JohanJFV Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Zdravím, díky zimě jsem taky repasoval palivové potrubí ... jsem rád, že dneska v práci jen pc a ne volant ... tolik vody jsem snad ještě nepopil. Snad nic nechytnu když v tom ryby :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 zdar STIMULANTI při začátku týdne a při představě,že zítra začíná březen a za 20 dní je kalendářově jaro,to je vcelku příjemné ted jsem se vrátil ze servisu,neb zaměstnávám blby......lehce zafrézoval brzdové destičky,tedy ten kov do kotoučů,tak kdyby někdo potřeboval na oholení žiletku v podobě kotouče,stačí říci........ .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Únor 2011 Sdílet Vloženo 28. Únor 2011 Jirko to máš dobrý, u nás se taky najdou jedinci co dojíždějí desky na plech. A pak se diví, že se seknou mezi kotouč a třmen . A nepřijde jim to divný. Jinak vítejte v novém týdnu, dnes v Praze příjemných 11°. Jen tak dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Tak já Vás musím všechny pěkně přivítat v tom novém březnovém měsíci, už snad to jaro přijde? Bylo té zimy opravdu dost, na tom se asi všichni shodnem, že? Jiříku, tou žiletkou by jsi měl oholit toho Tvého zaměstnance a pěkně tvrdě, aby si to pamatoval! Jojo, holt z cizího krev neteče, někdy jsou opravdu na zabití! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Ahojte kamarádi. Karle máš pravdu,že z cizího krev neteče.Jak vidím ty naše prasata ve fabrice jak se chovají ke služebním superbům(nejen k nim,ale i k octavkám a vůbec autům jako takovým) tak se mi otevírá nůž v kapse. Už aby to jaro bylo.Už mi rve rukama jak se těším na leštění.Včera jsem to jen tak decentně prohnal myčkou a následně nanesl želvu,ale to pravé mě ještě teprve čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Pánové teplo, teplo se blíží ... už to cítím v kostech :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Ahoj bano, tak jsem včera absolvoval Praha - Ostrava na otočku. Docela záhul. Po cestě super počasí až do Olomouce. Nahoru do Ostravy byl už jen mlžnej opar a sluníčko se s ním marně snažilo bojovat. Docela hnus. Jinak chápu váš optimismus, ale bacha, jak říká pranostika březen, za kamna vlezem, duben ještě tam budem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 ...jojo pánové,to vím už moc dlouho,co nechceš mít dej zaměstnancům,to není nic nového ale jinak to nejde nového je akorát to,že jemu se to stalo již po třetí a tak kotouče včetně práce zaplatí a nebo letí,,,,,,,,,,,,jsem dobrák,ale vše má své hranice!! příjemný večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Ahojky kucíííí, pěkný podvečer všem Víťo, tak když to tak čtu, tak si říkám, že kurňa ta Ostrava není blíž, když se tak těšíš na to leštění!? Že bych Ti rád toho svého občas přenechal Johane, kéž by jsi měl pravdu, už je to přece jen dlouhé Ríšo, je vidět, že jsi přes víkend dobře relaxoval, když jsi si dal takovou štreku na otočku , jinak moc nesejčkuj, už toho bylo dost, i když máš pravdu s těma pranostikama - musíme doufat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Ahoj vespolek. Moc narváno tu není. Prosim vás, nemáte něco k pití? Já mám takový hlad, že nemám s kym spat!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 Pěkný den všem.Tak ještě zítra denní a víkend a opět se vrhnu na auto a budu stimulovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Jirko,zamestnanec a zamestnanec je rozdil a velkej.Videl sem to u predchozi firmy.Nekdo se ke kamionu choval jako k vlastnimu a nekdo to bral jen jako vec.nu,taky takovej clovek se u firmy novyho auty nedockal.naopak kdo si ho hledel jako ja,tak sem mel novy tri.bylo by to na dlouho sahle vypraveni,co jsou ridici schopny s atem za kratkou dobu udelat.videl sem auto po praseti,mechanik si musel dat na volant i sedacku sarvisni potah,aby si nezamazal monterky,byla to rocni oktavka,nu hnus.mejte se a snazte se nejak pritahnout to jaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Ládo máš pravdu,vidím denně jak se kdo chová k svěřenému vozu a věř mi,že jsem rozdal i několik výpovědí... Jinak dobré ránko všem a úspěšný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Ahojte kamarádi a pěkný a slunečný čtvrteční den Vám přeju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Kucí v tý praze bylo dneska krásně .. v neděli zase ... a příští týden pátek i sobota, ještě chvilku a seženu si tam někde garsonku :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 Tak to by nám tu ještě scházelo. Johane to jdeš v neděli na Matějskou nebo co? Jinak zdravím všechny v posledním pracovním dni. Hurááá!!! víkend před námi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 zacal nam viken a jake mate plany?snad bude hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Kéž bych Richarde jel na matějskou .. máme něco v divadle Karlín a pak snad stihnu aspoň jednu výstavu motorek. Matějskou stihnu příští víkend možná ( pátek a sobota - něco málo na kongresu CBA, něco málo na plese koní v Žofíně a sobota CBA a parlament MDŽ ) ... no dobře ne garsonku, baráček kousek od prahy do 30 km :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Pěkný víkend kamarádi.Dnes jsem trochu polenošil a zítra opět do garáže.Dokud to počasí dovolí.Dnes bylo opět luxusně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Ahoook, tak po týdnu už zase domaaaaa, konečně ! A pozor na perský kočky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Tady je vyhlášen ZÁKAZ VSTUPU ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 No jóóóó , ono bylo dneská pěkně tak každej chodi po procházkách, proto sem nikdo nechodi hm.,.. a já sem Vám zatim zjistil že jsou novy dopravni značky ! tak mrknite , a naučit !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Ahoj Martine, takhle to tady vypadá skoro celý týden. Poloprázdná hospoda je skoro každy den. Jinak ta poslední značka je obzvlášt povedená a mohla by být na hranicích s uvedením počtu kilometrů naši silniční sítě v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 Ta předposlední s poslední je platná pro celou ČR .. včetně dálnic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Březen 2011 Sdílet Vloženo 6. Březen 2011 Všechno nejlepší k narozeninám a ať se ti a tvé rodině daří. Sice sem chodíš už jen očumovat ale nic ve zlém Hampi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.