Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahojky Richarde, jojo, ale ono to vždy není možné letadlem, ale můžu Ti říct, že jsem toho zažil za svůj život hodně, ale dnes mne to dostalo, asi opravdu stárnu, nojo "dědek", viď Libolku ? :p

Ríšo, všimnul jsi si jak ten náš plyšáček trhá rekordy, ráno na vše "sere - cituji" kvůli sněhu a pak najednou jede 24ti hodinovku nebo co? :smich::crutch:

:palec2: Baron Prášil z Vysočiny. :kol-83: To je to samý jako s tim :prc:

Souhlas :smich: Ríšo, už opravdu lezu do pelechu, dobrou noc všem :crutch:

Tak si tu pište debilní příspěvky sami!

.......tak dám hochům sánky a hurá na naše milé pojištěnce,to co platí zdr.pojištovny je stejně luxus i ty sánky ;)lol

Áááá, Libolek se nám namíchnul, copak nevíš, že jsi v hospodě a tam o blbý keci není nikdy nouze ! Tak už se vzpamatuj, takhle to vypadá, že jsi na tý Vysočině chytl "menses"! :smich: My víme,že jsi náš šikula, zvláště když chceš! :p

Víš co mi můžeš?

Jdu dělat něco pořádného! :kol-135:

No já byl dnes v praze a o sněhové nadílce bych nemluvil .. to je na tenisky a ještě na letní :-DDDDD

I tak je to na Prahu dost. To víš, v Praze jsou už tři a u Muzea čtyři cm hodně. :)

Víš co mi můžeš?

Jdu dělat něco pořádného! :kol-135:

Dík, nemlsám!!! :prc:

Ríšo, pěkně jsem se nyní pobavil a zasmál, díky Tvému přiloženému videu, moc pěkné :palec2::smich:

To jsem rád, že jsem tě potěšil Karle. Z toho hulvátka si nic neďelej, nemá úctu ke stáří. :crutch: Vůl mu vadí a debilu má plnou hubu. To nepíšu o tom, co mu můžeš vylízat, po kamarádském nakopnutí. :kol-35:

Hned má oheň u :kol-43:

No jo kamarádi, Já Vás taky! lol

Úctu k čemu?

chlapci,jak to tady čtu,tak přibrzděte,hlavně ty Liborku :) ....aby to nešlo za hranice únosnosti- :)

Jirko neboj, my ho máme rádi. :blbec: je to. andílek

Upraveno od riba

Já nic! Já :band !

To voni si začali a :blbec: ! Nemají mě rádi!

Richarde dík :palec2: , myslím, že víc nemusím dodávat. Zdravím :crutch:

ahoj bando.

To Lanny: Karle myslím že to není jen o kamionech.Když jsem se díval na zprávy kolik těch mamlasů v osobácích jezdí na letních tak se nestačím divit.Oni si snad myslí že jim se nis stát nemůže.Jasně kamiony to je kapitola sama o sobě ale osobáci.....

To Martin35: Marťas co tam děláš v té vísce?Tam je u toho hned letiště s gripenama že jo?Já tam kdysi byl s kamarádkou.Má tam rodinu

To Laras: kámo tak to jsi přezul za minutu dvanáct.

Chlapi opatrujte se.Já jsem zrovna marod.Nějaký moribundus na mě sednul.A nejde se toho zbavit.Peru do sebe tablety jak divý a nic

:smich: Ríšo ty si wůl :smich:

Já nic! Já :band !

To voni si začali a :blbec: ! Nemají mě rádi!

...a ty se divíš,ty rypáku :plol

Ještě ty se k nim přidej! :kol-26:

Teď jsem kol12

Ríšo, málo platné, ale zasloužíš si minimálně :palec2::palec::palec2::noot::kol-147::kol-45:

To Vick: Víťo koukej okamžitě navštívit Dr Dr Drvoštěpa, aby Ti ihned pomohl od toho moribunduse, aby jsme mohli řádně :band-_- ! Jinak co se týče těch blbců v osobácích na letňáčích, máš zcela určitě pravdu, ale jsou to "blbci amatéři a v osobáku", ten se nechá odtlačit a nebo to není taková pecka, ale když se na Tebe řítí mnohatunový kolos za jehož volantem sedí rádobyprofesionál a ty zjistíš, že má nejen letní gumy,ale ještě sjeté, tak je to skutečně minimálně na trvalé skřípnutí půlek. Skutečně takové rovnou :aggressive:kol8

Všichni Ti určitě přejeme brzké uzdravení, měj se fajn a pěkně se poť, Čauky :crutch:

Ahoj kamarádi! Jak je v Praze? Tady je strašně. Stále sněží, mrzne a přemýšlím, že se na to zítra ráno vykašlu. Dnes jsem odházel auto a za hodinu bylo zase zasněžené. Kuva už mě to nebaví! :help:

dneska to kluci bylo fuj, jel jsem z Brna domu a cesta me vetsinou trva 30 minut a ja ji jel dnes 2 hodiny. Kamiony ve struze, vsechno zasekany a jelo se krokem..... a stale snezi

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.