Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Pánové áčko mi můžete dávat jak chcete. Když nejsem doma, tak se na comp po celém dni večer odmítám dívat. Stačí, že musím relaxovat u německého, holandského piva :-(

A vypálil jsem pokus o navigaci a jdu si dát plzeň!! Boha, nedáme srázek v Plzeňce u Anděla? :-DDDDD Já bych si ji lupnul velebnosti :-D

Držte se kluci a ať vám supi létají.

JOhan

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec "SUPÍ BANDO" při pátku! Všem přeji pěkný a hlavně příjemný víkend! :kol-28:

Johane, no už by jsi to měl konečně nějak zvládnout, já vím, že to nemáš jednoduché, ale zase taky vím, že jsi šikovnej kluk, tak se zasnaž! :specool:

Martine, ty Tvoje prsíčka vypadají občas docela jedlé, musíš se více podělit a nejen soukromničit a hlavně tu naší "hospůdku" více podporovat!!! :rtfm::smich::gunners3:

Odkaz ke komentáři

Taktéž pěkné pozdravení ode mne a hlavně popřání vydařené degustace jakýchkoliv iontových nápojů!

Včera jsem chvilku mluvil s "RIBOU" a Richard se zmiňoval o nápadu takového mini srázku za účelem osvěžení paměti na ten předvánoční! Jinak řečeno, co se takhle jeden pátek do prázdnin slézt na plzničku na Smíchově, či je možno i jinde. Říkal, že to sem hodí, či do srazu (tam jsem ještě nebyl) a tak jsem jej buď předešel, nebo nee? :worthy

Myslím, že jediný rozumný termín by byl toho 22.06.t.r..

Co Vy na to "BANDO SUPÍ"???? Pokud by byl zájem, hoďte sem své přihlášení. Asi jsme si vzpomněli pozdě, ale pro dobré lidi není nikdy nic ztraceno! Přeji všem pěkný a pohodový víkend! -_-:gunners3:

Odkaz ke komentáři

Zdravím po návratu,

jinak k 22.6. když se to dumluví do středy v práci, tak bych v pátek dorazil, v sobotu protáhl ženu praglem a mastil dom. Tak dejte klucí vědet ... já mám totoiž jediné volno do 22.12.2012 od 8.7 - 15.7., možná 22.7 ale to už by bylo nadstandard :-(

Jinak zdravím bandu a uvidíme jak se komu bude chtít!

čest sokolíci

Odkaz ke komentáři

Ahojky Johane, jelikož se nikdo do pondělka nepřihlásil, tak jsem to v podstatě vypustil. Potom jsi se ozval Ty a to jsem tady zase nebyl včera já. No nedá se nic dělat, ale pokud by jsi byl v Praze přes víkend, zavolej, možná by jsme ten pátek nějaké to pivko a tataráčka mohli dát sami, co myslíš?

Jinak toho 30.t.m. v těch Plasech, to je tuning sraz, myslím, že už 13tý, či možná 14tý, teď nevím přesně, bývala to taková pohodová akcička, ale letos je to fakt blbý datum, já tam nemůžu, budu odvážet rodinku na dovolenou - bohužel, jinak bych se tam zajel podívat, ale mám dojem, že naše SUPÍ BANDA se už jen schází na našich jarních a podzimních srazech na Vranově.

No nic, zveřejněno to je a kdyby měl někdo chuť, stačí, když se tady parta domluví, jinak to má své stránky "tuning sraz Plasy - letiště".

Mějte se všichni fajn a zatím pěkný zbytek týdne! :gunners3:

Tak opravuji, už je to dokonce XV.sraz v těch Plasech - omlouvám se, to to letí, ale my nestárneme, to jen naše dítka! :kol-98:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

chlapi pražáci.Mám na Vás prosbu.Neříká Vám někomu něco tento bazar FiDa Trade s.r.o.?

Kamarád by tam chtěl koupit superba,ale je jasné,že nejlepší jsou recenze.Pokud někdo něco víte dejte mi vědět prosím.Mají tam černého Laurina za 207000kč tak ať neprohloupí

Děkuju předem

Odkaz ke komentáři

To Vick: Víťo, jen jsem se podíval na jejich stránky a pak do obch. rejstříku a zrovna nejlepší dojem to na mne neudělalo. Bazar je cca 2 - 3 roky starej, resp. založené sróčko, je v něm jen sám. Rozhodně bych přistupoval obezřetně, požadoval bych zaslání kopie servisky, VIN kód a jak Ti nabízí Torreto, řádné prověření historie. Pokud by jsi to měl vše ověřené a chtěl by jsi, abych to omrknul, tak nějak bych to snad zvládnul. Zatím hodně úspěchu při "detektivním pátrání" a pěkné pozdravení na sever Moravy! :gunners3:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...