žralok Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Krásný svátek všem! Já byl dnes v práci ale už jsem doma a jdu se najíst a lenošit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 (editace) Tak jsem tu zas, právě jsme se vrátily od tchýně , takže to mám za sebou. A taky si jdu otevříz plzínku , heč! . Vidíš Karle , na štěstí ze střepů jsem nepomyslel. Jo a Libore díky moc, ty víš za co!! Editováno: 25. Prosinec 2010, autor: Martin35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2010 Nevím Martínku? Za co? Já jsem nic neudělal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 jé tak pěkně mi nikdo neřiká , ale víš !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 To teda nevím! Já jsem od jisté doby strašně hodnej a nic nedělám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 tak příjemného lenošivého ŠTĚPÁNA užijte si to a títra hurá do pracovního procesu,já tedy alespon ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Je to opravdu náročné zvládnout to obžerství, ale musí se! Taky všem co nejpříjemnějšího ŠTĚPÁNA, koukám že Richard to mazání bere nějak hodně zodpovědně, že se z toho ještě neprobral, ale já jsem na tom obdobně a myslím, že nejsme samotní???? MARTINE, máš pravdu, nakonec ta Plznička to vždy jistí, opravdu ten zlatavý mok má "LÉČIVÉ ÚČINKY", UŽ SI JDU JEDNU OTEVŘÍT, POTŘEBUJI TO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Karlos máš pravdu výjmečně souhlasím,že Plzen má určité léčivé účinky,neb je zásaditá,jako Zlatý bažant ač pivo nepiji,tak si občas na žaludek dám plzničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Kluci, tak pudu po obede provetrat supa tak si uzivejte klidu! taky moc pivo nepiju ale za to tulamorka to je moje :-D , jak jsme meli vanocni tak ve dvou lidech cela flaska padla :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Ahoj bando, nechci strašit, ale vypadá to že Vánoce jsou v prde.. Ještě něco rychle pojíst, malinko popít a zítra zase do procesu. Teď jsi jdu dát taky Plzeň aby mi slehlo. a pak si dám asi dvacet. Opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Má řeč Ríšo , jdu se odvalit a alespoň hoďku nechci vědět o světě Jiříku, přesně tak jsem to myslel, jsme na tom stejně, taky moc pivo nemusím, ale na léčení poopičního stavu nad ní není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 Tak doplzínkovat, husičky dotrávit. Dáme něco malého k večeři, připravíme se na zítra a přejí Vám ať ten pracovní týden uteče :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 ,,,no a jak říkal Ríša vánoce jsou již minulostí a já jsem jenom rád,neb to byly jedny z nejhorších co jsem zažil..... a máme před sebou oslavu nadcházejícího roku a pak se budeme těšít na velikonoce už aby tady byly..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 kamarádi,je tu začátek posledního týdne tohoto roku a na mě sednul nějakej bacil.Pravděpodobně je to z neustálího uklízení sněhu,co na štědrej den slezlo to zase napadlo,takže pořád dokola.Sem rád,že to můžu vyležet doma a nemusím do práce.Zvládněte to v klídku a já se jdu potit do pelechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Ahoj bando, máme Vánoce za sebou a konec roku před sebou. Jsem na tom podobně jako Láďa a mám tedy co dělat, abych se s toho do pátku dostal. Tak se držte chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Ahojky všem, tak koukám, že nás ty svátky nějak sklátily, taky mám pobolívání v krku a zvýšenou teplotu, prostě to je na ho.no, ale snad se to podaří do Silvestra zažehnat, kéž by ! Tak všem pěkný počátek týdne a držte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Pánové a dámy, vzhledem k mé neúčasti do 02.01.2011 minimálně :-) Vám všem přeji "ten správný vstup" do nového roku a ať se Vám všem daří! Johan a Jája P.S.: a nepřehánějte to s těmi předsevzetími :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Milá Jájo a Johane, myslím,že za nás všechny Vám mohu popřát příjemný pobyt na horách a hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka v tom Novém roce 2011! Užívejte si to a mějte se fajn a hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Tak s tím nemohu nic než souhlasit a připojit se ke Karlovu přání pro Vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Tak i já se přidávám a hlavně to přežít ve zdraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 no já počkám s přáním ještě do pátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 Jiříku, my jsme přáli včera, protože Johan psal, že nebude na netu až do 2.ledna, proto s tím předstihem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 28. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 kamarádi,odjíždím se vyležet na chalupu a tak budu muset k sousedům na počítač,abych Vám moh popřát.Mějte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Hola hola hej, kde jste všichni, že by zimní spánek? A nebo se všichni zašívaj někde v závětří!? Pěknou předsilvestrovskou středu a dobře se připravte na to vítání Nového roku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Já jsem tady! Ještě dodělávám nějaké papírové věci do práce a pak na to kašlu. Přiští rok musím ubrat a nesmím se takhle přetěžovat. Není to zdravé a zdraví jsem nenašel na ulici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.