Lanny Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 .....tak a teď nevím komu se mám omluvit Jiříku, jestli "našemu Libolkovi a nebo těm flákačům" No pro jistotu to nechám být, však ono se to samo projeví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Kluci dávejte pozor,v úterý jsem požádal Libora o výměnu okna ,včera se vše papírově vyřídilo!!!A ted jak dlouho to veme,než tam bude vyměněno fakticky ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 No, podle toho, jak se mu chtělo včera z toho gauče, bych to viděl na pěkný vánoční dárek. Když to dobře dopadne a pán bůh nebude zrovna doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Parta blbounů je tady! Nebudu sem chodit! Jirko, neboj, do velikonoc to stihnem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Tak nějak jsem to odhadoval kolem velikonoc :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Ser mě ještě chvíli a nebude to ani v příští pětiletce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Libore,stačí říci,nejsi sám,kdo chce vydělat....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Koukám, že je zase narváno! Platím nebo se ztratím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Taky čumím jako puk. Hospoda vymetená a nikde nikdo. Už vidím, jak dopadne ta Mikulášská besídka. Jeden Mikuláš (Sejis - alternovat může Lanny) anděl (já (riba) - alternace není možná) a dva čerti, čert 1 (Lany - alternovat může Sejis) čert 2 (žralok jasnej čert) a stejně nebudeme mít koho strašit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Budem se strašit navzájem! Jde to tady z kopce rovnou doprdele! Jestli to tak půjde dál tak se na to příští rok vyseru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2010 Ale to néé to by tady smrdělo!! ty čerte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 bohužel kluci mají pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Jiříku pokud se to datum nezmění a stačí ti dát do 3.12. vědět snad mi to výjde a dostavím se.Sednu na vlak a tradá směr Prágl. Pohodový víkend kamarádi.Já pracovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Tak ani o víkendu nejde nikdo do hospody? Je to smutné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2010 Já jsem se z hospody právě vrátil. Byla plnotučná plznička a je mi móóóc dobře. Tak dobrou a užijte neděli. Jdu nebo radši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Tak Jirko, jestli budu mít zítra náladu tak to zvládnem. Jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Martin35 prý s námi přestává komunikovat. Napsal mi mail, že si našel nový okruh přátel! Martine, že se nestydíš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 ty bonzáku, tobě se ještě jednou svěřím!!kol114lollol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 rači mi porad, proč se mi místo smajlíků objevujou jen ty čísla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Máš to jozbitý! Zkus mezi nima udělat mezery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 a funguje to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Sláva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 (editace) Zdar chlapáci, jen projíždím... Zjistil jsem, že bezpečná vzdálenost mezi auty je dobrá věc. Naštěstí to odnesl jen zadní nárazník a výztuha. Člověk se může snažit sebevíc, ale druhé neuhlídá Tak opatrně na silnicích. Vaří se ještě? Mám na něco chuť Editováno: 14. Listopad 2010, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2010 Vaří. Co chceš dobrého? Dršťkovou? Tvoje prdelka? Dej fotky chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.