Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Taky se mi to moc nezdá, ty fotky moc na čechy nevypadají a ta překladačová čeština v popisu výbavy...

Jinak přeji hezký a trochu teplejší večer. Jsem zvědav, jestli jim na neděli ta mrazivá předpověď vyjde.

Vloženo

dobré poledne kamarádi.Tak mám zrovna pauzu na své druhé směně.U nás bylo včera neuvěřitelných +2

Po dlouhé době mě to potěšilo ikdyž zas se to má vrátit.Tak užívejte víkendu

Vloženo

nazdarek kluci - meli jsme dvoudenni meeting a po vecerech nebylo co delat - tak jsme nasemu novymu kolegovi zaprahli jeho Fabii RS za Patrola, odtahli od hotelu a komplet zahrabali do sněhu :smich::smich::smich: - Lehce jsme ji zalili vodou - 2x a nemohli se dočkat rána - kolega nejdřív myslel že mu auto ukradli, ale posléze ho našel - no prdel strašná :smich: Nakonec jsme ho opet zapřáhli za Patrola a vyškubli z té hromady zmrzlého sněhu lol

post-6632-1264866530_thumb.jpg

post-6632-1264866539_thumb.jpg

post-6632-1264866552_thumb.jpg

post-6632-1264866558_thumb.jpg

post-6632-1264866567_thumb.jpg

post-6632-1264866586_thumb.jpg

post-6632-1264866599_thumb.jpg

post-6632-1264866613_thumb.jpg

post-6632-1264866623_thumb.jpg

post-6632-1264866632_thumb.jpg

post-6632-1264866644_thumb.jpg

post-6632-1264866658_thumb.jpg

Vloženo

zdravím při víkendu. Supíka jsem vytáhnul na projížďku do Vídně a sníh nesníh, mrazy nemrazy, všechno šlape jak má. Já to auto prostě žeru :)

Petíku: Vy ste ale hovádka :D

Vloženo

Nazdárek,včera sem projel republiku od západu na východ a zpět.Byl sem v u ostravy se podívat s kamarádem na A6 3,0Tdi,nestálo to za nic a tak sme zase jeli domů.Najel sem 905 km a supík zas ukázal,že je to super auto.žádná unava a jen radost z jízdy.Mějte se fajn a užívejte volné neděle.Mě dnes čeká ještě cesta do prahy s platem pro auto,tak zase supín bude tahat.Ze včera je pořádně vyčištěnej od sazí,tak to pojede samo. :palec2:

Vloženo

to víte kluci - pár Jamesonů a toulavejch morek a co to neudělá... Jsme skoro hodinu čekali az pujde spat - šel jeste s jednim kolegou kourit pred hotel a ty blbci tam porad stali - jeden koukal jak chumelí a druhej počítal vločky - no pak se odebrali ke spanku a zacala nase akce lol Spát jsme sli ve 3 ráno, ale stálo to za to :smich:

Vloženo

Zdravím.Přeji krásnou sluneční nedeli,teda unás na moravě ted právě svítí a je nádherně tak du něco udělat pro své zdraví a du se projít.Jinak přeju krásný a pohodovej týden. :)

Vloženo

Teda Péťo dobrá práce, tohle udělat mě tak to dlouho rozdejchávám :). Jinak některý auta na parkovišti k tomu nemaj daleko. Když tu odklízeli sníh tak to hrnuli k autům a kdo neodjel tak dopadl hodně podobně. Ale střecha vidět je.

Vloženo
to víte kluci - pár Jamesonů a toulavejch morek a co to neudělá... Jsme skoro hodinu čekali az pujde spat - šel jeste s jednim kolegou kourit pred hotel a ty blbci tam porad stali - jeden koukal jak chumelí a druhej počítal vločky - no pak se odebrali ke spanku a zacala nase akce lol Spát jsme sli ve 3 ráno, ale stálo to za to :smich:

Ty vole, je v jablonci a ani se neozve ... !! :-)

Vloženo

opět probuzení mezi bílé sra_čky :help: Tak at to v pohodě dáte klusi superbáci...

Jeden na úterý:

Po divokém mejdanu se chla probudí vedle cizí ženy a ptá se:

"Doboha, kolik máš roků ?"

"Přeci tolik, na kolik vypadám..."

"Mě neser, tak dlouho člověk nežije !"

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...