Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj bando, máme tady pondělí a mě se vůbec nechce pracovat. Nechám to dnes asi na Žralokovi.

Libore, vem to taky za mě. :)

Jirko, máš tam chybičku. Nejpočetnější sraz byl na Moravě v Pasohlávkách, celkem jedenáct kusů. Tedy spíš deset a kousek. Petříkovci byli jen na skok.

Vloženo
;) to Sejis: Jiříku, jsem skutečně zvědavej, no uvidíme? Jinak se omlouvám, ale neprojel jsem to hned celý a no, a nereaguj na našeho "PLYŠÁČKA ŽRALOKA" Zdravím :D:crutch:
Vloženo

Přeji Všem pěkné pondělí, poklidný zbytek týdne a ať se nám nic neztratí nebo někdo něco nepoškodí na supech :-)

Ať ty vaše krasavce můžu vidět v sobotu v plné kráse!

Vloženo

jenom doufám,že nebude lejt,to na to kašlu a doufám ,že kucí moravský též.......

tam není za deště kde pořádně si sednout,to je moc špatné...

Vloženo

to Sejis: Jiříku už jsem nahlásil dovču takže déšť nedéšť jedu.Ostatně myslím že pravé deštivé počasí jsme zažili tehdá v Plasech no ne?To byl mazec

Vloženo

Víto,ty jseš prostě úžasný,ale mě se to výrazně komplikuje,vypadá to špatně...........

Tak to snad nemyslíš vážně a děláš si kozy né? :(

Vloženo

Ríšo nedělám,v pátek není co řešit,to dobře víš :) a v sobotu bych měl zajištovat dětský den na P3,víš,že kandiduji a měl bych tam být,krom toho musím opět za sebe v sobotu někoho poslat do práce.

A podívej kolik nás přijede,klobouk dolů.před nahlášenýma,ale jinak skoro 70 lidí se supama a zájem 0 a jak jsem psal,mě už to nebaví stále někoho prosit a přemlouvat,dyt to víš sám.

Vloženo

Tak rozpis v práci jsem dnes dostal .. odjezd z Mariánských Lázní  mezi 8:00 - 9:00 - STÁLE PLATÍ, ŽE NĚKOHO KLIDNĚ SVEZU!!!!!  Z prahy musím bohužel zmizet kome 13:00 - 13:30. Od 16:00 musím do práce v ML :-(

Ale ten můj ksicht Vám rád ukážu :-)

Vloženo

Já v pátek nemůžu, teprv večer kolem 20. 00 přijedu domů. Trochu vyspat a ráno do Chaber!

Jardo a sejdu sem aspon viděl na fotkách z minulých srazů!! Třeba by mi dal tu ikonu škodováckou.............

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...