Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tak jsem tu zas, právě jsme se vrátily od tchýně :kuk: , takže to mám za sebou. A taky si jdu otevříz plzínku , heč! :t. Vidíš Karle , na štěstí ze střepů jsem nepomyslel. Jo a Libore díky moc, ty víš za co!! ;)

Editováno: , autor: Martin35
Vloženo

Je to opravdu náročné zvládnout to obžerství, ale musí se! Taky všem co nejpříjemnějšího ŠTĚPÁNA, koukám že Richard to mazání bere nějak hodně zodpovědně, že se z toho ještě neprobral, ale já jsem na tom obdobně a myslím, že nejsme samotní???? :D

MARTINE, máš pravdu, nakonec ta Plznička to vždy jistí, opravdu ten zlatavý mok má "LÉČIVÉ ÚČINKY", UŽ SI JDU JEDNU OTEVŘÍT, POTŘEBUJI TO! -_-

Vloženo

Karlos máš pravdu výjmečně souhlasím,že Plzen má určité léčivé účinky,neb je zásaditá,jako Zlatý bažant :) ač pivo nepiji,tak si občas na žaludek dám plzničku :)-_-

Vloženo

Kluci, tak pudu po obede provetrat supa tak si uzivejte klidu!

taky moc pivo nepiju ale za to tulamorka to je moje :-D , jak jsme meli vanocni tak ve dvou lidech cela flaska padla :-D

Vloženo

Ahoj bando, nechci strašit, ale vypadá to že Vánoce jsou v prde.. lol Ještě něco rychle pojíst, malinko popít a zítra zase do procesu. Teď jsi jdu dát taky Plzeň aby mi slehlo. :) a pak si dám asi dvacet. :p Opatrujte se.

Vloženo

Má řeč Ríšo -_- , jdu se odvalit a alespoň hoďku nechci vědět o světě:D

Jiříku, přesně tak jsem to myslel, jsme na tom stejně, taky moc pivo nemusím, ale na léčení poopičního stavu nad ní není! :D:smich:

Vloženo

,,,no a jak říkal Ríša vánoce jsou již minulostí a já jsem jenom rád,neb to byly jedny z nejhorších co jsem zažil..... :feve:

a máme před sebou oslavu nadcházejícího roku a pak se budeme těšít na velikonoce lol už aby tady byly.....

Vloženo

kamarádi,je tu začátek posledního týdne tohoto roku a na mě sednul nějakej bacil.Pravděpodobně je to z neustálího uklízení sněhu,co na štědrej den slezlo to zase napadlo,takže pořád dokola.Sem rád,že to můžu vyležet doma a nemusím do práce.Zvládněte to v klídku a já se jdu potit do pelechu.

Vloženo

Ahoj bando, máme Vánoce za sebou a konec roku před sebou. Jsem na tom podobně jako Láďa a mám tedy co dělat, abych se s toho do pátku dostal. :help:

Tak se držte chlapi. :)

Vloženo

Ahojky všem, tak koukám, že nás ty svátky nějak sklátily, taky mám pobolívání v krku a zvýšenou teplotu, prostě to je na ho.no, ale snad se to podaří do Silvestra zažehnat, kéž by !

Tak všem pěkný počátek týdne a držte se! :smich:

Vloženo

Pánové a dámy, vzhledem k mé neúčasti do 02.01.2011 minimálně :-) Vám všem přeji "ten správný vstup" do nového roku a ať se Vám všem daří!

Johan a Jája

P.S.: a nepřehánějte to s těmi předsevzetími :-D

Vloženo
:p Milá Jájo a Johane, myslím,že za nás všechny Vám mohu popřát příjemný pobyt na horách a hlavně hodně štěstíčka a zdravíčka v tom Novém roce 2011! kol5 Užívejte si to a mějte se fajn a hodně :prc::smich:
Vloženo

Hola hola hej, kde jste všichni, že by zimní spánek? A nebo se všichni zašívaj někde v závětří!? :help:

Pěknou předsilvestrovskou středu a dobře se připravte na to vítání Nového roku! :smich:

Vloženo

Já jsem tady! Ještě dodělávám nějaké papírové věci do práce a pak na to kašlu. Přiští rok musím ubrat a nesmím se takhle přetěžovat. Není to zdravé a zdraví jsem nenašel na ulici.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...