Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

zdar STIMULANTI při začátku týdne a při představě,že zítra začíná březen a za 20 dní je kalendářově jaro,to je vcelku příjemné :palec2:

ted jsem se vrátil ze servisu,neb zaměstnávám blby......lehce zafrézoval brzdové destičky,tedy ten kov do kotoučů,tak kdyby někdo potřeboval na oholení žiletku v podobě kotouče,stačí říci........ :aggressive:;) .... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já Vás musím všechny pěkně přivítat v tom novém březnovém měsíci, už snad to jaro přijde? Bylo té zimy opravdu dost, na tom se asi všichni shodnem, že? :)

Jiříku, tou žiletkou by jsi měl oholit toho Tvého zaměstnance a pěkně tvrdě, aby si to pamatoval! Jojo, holt z cizího krev neteče, někdy jsou opravdu na zabití!:aggressive::smich:

Odkaz ke komentáři

Ahojte kamarádi.

Karle máš pravdu,že z cizího krev neteče.Jak vidím ty naše prasata ve fabrice jak se chovají ke služebním superbům(nejen k nim,ale i k octavkám a vůbec autům jako takovým) tak se mi otevírá nůž v kapse.

Už aby to jaro bylo.Už mi rve rukama jak se těším na leštění.Včera jsem to jen tak decentně prohnal myčkou a následně nanesl želvu,ale to pravé mě ještě teprve čeká.

Odkaz ke komentáři

Ahoj bano, tak jsem včera absolvoval Praha - Ostrava na otočku. Docela záhul.

Po cestě super počasí až do Olomouce. Nahoru do Ostravy byl už jen mlžnej opar a sluníčko se s ním marně snažilo bojovat. Docela hnus. :feve: Jinak chápu váš optimismus, ale bacha, jak říká pranostika březen, za kamna vlezem, duben ještě tam budem. :p:)

Odkaz ke komentáři

...jojo pánové,to vím už moc dlouho,co nechceš mít dej zaměstnancům,to není nic nového :aggressive: ale jinak to nejde ;)

nového je akorát to,že jemu se to stalo již po třetí a tak kotouče včetně práce zaplatí a nebo letí,,,,,,,,,,,,jsem dobrák,ale vše má své hranice!! ;)

příjemný večer -_-

Odkaz ke komentáři

Ahojky kucíííí, pěkný podvečer všem :) Víťo, tak když to tak čtu, tak si říkám, že kurňa ta Ostrava není blíž, když se tak těšíš na to leštění!? Že bych Ti rád toho svého občas přenechal :smich:

Johane, kéž by jsi měl pravdu, už je to přece jen dlouhé :D

Ríšo, je vidět, že jsi přes víkend dobře relaxoval, když jsi si dal takovou štreku na otočku :worthy , jinak moc nesejčkuj, už toho bylo dost, i když máš pravdu s těma pranostikama - musíme doufat :clap::gunners3:

Odkaz ke komentáři

Jirko,zamestnanec a zamestnanec je rozdil a velkej.Videl sem to u predchozi firmy.Nekdo se ke kamionu choval jako k vlastnimu a nekdo to bral jen jako vec.nu,taky takovej clovek se u firmy novyho auty nedockal.naopak kdo si ho hledel jako ja,tak sem mel novy tri.bylo by to na dlouho sahle vypraveni,co jsou ridici schopny s atem za kratkou dobu udelat.videl sem auto po praseti,mechanik si musel dat na volant i sedacku sarvisni potah,aby si nezamazal monterky,byla to rocni oktavka,nu hnus.mejte se a snazte se nejak pritahnout to jaro.

Odkaz ke komentáři

Kéž bych Richarde jel na matějskou .. máme něco v divadle Karlín a pak snad stihnu aspoň jednu výstavu motorek.

Matějskou stihnu příští víkend možná ( pátek a sobota - něco málo na kongresu CBA, něco málo na plese koní v Žofíně a sobota CBA a parlament MDŽ ) ... no dobře ne garsonku, baráček kousek od prahy do 30 km :-D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...