riba Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Článek o tom je tady http://ekonomika.idnes.cz/podvodnici-s-oje...2_ekonomika_fih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. leden 2010 Sdílet Vloženo 29. leden 2010 Taky se mi to moc nezdá, ty fotky moc na čechy nevypadají a ta překladačová čeština v popisu výbavy... Jinak přeji hezký a trochu teplejší večer. Jsem zvědav, jestli jim na neděli ta mrazivá předpověď vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 dobré poledne kamarádi.Tak mám zrovna pauzu na své druhé směně.U nás bylo včera neuvěřitelných +2 Po dlouhé době mě to potěšilo ikdyž zas se to má vrátit.Tak užívejte víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 nazdarek kluci - meli jsme dvoudenni meeting a po vecerech nebylo co delat - tak jsme nasemu novymu kolegovi zaprahli jeho Fabii RS za Patrola, odtahli od hotelu a komplet zahrabali do sněhu - Lehce jsme ji zalili vodou - 2x a nemohli se dočkat rána - kolega nejdřív myslel že mu auto ukradli, ale posléze ho našel - no prdel strašná Nakonec jsme ho opet zapřáhli za Patrola a vyškubli z té hromady zmrzlého sněhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 zdravím při víkendu. Supíka jsem vytáhnul na projížďku do Vídně a sníh nesníh, mrazy nemrazy, všechno šlape jak má. Já to auto prostě žeru Petíku: Vy ste ale hovádka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 twe tak zahrabat auto do snehu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Nazdárek,včera sem projel republiku od západu na východ a zpět.Byl sem v u ostravy se podívat s kamarádem na A6 3,0Tdi,nestálo to za nic a tak sme zase jeli domů.Najel sem 905 km a supík zas ukázal,že je to super auto.žádná unava a jen radost z jízdy.Mějte se fajn a užívejte volné neděle.Mě dnes čeká ještě cesta do prahy s platem pro auto,tak zase supín bude tahat.Ze včera je pořádně vyčištěnej od sazí,tak to pojede samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 zdar kuci při neděli,Petíku jste volové,to bych ti za auto prokop prdel přeji dobrou chut a jdu se dívat chvíli na serial -sanitka- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 to víte kluci - pár Jamesonů a toulavejch morek a co to neudělá... Jsme skoro hodinu čekali az pujde spat - šel jeste s jednim kolegou kourit pred hotel a ty blbci tam porad stali - jeden koukal jak chumelí a druhej počítal vločky - no pak se odebrali ke spanku a zacala nase akce Spát jsme sli ve 3 ráno, ale stálo to za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Zdravím.Přeji krásnou sluneční nedeli,teda unás na moravě ted právě svítí a je nádherně tak du něco udělat pro své zdraví a du se projít.Jinak přeju krásný a pohodovej týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Teda Péťo dobrá práce, tohle udělat mě tak to dlouho rozdejchávám . Jinak některý auta na parkovišti k tomu nemaj daleko. Když tu odklízeli sníh tak to hrnuli k autům a kdo neodjel tak dopadl hodně podobně. Ale střecha vidět je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Tak se nám trochu pokazil víkend a zítra mažu k doktorovi...40 teploty, pichani na plicich a suchej kašel..... A venku bylo tak krásně na lyžování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Ahojky kluci u nas porad neco pada kuwa sme v nizine a je toho tady jak sracek dneska sme si krasne zablbli se superbikem a udelali pro vas par fotek . Mejte se krasne Vice u me v galerce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Pohodové pondělí vám všem kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik_superb Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 to víte kluci - pár Jamesonů a toulavejch morek a co to neudělá... Jsme skoro hodinu čekali az pujde spat - šel jeste s jednim kolegou kourit pred hotel a ty blbci tam porad stali - jeden koukal jak chumelí a druhej počítal vločky - no pak se odebrali ke spanku a zacala nase akce Spát jsme sli ve 3 ráno, ale stálo to za to Ty vole, je v jablonci a ani se neozve ... !! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 bo pico nebyl cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 opět probuzení mezi bílé sra_čky Tak at to v pohodě dáte klusi superbáci... Jeden na úterý: Po divokém mejdanu se chla probudí vedle cizí ženy a ptá se: "Doboha, kolik máš roků ?" "Přeci tolik, na kolik vypadám..." "Mě neser, tak dlouho člověk nežije !" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Brý tro, dělám bylinkovej čaj s medem a citronem, dá si někdo? Petík: Ten je výbornej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 kurwa Hampi neblbni - to tě zabije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 po tom co mi doktorka řekla, že sem měl stejnej rozjezd nemoci jako prasečí chřipka a jestli prý nechci tamiflu, tak už mě nic nezabije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 dokud nechrochtáš ta kje to dobrý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 ahoj klukové,příjemný uterní den vám přeju.Dám si ovocný čajík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ahoj klucí, Víťo nevím jestli se mi odeslala SZ. Takže ten olej je G 052 911 A2, stejný jako jsi psal a opravdu je ho tam 3,2l. Můžu ti věnovat 0,5l zbytek abys koupil jen 3 litrovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 jo jo Jardo SZ došla v pohodě.Už jsem ti odepsal. Dobré ráno všem supí bandičko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 Ahojda.Tak od rána zaze padá to bílé svinstvo,odhážu sních namažu záda a zase ku....... padá.Je to děs.Přejí krasnej zbytek dne a tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.