Prosinec 20, 200915 r Zdravím všechny při víkendu. Pro mě nic moc, pač jsem včera musel pomáhat bráchovi, kterej rozštípal auto...dostal smyka štvanici. Docela pešek Jinak kdo by se chtěl mrknout jak se žije na Kubě, tak tady jsou fotky: Tady klikni
Prosinec 20, 200915 r No Tome tak to závidím.Tam se fakt nepodívá každý.Ta tanečnice vypadala mlsně Ale uteklo to co?Jinak fotky very good
Prosinec 21, 200915 r dobré mrazivé ráno,tak už jenom necelé 4 dny a je tady a doufám,že nepřiletí na peruti a neřekne naseru ti
Prosinec 21, 200915 r twe fakt pekny fotky....zavidim! btw kolik to tak kostuje takova dovolena a jak dlouho se tam leti?
Prosinec 21, 200915 r Hezký večír bando, tak předpověď jim vyšla, dneska bylo o poznání tepleji. Zítra ještě na skok do práce a pak až v Novém roce.
Prosinec 22, 200915 r Dobré ráno, ještě jednou do práce a je to tady. Už máte dárky? Já jdu nakupovat Lary: Stálo nás to cca 90tis a let 11hodin tam a zpátky 1,5 na St. Andres, tam 2hodky čekání a pak 12 hodin dom......já cí zpátky, tady zima se mi nelíbí
Prosinec 23, 200915 r Dobré ráno a pěknej klouzavej den.Probral sem se a sem celej rozlámanej,dva dny na sjezdovce v práci Nu budu si muset zvyknout.
Prosinec 24, 200915 r Opravdu krásné prožití dnešního dne a boooooohatého ježíška ze srdce přeji Všem Jirka-sejis s rodinou
Prosinec 26, 200915 r krásného pohodového Štěpána tak jak pokračuje u Vás obžerství dnes čeká kachnička s br.knedl .......tak si nechte čvachtat v rypáčku
Prosinec 27, 200915 r krásné ráno všem. Tak co jste dostali pod stromeček pro autíko? Já dostal příspěvek finanční a teď nevím za co ho utratit )) No ale asi vyhraje rozum a koupím si boty, pač už mi nějak dosluhujou
Prosinec 27, 200915 r Taky krásné ráno všem. Tak já jsem dostal pro mě a supína dárek v podobě poukazu na jednodenní kurz bezpečné jízdy na letišti Dlouhá Lhota u Příbrami. No, a abych se tam snad nebál, tak stejný poukaz dostali i zeťák a přítel mladší dcery. Pojedeme řádit ve třech.
Prosinec 29, 200915 r dobré by bylo, kdyby to tak neklouzalo. Koukám, že jsme tady něják osamocený Jiříku. Ostatní mají už asi fraj. Já jdu vařit kafe do pořádnýho kyblíku.
Prosinec 29, 200915 r Kafe, neeee, ja hlasuju pro caj s rumem Mno jo no, dovolena, vanoce....to je tady smutno
Prosinec 29, 200915 r Kafe, neeee, ja hlasuju pro caj s rumem Mno jo no, dovolena, vanoce....to je tady smutno Nazdar kamarádi - já mam naštěstí mezi svátky "pouze" home office, takže u mě to jistí ten čaj s rumem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.