Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Někdo musí makat aby se důchodci a veteráni měli dobře!

Jinak Vás fšechny zvracím! :p

Ahoj bando, máme tady pondělí a mě se vůbec nechce pracovat. Nechám to dnes asi na Žralokovi.

Libore, vem to taky za mě. :)

Jirko, máš tam chybičku. Nejpočetnější sraz byl na Moravě v Pasohlávkách, celkem jedenáct kusů. Tedy spíš deset a kousek. Petříkovci byli jen na skok.

:smich: ....baba, jen makej, makej, stejně si Tě asi Libore budu muset překontrolovat, aby to nebyly jen keci a ve skutečnosti jsi tam :prc::p zdravím :crutch:
;) to Sejis: Jiříku, jsem skutečně zvědavej, no uvidíme? Jinak se omlouvám, ale neprojel jsem to hned celý a no, a nereaguj na našeho "PLYŠÁČKA ŽRALOKA" Zdravím :D:crutch:

Přeji Všem pěkné pondělí, poklidný zbytek týdne a ať se nám nic neztratí nebo někdo něco nepoškodí na supech :-)

Ať ty vaše krasavce můžu vidět v sobotu v plné kráse!

Si myslíš, že ti ho budu ukazovat? Tobě? Pche :p

Jsem ho ukazoval když jsem byl ještě malej kluk! lol

:smich:

jenom doufám,že nebude lejt,to na to kašlu a doufám ,že kucí moravský též.......

tam není za deště kde pořádně si sednout,to je moc špatné...

Ahoj, jsem zase ve světě tak aspon z hotelu sem kouknu ale jen chci říct, že já jedu na tuti fruti!!:palec2: Teda i s maminou a zákusky!!!! Těšíme se :skoda:

to Sejis: Jiříku už jsem nahlásil dovču takže déšť nedéšť jedu.Ostatně myslím že pravé deštivé počasí jsme zažili tehdá v Plasech no ne?To byl mazec

Víto,ty jseš prostě úžasný,ale mě se to výrazně komplikuje,vypadá to špatně...........

Tak co, kdo se supů přijede do Chaber?

Ale přeci jen tu mám jedno varování : Pozor, pivo obsahuje ženské hormony !!!!!!!!!!!

post-5-060626700 1286274751_thumb.jpg

Tak zatím je nás nahlášených 10 kousků, ale náčelník se nám začíná něják cukat. :aggressive:

Pivo dobrý a pravdivý. :palec2:

Víto,ty jseš prostě úžasný,ale mě se to výrazně komplikuje,vypadá to špatně...........

Tak to snad nemyslíš vážně a děláš si kozy né? :(

Ríšo nedělám,v pátek není co řešit,to dobře víš :) a v sobotu bych měl zajištovat dětský den na P3,víš,že kandiduji a měl bych tam být,krom toho musím opět za sebe v sobotu někoho poslat do práce.

A podívej kolik nás přijede,klobouk dolů.před nahlášenýma,ale jinak skoro 70 lidí se supama a zájem 0 a jak jsem psal,mě už to nebaví stále někoho prosit a přemlouvat,dyt to víš sám.

Tak snad dětský den bude odpoledne. Co? To tam budeš dělat ..... :kol-131:

Upraveno od riba

..myslíš kašpara :smich: no to snad ani né,já ti to povím v pátek :)

Tak rozpis v práci jsem dnes dostal .. odjezd z Mariánských Lázní  mezi 8:00 - 9:00 - STÁLE PLATÍ, ŽE NĚKOHO KLIDNĚ SVEZU!!!!!  Z prahy musím bohužel zmizet kome 13:00 - 13:30. Od 16:00 musím do práce v ML :-(

Ale ten můj ksicht Vám rád ukážu :-)

Teda Sejdo, já Vás ani nepoznám?? Hm,

Chci se zeptat, kdo tam přijede v pátek.

Martine tak ti Jirku popíšeme :smich: . No ten starej Sup se mi moc líbí a to starý auta moc nemusím. A ta podoba s našim...

Teda Libore to zní jako výzva, popřemýšlím!

Já v pátek nemůžu, teprv večer kolem 20. 00 přijedu domů. Trochu vyspat a ráno do Chaber!

Jardo a sejdu sem aspon viděl na fotkách z minulých srazů!! Třeba by mi dal tu ikonu škodováckou.............

Martine ja si myslím, že za ten idividuální sraz jak jsi byl sám s manželkou a zákusky si ikonku zasloužíš. kol117

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.