stankra6 Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 (editace) Asi se uprdli,že to tady převzali mladí,ale pííva je dost pro všecky Kamarády A sám seš úchyl Editováno: 25. Listopad 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 zřejmě jo, kdy se vyiv v takových foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Koukám, že Lanny už se s námi nebaví a začal šťourat do ukradených aut a do Superbů II. Lanny, Lanny, zamysli se nad sebou a vzpomeň si na naše krásné časy na sraze kdy nám bylo všem u dobré lahvinky dobře. Tvoji kamarádi od Supů I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Asi sem budeš muset dát nějakou fotku Lannyho,aby se ozval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Taky mám, to se neboj. Ještě mu dám šanci aby se ozval a reagoval jinak to pustím do éteru. A ty RIBO, s tebou je to taky nahnuté. Pamatuješ jak jsem tě vyfotil? Tak pozor na to kluci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 Poslední varování!!! Zítra to zveřejním!!! Jinak dnes jsem jel za motorkou a málem jsem se vyboural. Tak sjetou pneumatiku jsem ještě neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 koukam,ze se to tu pekne rozjelo s fotkama.je videt,ze mate cas brouzdat po netu.na cestach je uz mistama kluzko,tak na sebe davejte pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Koukám pánové, že žádná reakce. Já Vás varoval! Víte o tom, že naše Riba chodí po diskotékách a maká tam jako DJ? Nevěděli že? Tak tady mám důkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Asi poprosím Richarda zda bych nemohl chodit sním,že bych klidně pouštěl písničky za něho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 (editace) Nazdar bando, tady je to snad samej úchyl! :-D ale tak je to správné. Letos to s mikulášskou vypadá hodně bledě, chtěl jsem to udělat s klukama, ale zatim to vypadá na total provar, bo volno bude jen na Vánoce :_( btw: kdyby někdo věděl o mapách do octávky II, Nexus DX klidně je koupím .. v octavia sekci je to asi horší ještě než u nás :_( Editováno: 27. Listopad 2011, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 uplně vidím jak ti sem dá Libor fotku, jak tě fotil polonahého v Santově obleku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Nic takového nemám. Možná něco z minulého roku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 Nazdar bando, tady je to snad samej úchyl! :-D ale tak je to správné. Letos to s mikulášskou vypadá hodně bledě, chtěl jsem to udělat s klukama, ale zatim to vypadá na total provar, bo volno bude jen na Vánoce :_( btw: kdyby někdo věděl o mapách do octávky II, Nexus DX klidně je koupím .. v octavia sekci je to asi horší ještě než u nás :_( Tak to snad nemyslíš vážně Johane, že by jsi nenašel jeden volnej večer, když jsme všichni z Prag komanda ochotni se Ti přizpůsobit?! Myslím, že to nějak provedeš - Ty si určitě nějak poradíš, Jára by to težce nesl! Jinak se mi taky zdá, že Ti mlaďoši jsou nějak ujetí, ale pravda je, že Ríšovi snad budu i závidět, no snad mne vezme jako staršího pomocníka - vezmeš Ríšo? Všem přeji pěkný začátek pr. týdne, všichni se opatrujte, zvláště po ránu, kdy je možnost námrazy a specielně zdravím na Šumavu Péťu s Láďou, našeho experta Járu, Martinovi přeji, aby mu šla dobře rehabilitace a ruka se hojila a dlouho se neozval David, co s ním jee? Klucí mějte se všichni moc fajn a snad se Ríša smiluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 A to je vše co nám napíšeš? Celý týden nic a teď jen pár strohých vět. I na Tebe dojde! Taky jsem tě blejsknul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Už slyším ty kecy, že sem dávám fotky všech ostatních ale žádnou svoji. Tak mi to nedalo a něco jsem v práci zkoušel. Co myslíte, je to na zápis do knihy rekordů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Žraloku přišlo mi emailem,že tě nekdo vyfotil s dvouma černochama radši jsem ti začernil oči a .......tak nevím noo.....prej jim nebylo ani 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Sakra! To se na té dovolené muselo nějak zvrtnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Zdravím bando, karle mám překopáno totál, jsem na(hvězdička)ranej nehorázně. Tento víkend Liberec, Ostrava musim to probrat, ža by jsme dali pivečko třeba na Dejvickém kulatáku v Plzeňce, nebo v jiném kulturním zařízení. Držte se ... mojí fotku má snad jen Chomutovská policie :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 Ahojky Johane, to víš, že Tě chápeme s Ríšou, i konec konců s Járou, i když momentálně za něj mluvit nemůžu, ale myslím, že se nepletu?! S tím kulaťákem to není vůbec blbej nápad, Richard to určitě přivítá, má to tam rád a myslím, že i obšancované ! Nahoď termín, který se Ti hodí a uvidíme co s tím uděláme, ale určitě to nějak dáme dohromady! Járo (Ace), koukej se ozvat, aby jsme se nějak rozumně domluvili! S Richardem je to jasná páka a další co by se chtěli připojit se rozhodně nezatracují - naopak! Davide, sliboval jsi, že nyní budeš tady daleko častěji a ono je to spíš horší! Tak se kucí zamyslete a koukejte, aby jsme byli všichni v obraze! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 David nemůže, ten má novou přítelkyni a chodí spolu na procházky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Zdravim, rychlovka, večer to hodím do příspěvků ve srazech ... mluvil jsem s Karlem a vypadá to na pátek 9.12. nebo sobotu 10.12 Zatim Johan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Karle už už jsem tu jen nevím jak se tu rozumně domluvíme . A ještě mámm restík ohledně tvého noťasu. Budu se muset nad sebou zamyslet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 No Jardo, to by jsi měl, protože já jsem ti viděl. Co jsi to zkoušel v té kabince. Nemá se tam náhodou zkoušet oblečení? A ještě jsi na mě koukal jak kdyby jsi mě neznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 Nazdárek SUPÍ bando, tak zatím nám nějak vypadává naše "RIBIČKA", ale ona vyplave a Johan se ještě také má ozvat, takže Járo, zatím máš čas přemýšlet jestli ten pátek a nebo sobota, ale já i Johan by jsme to viděli spíše na pátek - aby byl čas se vzpamatovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2011 To určitě musí být čas na vzpamatování. Pamatuješ jak jsi dopadl po tom posledním mejdanu. Nejspíš ne, protože jsi byl hóóódně společensky unavenej. Nejspíš to vypadá, že brzo dostanu přes hubu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.