Márty'SP Vloženo 10. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2012 To mam taky v plánu dát nový loga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 (editace) Tak pánové...kdo sledoval dnešní super zápas ? nevěřil jsem po 6 kole, že to Polák vydrží až do konce.. nic méně obrovská gratulace Vladimíru Klíííííčkooooooooooouu Editováno: 11. Listopad 2012, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Zdar celé naší SUPÍ BANDĚ při tom Svatomartinském přípitku a dobrou chuť k té husičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Taky dobrou chuť k husičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 (editace) Díky! Jo a zapomněl jsem popřát všem Martinům k jejich svátku. A že jich tady je požehnaně, tak si to všichni pěkně užijte! Editováno: 11. Listopad 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Taky díky za přání k svátku.I já přeji ostatním Martinům k svátku.Takže vše nejhorší ať se vám vyhne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 čau kluci:-)jelikož budu někdy v roce 2013 měnit nejspíš sedánka za pořádného sedana....pokud teda seženu dobrý kousek za rozumnou cenu...už vím že chci 2.8 V6 ..výbava mě je jedno...co se sežene to bude..nejsem moc zastáncem hodně serepetiček v autě.čím víc elektroniky tím víc problému.....jde mě o převodovku...osobně manuál...jak je na tom se spolehlivostí tiptronic?nevím ani jak se pohybují ceny manuál vs tiptronic...koukal jsem na nějaké kousky supíku tad yu nás a žádná sláva...asi bych to řešil přitažením auta z ciziny...a samozřejmě auto bych nechal dát na LPG páč jsem plynař:-)snad neudělám s tímto motorem krok vedle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Míro, ty ještě žiješ a chceš kupovat supa? Rádi tě mezi námi přivítáme. Dnes jsem se vrátil domů a jsem unaven. Celý víkend jsem makal na pašíkovi. Jinak fšem Martinům a ty bílé sračky si nechte ještě schované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 no jasan žiju:-)))tak já sem tak nějak chodím...ale nevyjadřuju se.....jinak na pašíka koukám jak dáváš dohromady...klobouk dolu pane:-)no uvidíme jaka co bude příští rok...holt supík je hodně muziky za slušný peníz...a já jsem na ty sedánky:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 To jsem ani nevěděl. Teď dávám k pašíkovi pár fotek. Tak to musíš příští rok pořešit a přijet na sraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Viděli jste tohoto supa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 11. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2012 Ten sup v odkazu to je něco strašnýho.Takhle zhnusit tak krásný auto.Ta mřížka masky je přehnaná a obtažený clonítko okna radši nemluvit,ten člověk fakt nemá vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Ahoj a díky za přání, Liborkovi a Karlovi , a pořádně jsem to zalil!! A ty bílý sračky ještě budou schovaný , nebojte!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 ...ale vzchopil jsi se celkem rychle!? No, hlavně že nám neuschneš! Všem pěkný počátek pr. týdne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Ten superb to je fakt masakr teda. Chtěl bych vidět člověka, který to udělal. Teda jestli to je člověk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2012 Karle i z těch největších sraček se musí člověk umět zvednout... nic jiného mu nezbývá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Zdravim bando to mira: lepší motor naž 2.8 na LPG není, tak je to dobrá volba, ono to nežere skoro ani ten benzín. Akorát si neber ovládanou sedačku spolujezdce zezadu, bo poté nemáš sklopné sedačky, které tuším od 2004 jsou standardem. Tiptronic potřebuje každých 50-60tkm vyměnit olej (3,5-5000 kč). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Jinak Karel mi psal do SZ ohledně Vánočního večírku, který loni byl v Plzeňce na Andělu. Tak dáme dohromady termínek, ať se aspoň trošku vidíme na 1-x piv a kolínko s tataráčkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 To Martin35: Martine jsem rád, že jsi zaujal správný realistický pohled! Je vidět, že dobrá slivka u Vás ještě stále jeee! Johane, to je správný přístup! Jinak mi volal včera i David-passport, ale já vůl jsem nechal mobil v autě a tak se snad dnes znova ozve? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2012 S Davidem jsem včera pokecal víc jak 20 min., přijede, ale má trochu problém se složením hlavičky, no snad se to nějak pořeší!? Jak je to s Johanem jsem už dal do vlákna "vánočního srazu", bohužel mu to vychází pouze na 7.XII., případně 8.XII.. No uvidíme co a jak se bude odvíjet. Jiank tady u nás vylezlo krásně sluníčko, je necelých 2°C a vypadá to na krásný den, tak si jej všichni pěkně vychutnejte a opatrujte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 15. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2012 Hezký večer kluci, Karle díky za sms. Mám teď dost lítání a z práce se na fórum nedostanu. Svůj hlas jsem odevzdal tak šup šup nezapomeňte se přihlásit na pražský minisrazík. Už se teším na pivečko a pořádnej dlabanec. A hlavně taky na Vás. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Já jsem se již vyjádřil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 Áno, všimli jsme si. Děkujeme . Přeji příjemný víkend, já jsem si na ruku pořídil bílou společnici tak se mi píše blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 To máš namožené svaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2012 pěkný víkend bando.Četl jsem o tom Vašem vánočním srazíku a nezbývá mi než slepě závidět.Bohužel jednak je to celkem dálka a jednak je to v den mého posledního volna takže Vám přeju a´t to výjde a budu se na Vás těšit na jakýkoli jiný celorepublikový sraz,který jak doufám zase bude. Opatrujte se kamarádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.