy se máte. Já si jdu dát další kafe ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.