Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Sejdo , to věřím , táta má sice na fáčku najeto asi 115 tis km, ale krom té spojky je taky vše původní a ta spojka se měnila protože byla křivá lamela a při rozjezdu to cukalo jako když :prc: . jo a pamatuju že se za ni platilo 2400, kč. materiál + práce v origo škoda servisu !!! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem tady a ne že ne Karle. :p

Ahoj bando, všechny vás zdravím. Užívám si volného víkendu. Je to supr, a na sluníčku to vypadá jako by se jaro už stejně jako já nemůže dočkat. Je znát, že máme do jara blíž než do zimy. :palec2: Hlídám vnuka a vymýšlíme blbosti. :help: Je to záhul, protože byl "šikovnej" na lyžích a ma ortézu od zadku až ke kotníku. Dokonce jsme se vrhli na stavebnici Merkur a máme šroubky a matičky všude. :smich:

Odkaz ke komentáři

Pěkný sobotní večer všem, kteří drží basu! :palec2:

Ríšo, já jen, že jsi měl mírný výpadek a je vidět, že je dobré někdy trochu "rejpnout"! Koukám, že si pomalu, ale jistě vychováváš "mechanika"!? :smich:

Jinak veliké pozdravení a poděkování Martinovi35, je to neskutečné jak mne a potažmo Richarda zásobuje velmi kvalitními obrázky! Martine, kozu Ti kupovat nebudu, prostě jeden večer si řekneš, že už si ho přes pupek nevidíš a po tomto konstatování pouze řekneš "A OD TEĎ UŽ NEŽERU" a budeš v tom pokračovat, bez alkoholu, žádné pečivo, jen polystyren-může být ochucený, zeleninku a jen kuřata, ryby, králíka, prostě co rychle běhá, resp. hýbe!!!!

To Peny: Láďo, dnes jste tam museli mít nádherně??? I když tady bylo taky krásně. :)

To Vick: Víťo, tak jak jsi víkendil, byla , či je řádná stimulace????;)

Odkaz ke komentáři

Pěknou slunečnou neděli kamarádi.Ikdyž chladno tak to vypadá že dnes na chvíli zalezu do garáže a něco pokutím(teda pokud mě ta iniciativa mezitím neopustí)

Kájo já ještě víkendím.Včera jsem na chvíli zalezl do restauračního zařízení a tam jsem stimuloval lol

Dnes jak už jsem psal půjdu stimulovat prozměnu do garáže.No a ještě zítra mám volno a to se teprve uvidí co bude.

Odkaz ke komentáři

Baba, pravda svatá!!! Holt budu muset dávat více pozor, abych něco nechytil, když nyní nemohu alkohol!?:smich:

Víťo, Ty se máš, včera jsi "stimuloval", teď opět stimuluješ a zítra zase?????:) TAK SI VŠICHNI PĚKNĚ UŽÍVEJTE ZBYTEK NEDĚLE A MĚJTE SE FAJN!:D:gunners3:

Odkaz ke komentáři

Ahoj tě všichni při nedělním odpoledni. Martine, já se toho včera večer držel a vodu jsem fakt nepil. -_-

Ještě teď se z toho ale vzpamatovávám. :kol-131:

Jinak sluníčko se schovalo a vypadá to, že začne nejspíš pršet. Snad nebude padat sníh. I tak by to byl na promrzlých silnicích mazec. Opatrujte se a dočerpejte ještě energii na nový pracovní týden. :D

Odkaz ke komentáři

No já sem včerá taky vodu nepil , nasypal sem tam tech 11° , až až ! A ted sem se byl provětrat s děckama venku i když svítí slunce tak sme se vrátily docela promrzlí, no myslim že si s maminou dáme tu 57 kw slivovičku . A mám tam ještě ňákyho braníka ! Tak zatim....

Odkaz ke komentáři

Karle tak stimulace to sice byla ale ne dle mých představ :smich: Teď jsem se vrátil z garáže.Vrhnul jsem se pomalu na repasi kol a doufám že se to povede.Jinak jsem byl dnes dotankovat páč zas v televizi strašili že zítra se to má celkem znatelně zvednout a já byl stejně na nule.

Zítra pokud bude slunečeno stejně jako dnes tak budu pokračovat v repasi.Tak pěkný večer kamarádi.

Odkaz ke komentáři

Ahojky všem, Víťo, tak místo stimulace :prc: rovnou repase :p , no Ty se máš! Snad Ti začnu závidět a nejen Tobě, jak čtu tak jste všichni repasovali "trubky", no ono je to občas třeba, pořádně je pročistit! Mějte se všichni mooc fajn :smich:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...