Lanny Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Richarde, povedlo a jáááák:prc: No právě u vědomí případné pomoci kamarádů a zvláště Jiříka, to šlo jak po másle, resp. jak za mlada, jen to pozdější nad ránem jaksi v jakémsi oparu, ale prý Dobrý, tak snad joookol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Karle tak to ti přeju. Jinak pěknou neděli všem a zítra se válím, když už jsem musel dneska do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 Ríšo, díky mooc a hezky si tu neděli užij a všichni vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 6. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2010 čtu a bavím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 jen zkoušim jestli mijdo dávat fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Jde ti to pěkně. To je ale věc! Krásná fotka, kde jsi ji vzal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Ále ňákej plyšák tam ležel u cesty ,tak sem ho blejsknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Fotka je hezká, ale plyšák by potřeboval trošku vyluxovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2010 Ahojte kamarádi.Karle dodatečně vše nej k Tvému svátku.Teprve až dnes jsem se tady objevil tak přijmi blahopřání se spožděním. Jinak nsichni se opatrujte. Od doby co jsem vyměnil gumy na supovi tak tu u nás neklesla teplota pod 10 stupňů.mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Víťo, jako by se stalo, myslel jsem si, resp. to tady viděl, že jsi asi vytížený - nebyl jsi tady:kuk: Bylo to náročné , ale už bych mohl znovu - přeci mi jen trvá už déle to z mrtvých vstání Kucíííí, všem pěkný týden a veselou mysl:w00t1: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 úspěšný a klidný pracovní týden všem.Já mám dnes druhou noční.ještě zítra a volníčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Kurňa tady je narváno. Kde se flákáte bando? Dlouhý večery a v hospodě nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Já su v hospodě zrovna ted!! Na hotelu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2010 Pěkný večer kamarádi.Tak jsem si nechal srovnat a zavařit jedno kolo co jsem měl chycené a teď nastane ta opravdová prdel.Brousit a leštit a brousit a leštit.No má úcta.Ještě že se blíží zima. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 zdar chlapci ,opět řeším sračky v podobě oprav vozů......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Já vím co tomu je. Je to jozbitý stjejdo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 .... a copak se Ti pokakalo Jiříku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Neumíš číst? Kozy! Jako vozy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 (editace) ....neumím, půjdu k Tobě do učení, stejně máš hovno na práci a tak jen vymejšlíš ptákoviny ! Editováno: 10. Listopad 2010, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 ..... jo a ještě jsem si vzpomněl, že jsem na půdě našel plnej pytel "PLYŠÁKŮ" po holce, asi by se Ti hodily, nee ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 V tvém věku a máš pořád plnej pytel? Buď je to dobře nebo jsi v mládí málo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Něco málo z dnešní komunikace s Liborem, aby jste si udělali představu jak je vytíženej. Podotýkám že se komunikace odehrávala cca v 11:30hod. Kopírováno z mailu. Libor: Ty vole kam mě to posíláš? :-) Hledat na který mail mi to přijde. Práce navíc. Jsi v práci? Já: Aby si se neposral a při tom hledání neupracoval. Libor: Víš co mi to dá práce zvednout se z gauče a podívat se na 2 maily? To si neumíš představit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 Ty vole ..... ty ty ty ......to to to to není pravda !!!! Nevěřte tomu!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2010 ....ALE VĚŘÍME, VÍME PROČ!!! Ríšo, trefils hřebíček na hlavičku, potrefená husa zakejhala Konečně se Libolku pusť do něčeho nového na tom Tvém "Plyšákovi - veteránovi", aby jsi si taky už konečně odpočinul. To válení na kanapi Ti moc nesvědčí a pokud vím, tak jsi vyhrožoval už v září, že budeš dělat turbo a já nevím co ještě, tak koukej přestat "BUZEROVAT" a začni normálně fungovat. Víme, že když jsi pod dozorem, tak Ti to docela jde!!! Nojo, už Tě nechám, ale Ty se nenavážej do starýho dědka, vidíš, že to moc nefunguje a věř, že pytel jsem měl vždy plnej a rozhodně jsem se nikdy nebránil, spíš naopak a taky by jsi už mohl vědět, že dobrým tréningem se dosahuje stále lepších výsledků! Hezkou dobrou noc všem a Tobě Libolku zvláště a nezáviď, neboj, když budeš trénovat taky bude dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Libor a flákat se,to je nesmysl,to bychom urazili všechny flákače lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.