Lanny Vloženo 24. Únor 2011 Sdílet Vloženo 24. Únor 2011 Ahoj kucííííí, koukám, že dnes sice není narváno, ale účast chvályhodná. S tím fáčkem máte kluci pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 Martine,to je fávo po mém tatínkovi,je staré 20 let a má najeto skutečných 64 tisíc a krom altíku,vše původní,pneu se musely měnit né pro sjetost,ale pro zpuchření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 (editace) Tak konečně je víkend před námi Pánové, přeji Vám všem jeho krásné užití a hodně "STIMULACE" MARTINE, už jsi začal odtučňovací kůru???? Editováno: 25. Únor 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 kamaradi,vikend pred nami a melo by byt i slunecno,ale mrazivo.tak uzivejte a relaxujte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 Sejdo , to věřím , táta má sice na fáčku najeto asi 115 tis km, ale krom té spojky je taky vše původní a ta spojka se měnila protože byla křivá lamela a při rozjezdu to cukalo jako když . jo a pamatuju že se za ni platilo 2400, kč. materiál + práce v origo škoda servisu !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 Jo, a Kájo k hubnutí sem se ještě neodhodlal, pořád si řikám až zítra ....... tak nevim ,ale potřeboval bych to jak ............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Únor 2011 Sdílet Vloženo 25. Únor 2011 Nejsem Sejda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 příjemnou sobotu lidičkové.Tak jsem přišel po noční a už taky víkendím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 taky vsem prijemnou sobotu.vypada,ze bude slunecna.vito a tobe dobry dospani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 .....jo jo, pěkný slunečný víkend fšem, vypadá to nádherně Jinak asi všichni registrujeme "neomluvenou absenci RIBY", Ríšo, kde jsi se nám zatoulal? Tááák si to fšichni pěkně užívejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Omlouvám se .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Já jsem tady a ne že ne Karle. Ahoj bando, všechny vás zdravím. Užívám si volného víkendu. Je to supr, a na sluníčku to vypadá jako by se jaro už stejně jako já nemůže dočkat. Je znát, že máme do jara blíž než do zimy. Hlídám vnuka a vymýšlíme blbosti. Je to záhul, protože byl "šikovnej" na lyžích a ma ortézu od zadku až ke kotníku. Dokonce jsme se vrhli na stavebnici Merkur a máme šroubky a matičky všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Ríšo,merkur asi nikdy nezklame,jako malej kluk sem si s tou stavebnicí hrál nejradši.Spousta pěkných a hlavně pohyblivých strojú se z ní nechalo postavit.Mám ji dodnes schovanou na půdě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Pěkný sobotní večer všem, kteří drží basu! Ríšo, já jen, že jsi měl mírný výpadek a je vidět, že je dobré někdy trochu "rejpnout"! Koukám, že si pomalu, ale jistě vychováváš "mechanika"!? Jinak veliké pozdravení a poděkování Martinovi35, je to neskutečné jak mne a potažmo Richarda zásobuje velmi kvalitními obrázky! Martine, kozu Ti kupovat nebudu, prostě jeden večer si řekneš, že už si ho přes pupek nevidíš a po tomto konstatování pouze řekneš "A OD TEĎ UŽ NEŽERU" a budeš v tom pokračovat, bez alkoholu, žádné pečivo, jen polystyren-může být ochucený, zeleninku a jen kuřata, ryby, králíka, prostě co rychle běhá, resp. hýbe!!!! To Peny: Láďo, dnes jste tam museli mít nádherně??? I když tady bylo taky krásně. To Vick: Víťo, tak jak jsi víkendil, byla , či je řádná stimulace???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Pěknou neděli pánové, u nás zas sněží a slunko je pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Pěknou slunečnou neděli kamarádi.Ikdyž chladno tak to vypadá že dnes na chvíli zalezu do garáže a něco pokutím(teda pokud mě ta iniciativa mezitím neopustí) Kájo já ještě víkendím.Včera jsem na chvíli zalezl do restauračního zařízení a tam jsem stimuloval Dnes jak už jsem psal půjdu stimulovat prozměnu do garáže.No a ještě zítra mám volno a to se teprve uvidí co bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Tady dy dá dy dá --- tady je ziiima :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 PRAVDA SVATÁ!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Baba, pravda svatá!!! Holt budu muset dávat více pozor, abych něco nechytil, když nyní nemohu alkohol!? Víťo, Ty se máš, včera jsi "stimuloval", teď opět stimuluješ a zítra zase????? TAK SI VŠICHNI PĚKNĚ UŽÍVEJTE ZBYTEK NEDĚLE A MĚJTE SE FAJN! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 karle vcera bylo nadherne,ale dnes je pod mrakem a je zima jak prase,,tak smezalezli doma v teple Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Ahoj tě všichni při nedělním odpoledni. Martine, já se toho včera večer držel a vodu jsem fakt nepil. Ještě teď se z toho ale vzpamatovávám. Jinak sluníčko se schovalo a vypadá to, že začne nejspíš pršet. Snad nebude padat sníh. I tak by to byl na promrzlých silnicích mazec. Opatrujte se a dočerpejte ještě energii na nový pracovní týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 No já sem včerá taky vodu nepil , nasypal sem tam tech 11° , až až ! A ted sem se byl provětrat s děckama venku i když svítí slunce tak sme se vrátily docela promrzlí, no myslim že si s maminou dáme tu 57 kw slivovičku . A mám tam ještě ňákyho braníka ! Tak zatim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 To já do sebe cpal plnotučný a proběhl i nějaký panáček. Docela mazec a do postele jsem se dostal kolem čtvrté ráno. Ani nebyl čas na stimulaci, (nebo si to nepamatuju? ) padnul jsem jak podťatej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 Karle tak stimulace to sice byla ale ne dle mých představ Teď jsem se vrátil z garáže.Vrhnul jsem se pomalu na repasi kol a doufám že se to povede.Jinak jsem byl dnes dotankovat páč zas v televizi strašili že zítra se to má celkem znatelně zvednout a já byl stejně na nule. Zítra pokud bude slunečeno stejně jako dnes tak budu pokračovat v repasi.Tak pěkný večer kamarádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Únor 2011 Sdílet Vloženo 27. Únor 2011 (editace) Ahojky všem, Víťo, tak místo stimulace rovnou repase , no Ty se máš! Snad Ti začnu závidět a nejen Tobě, jak čtu tak jste všichni repasovali "trubky", no ono je to občas třeba, pořádně je pročistit! Mějte se všichni mooc fajn Editováno: 27. Únor 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.