Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj kamarádi, tak jsem ze Slovenska zpět. Celkem tam bylo pěkně, ale moc práce.

Víťo díky za seznam, taky jsem pátral ale dodopátral jsem se. Každopádně ani u jedný z nich jsem netankoval. Sice kontrolovali naftu ale šidit se dá vše.

Vloženo (editace)

Jiříku, no nic, mezi námi taky dobře a alespoň budeš mít více času na nás :p

Holt příští volby nás budeš muset k sobě přihlásit a to by bylo, aby jsme Tě tam neprosadili! :smich:

Nevěš hlavu a měj se mooc fajn :palec2::crutch:

To Martin35: koukám, že tiše závidíš a nebo se jen olizuješ? :prc::smich::wub:

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo

Jirko je to škoda. :( U nás to taky nedopadlo moc dobře. Ještě se posere příští týden ten senát a můžem se hromadně stěhovat. :wacko: Lanny nevíš o něčem? :kol-49:

Vloženo (editace)

Ríšo, začíná to být opravdu ejouvej, teď je každá rada "DOBRÁ", ale musíme to nějak zvládnout! :doh

Neboj, až to bude opravdu v prd..i, tak to vezmem na sever, tam bývá klid. Vyber si: Dánsko, Norsko, Švédsko a za teplem jezdí i oni rádi!!! :w00t1::crutch:

To JohanJFV: A CO VY ZÁPADOČEŠI, VY SE MÁTE CO CHLUBIT!!! lol

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo (editace)

Johan: No to mi povídej. Ten tvůj kraj je ale taky nějak mimo. Co mě překvapilo, jsou ty černoprdelníci. To jsou ve skutečnosti vítězové voleb. kol9

Lanny: máš pravdu, ale tam bych chcíp. Mě je zima i tady v létě a mít furt podzim a zimu bych nemusel

Editováno: , autor: riba
Vloženo

..no kluci máte recht,volby žádný tuzex áááále může být ještě hůř a pak dám sanitky pro nás na rychlý odjezd .....jo a poslední co bude opouštět republiku,prosím at zhasne ..dík .... lollol:)

Vloženo

Martine! PĚKNÉ A HLAVNĚ UŽITEČNÉ! :palec2: Jinak mi to alespoň trochu pozvedlo náladu po těch pros..nejch volbách, ale myslím, že si budeme muset poradit, tady dáváš krásný příklad!!! :w00t1:

A až to nepůjde, tak máme Sejisovu rychlou pomoc! :palec:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...