Sejis Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 ...no já s Ríšou v pátek na 110% nepřijedeme ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Teda Sejdo, já Vás ani nepoznám?? Hm, neboj,poznáš máš to tam chlape,Ríša má pravdu,zasloužíš si již ikonku supí klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Dííííky moooc!! A na Vás se Ríšo těším! Máte u mě jeden echt zákusek navic:palec: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Taky se těším. Já mám mlsnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 bude ukojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 (editace) Pro Vás Sejdo taky!! (a proč tam mam furt ten status varování?) Editováno: 6. Říjen 2010, autor: Martin35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Ty vole Jirko, všim sis von nám vyká. To jsme asi už v prdeli co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 Martine, má to tam tak každý, když je přihlášený. Je to abys viděl, kdybys dostal varování od adminů nebo moderátorů například za nesportovní chování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2010 aháááá, tak to jo. Jo a budu rád za tykání mooc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Hlavně my budeme rádi, kamaráde. Jinak ahoj všem. Je to tu před výletem něják mrtvý. Tak snad všichni leští a bude to mít smysl. Má byt dokonce i docela slušný počasí, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Ty vole Jirko, všim sis von nám vyká. To jsme asi už v prdeli co? prominte pane Richarde,nějak jsem Vás nepochopil,to je naprosto pane kolego v pořádku,jsou zde i slušní chlapci týýý woe,to je fakt v prdeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Počkejte až to budete mít v prdeli! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 Zdar chlapáci tak já umyto mám,ale myslím že než tam dojedu tak to ani poznat nepůjde,ale to není podstatné.Důležité je vidět kamarády a ne aby se mi lesklo auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 Ahoj bando. Tak jestli bude zítra jako dnes tak to bude paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 8. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2010 no jasně že bude!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Kucííííí, byla to paráda, vše vyšlo tak, jak jsme si přáli! Počasí a vše okolo bylo špičkové, jen na fotky budu muset čekat od někoho z Vás - moje veteránská hlava je již děravá Předpokládám, že všichni dobře dojeli a "Z Á K U S K Y" BYLY TAKY PERFEKTNÍ! VELKÉ PODĚKOVÁNÍ! Zdravím a budu se těšit na fotečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 Ku.va dědku, zase jsi byl rychlejší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 příjemné uvolněné,pohodová sobota.................akorát jsme Ríšou neměli chlastat do 2 do rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 No na to že jste chlastali do dvou do rána jak píšeš kudrnáči tak jste vypadali zachovale Díky za účast chlapáci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2010 něco málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 příjemnou neděli Fšem a já jdu pracovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Víto,dej ty tvé fotečky do srazu at je to pohromadé,dík kámo,vidím,že jsi dojel ok a to je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Hoj bando. Hezkou neděli všem. Lidičkám co musí pracovat ať to utíká a těm doma naopak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 V nedělu do práce?? Hm to bude peněz:gunners3: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 10. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2010 Ahój, tak jsem se zrovna probudil a trochu polidštil. Sobotní oslava se protáhla až do 5. ranní hodiny, mám toho dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.