Leden 24, 201312 r no uvidim,jak to půjde,16 17 by to mohlo jít,ještě kouknu,jak to nudu mít,jestli ten víkend bude Eva v práci,budu s prckem... Toretto:no jeden hezkej mi teď nejspíš uteče....takovej budu zase hledat dlouho,škoda,že se auto neprodalo,zase tolik za něj nechci...:-(
Leden 24, 201312 r ....už jsem si všiml dříve, že nám přibyl aktivní a znalý člen naší SUPÍ BANDY! Jedná se o "SUP1", který je u nás od půlky prosince min. roku, ale za tuto poměrně krátkou dobu přispěl již několika "fundovanými" příspěvky! Díky mu za ně a jen více a houštěji. Snad by bylo vhodné, aby jsme jej mohli poznat osobně na jarním srazu SUPŮ v Sedmihorkách, címž jej tímto co nejsrdečněji zveme! P.S. Omlouvám se SUPOVI1, on už svoji účast na našem srazu potvrdil v půlce ledna na svém vlákně o jeho Supovi, takže je to vlastně ložené! O to lépe! Upraveno Leden 24, 201312 r od Lanny
Leden 24, 201312 r Ahoj Karle,na jarni sraz se urcite prihlasim,muzu? :-) Uz ted se na vas vsechny tesim
Leden 25, 201312 r To Passport: .....ale to víš, že můžeš! Panáček jedl vtipnou kaši!? Vždyť víš, že my všichni se také těšíme Jinak celé naší bandě pěkný víkend!
Leden 28, 201312 r Pánové Tak tohle je mazel... je to nějaké zkušební Auto ze škodovky bez TP za 74000 kč v max výbavě.viz inzerát : http://auto.bazos.cz...perb-25-TDI.php pán mi ještě poslal fota a je to 2003 rok ( nesedí mi tam ten volant ) a má namotáno cca 100 000 km a prý to škodovka nedovolí přihlásit v Čr Tak mě napadá jak se takové auto určené asi na crasch testy či nějaké zkoušky dostane do soukromích rukou ??? fota dodávám... je vážně krásnej a ta barva
Leden 28, 201312 r Já chci více fotek. Určitě najdu co ve výbavě chybí. Ale mít prachy navíc, tak ho koupím a vystavím si ho v dílně a budu používat na ND.
Leden 28, 201312 r Tak mu napiš o fotky... já víc nemám... psal, že kromě nezávislého topení má vše... taky by mě zajímalo jestli má sklopnej střed spolujezdcovovo sedačky vyhřívané čelní sklo atd
Leden 28, 201312 r Už jsem mu napsal tak čekám nějaké lepší informace a fotky. Kdyby to byl ještě long tak ho beru i za cenu překopání na moji barvu. Upraveno Leden 28, 201312 r od žralok
Leden 28, 201312 r Bavil jsem se s kamarádem a prý to není problém hodit na papíry samozřejmě ne ofiko, koupit bouračku a přeházet vinka... či jen, to jedno pod sklem Jooo jakej Long ??? Upraveno Leden 28, 201312 r od stankra6
Leden 28, 201312 r Musíš přehodit VIN pod sklem (na plastovém rámečku), VIN na přepážce v motorovém prostoru (plech) a VIN který je na pravé straně v motorovém prostoru (štítek). S longem jsem se setkal jednou v životě. Měnil jsem na něm zadní boční sklo (stahovací) a vzal jsem co jsme měli na skladu. Zjistil jsem, že je o cca 20 cm kratší. Tak jsem zjišťoval co se děje a pak jsem se dozvěděl, že je verze long, která má zadní dveře o těch cca 20 cm delší. Jinak to není poznat. U octavie I to jde poznat, protože ta má na B sloupku udělané cca 15 cm rozšíření.
Leden 28, 201312 r Jooo už jsem si to našel , myslím, že tamten nebude LONG Upraveno Leden 28, 201312 r od stankra6
Leden 28, 201312 r Tak tohle jsem opravdu nemyslel. Tuto fotku mám někde na disku ve své tajné databázi taky.
Leden 28, 201312 r já tam mám i tvího superba, ale chtěl jsem to použít uplně někde jinde :D i tvojí prdel no radši toho necháme to už tady jednou bylo.... Upraveno Leden 28, 201312 r od stankra6
Leden 28, 201312 r V tom nebudeme raději pokračovat. Víme jak to dopadlo minule a důchodci se urazili. Jinak tohle je podle vlasů, postavy a auta náš člen Laam z SK.
Leden 28, 201312 r Tak pro to se neozívá , ten ale nemá 1.8 t ?? Upraveno Leden 28, 201312 r od stankra6
Leden 29, 201312 r Jo jo, Laam se vytratil jak pára nad hrncem, ale není sám, to taková RIBA zmizela jako paryba - škoda! Aspoň mohli písnout na rozloučení, zvláště u těchto dvou mi to mozek moc nepobral!
Leden 29, 201312 r tak ahoj všicí........je to tady,dneska už jsem se projížděl ve svém novém Vw CC.......zatím nádhera,tak aby to vydrželo......snad budu spokojenej jako se Supíkem,když jsem naposledy přijel s ním z práce,dlouho jsem tam seděl,a nechtělo se mi z něj............no holot proběhla změna,a doufám,že snad ke stejnému a bude sloužit stejně jako Superb.......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.