Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Rozprávajú sa lekári z USA, Nemecka a Slovenska ako rýchlo napreduje

medicína v ich štáte:

Američan: u nás na stavbe na robotníka padol veľký panel a od tej bolesti mu

vystrelilo oči. Tak sme mu dali drevené a dnes normálne chodí a perfektne

vidí.

Nemec: u nás reprezentant v tenise počas šoférovania vyhadzoval niečo z okna

a išiel oproti kamión a utrhol mu celú ruku. Ruku sme našli až o 3 dni,

prišili sme mu ju a dnes normálne hrá tenis a dokonca stále reprezentuje

Nemecko.

Slovák: u nás v mäsokombináte chlapík tlačil mäso do stroja, najprv mu to

stiahlo ruku, potom trup, nakoniec celého.... stroj ho pomlel a vyhodil v

plechovkách.... Otvorili sme plechovky, poskladali sme ho a dnes normálne

žije.

Američan na to:

-A to kto kedy videl takúto pič*vinu ???

Slovák:

-No ten tvoj ko*ot s tými drevenými očami !!!!

Na domácej párty príde chlap ku krásnej kočke:

Serus, s tebou nikto netancuje?

Nie.

Tak by si mohla pozbierat prazdne fľašky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A já mám dobrou zprávu ! :kol-24:

Modrá policejní ochcávka s bradavicí už neexistuje , včera ji u nás 2 policajti namotaly na strom , když stíhaly motorkáře !!

(měla tuším počátek spz 3B3 ) , no jo oni se večer dívají na kobru 11 a pak jdou do práce !! Tak ahoj... :scooter:

post-36104-0-52926300-1333283052_thumb.j

Editováno: , autor: Martin35
Odkaz ke komentáři

ahoj kamarádi.Tak dnes po více než roce došlo k výměně termostatu.A musím podotknout,že tak jak je psáno v příručce a jak to dělají servisy a jak se to probíralo tady na fóru tak co se týče postupu tak kolega přišel ještě na jeden způsob a nemuseli jsme rozvody vůbec dávat dolů.Tak to jsem si oddechl.Chtělo to trošku šikovné ruce a povedlo se.Tak jsem rád.No a zítra jdu na denní.Tak Vám přeju pěkný víkend a opatrujte se

Odkaz ke komentáři

PĚKNÝ DEN PÁNI KLUCI PŘI PONDĚLKU! :w00t1:

Tak koukám, že ta návštěvnost v naší hospůdce "NIC MOC", no snad se to zlepší?

Mějte se všichni moc fajn a "OPATRUJTE SE" ! :gunners3:

MARTINE A NA TÝ MOTORCE JSI URČITĚ SEDĚL TY, NEE????? :clap:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

SICE NA NÁS "RIBA" V POSLEDNÍ DOBĚ NEMÁ ČAS, ALE SLUŠNOST MI VELÍ, MU POPŘÁT! :kol-131:

MILÝ RICHARDE, PŘEJI TI VŠE NEJ, NEJ, HODNĚ ZDRAVÍČKA A DOSTATEK STIMULACE :prc: K TVÝM DNEŠNÍM JMENINÁM A MOC SE NÁM NESPUMPRDLÍKUJ :_icon_smich2::kol-35::kol-99:

HEZKY SI TO UŽIJ A VZPOMEŇ SI TAKY OBČAS NA "SUPÍ BANDU"

:gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Ahojte při čtvrtku.Dnes poslední volno a od zítřka už zase do rachoty.Počasí bylo včera a předevčerem luxusní.Na to že hlásili pravý opak tak to docela vyšlo.Asi se jim pářili rosničky,že to tak blbě předpověděli.Ale díky za to.No dnes už to je horší.Tak jsem trošku umyl supa a poopravil nějaké nesrovnalosti a projel ho.Bylo krásné vidět po více než roce jak je ručička teploty na svém místě :-)

Opatrujte se kamarádi.

Odkaz ke komentáři

Pěkné pozdravení celé "SUPÍ BANDĚ" při tom "postění". Cca za dvě hoďky vyrážím do toho velikonočního silničního bláznění - ale co naděláme? Nic!

Přeji všem příjemné - pohodové prožití velikonočních svátků a opatrujte se, aby jste to vše v poklidu přežili! Hodně stimulace a dalších požitků! Mějte se fajn!

Odkaz ke komentáři

Ahojte kamarádi.Tak na Vranov jsem se nakonec spojil.Takže už s určitostí můžu říct že jarní sraz se bude konat ve dnech 18-20 května na Vranově.prosím proto všechny zájemce aby mi co nejdříve poslali počet osob(stejně jak to bylo v minulých dnech)

Novinkou pro letošek bude to,že lze brát i děti a proto čím víc nás bude už v ten pátek tím líp.

Poprosím Žraloka aby jako moderátor založil samostatné téma.

Termín pro poslání přihlášek dáme řekněme do konce příštího týdne.(To proto aby se upřesnil jak počet lidí tak i mohlo objednat místo v naší oblíbené hospůdce-tímto žádám Karla,jestli by se toho jako stravovací expert opět nezhostil)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...