Lanny Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Ahojky Richarde, jojo, ale ono to vždy není možné letadlem, ale můžu Ti říct, že jsem toho zažil za svůj život hodně, ale dnes mne to dostalo, asi opravdu stárnu, nojo "dědek", viď Libolku ? Ríšo, všimnul jsi si jak ten náš plyšáček trhá rekordy, ráno na vše "sere - cituji" kvůli sněhu a pak najednou jede 24ti hodinovku nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Baron Prášil z Vysočiny. To je to samý jako s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2010 Souhlas Ríšo, už opravdu lezu do pelechu, dobrou noc všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Tak si tu pište debilní příspěvky sami! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 .......tak dám hochům sánky a hurá na naše milé pojištěnce,to co platí zdr.pojištovny je stejně luxus i ty sánky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Áááá, Libolek se nám namíchnul, copak nevíš, že jsi v hospodě a tam o blbý keci není nikdy nouze ! Tak už se vzpamatuj, takhle to vypadá, že jsi na tý Vysočině chytl "menses"! My víme,že jsi náš šikula, zvláště když chceš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Víš co mi můžeš? Jdu dělat něco pořádného! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 No já byl dnes v praze a o sněhové nadílce bych nemluvil .. to je na tenisky a ještě na letní :-DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 I tak je to na Prahu dost. To víš, v Praze jsou už tři a u Muzea čtyři cm hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Víš co mi můžeš? Jdu dělat něco pořádného! Dík, nemlsám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Ríšo, pěkně jsem se nyní pobavil a zasmál, díky Tvému přiloženému videu, moc pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 To jsem rád, že jsem tě potěšil Karle. Z toho hulvátka si nic neďelej, nemá úctu ke stáří. Vůl mu vadí a debilu má plnou hubu. To nepíšu o tom, co mu můžeš vylízat, po kamarádském nakopnutí. Hned má oheň u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 No jo kamarádi, Já Vás taky! Úctu k čemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 chlapci,jak to tady čtu,tak přibrzděte,hlavně ty Liborku ....aby to nešlo za hranice únosnosti- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 (editace) Jirko neboj, my ho máme rádi. je to. Editováno: 30. Listopad 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Já nic! Já ! To voni si začali a ! Nemají mě rádi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Richarde dík , myslím, že víc nemusím dodávat. Zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 ahoj bando. To Lanny: Karle myslím že to není jen o kamionech.Když jsem se díval na zprávy kolik těch mamlasů v osobácích jezdí na letních tak se nestačím divit.Oni si snad myslí že jim se nis stát nemůže.Jasně kamiony to je kapitola sama o sobě ale osobáci..... To Martin35: Marťas co tam děláš v té vísce?Tam je u toho hned letiště s gripenama že jo?Já tam kdysi byl s kamarádkou.Má tam rodinu To Laras: kámo tak to jsi přezul za minutu dvanáct. Chlapi opatrujte se.Já jsem zrovna marod.Nějaký moribundus na mě sednul.A nejde se toho zbavit.Peru do sebe tablety jak divý a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 (editace) Tak se drž chlape, ať jseš na besídku fit. Už se nám to blíží, tak koukej ten moribundus porazit. http://www.youtube.com/watch?v=ePC6eOhg3VI Editováno: 30. Listopad 2010, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Ríšo ty si wůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Já nic! Já ! To voni si začali a ! Nemají mě rádi! ...a ty se divíš,ty rypáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Ještě ty se k nim přidej! Teď jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Ríšo, málo platné, ale zasloužíš si minimálně To Vick: Víťo koukej okamžitě navštívit Dr Dr Drvoštěpa, aby Ti ihned pomohl od toho moribunduse, aby jsme mohli řádně ! Jinak co se týče těch blbců v osobácích na letňáčích, máš zcela určitě pravdu, ale jsou to "blbci amatéři a v osobáku", ten se nechá odtlačit a nebo to není taková pecka, ale když se na Tebe řítí mnohatunový kolos za jehož volantem sedí rádobyprofesionál a ty zjistíš, že má nejen letní gumy,ale ještě sjeté, tak je to skutečně minimálně na trvalé skřípnutí půlek. Skutečně takové rovnou Všichni Ti určitě přejeme brzké uzdravení, měj se fajn a pěkně se poť, Čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 Ahoj kamarádi! Jak je v Praze? Tady je strašně. Stále sněží, mrzne a přemýšlím, že se na to zítra ráno vykašlu. Dnes jsem odházel auto a za hodinu bylo zase zasněžené. Kuva už mě to nebaví! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2010 dneska to kluci bylo fuj, jel jsem z Brna domu a cesta me vetsinou trva 30 minut a ja ji jel dnes 2 hodiny. Kamiony ve struze, vsechno zasekany a jelo se krokem..... a stale snezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.