Únor 8, 201312 r Testovací jízdy máme za sebou. Guláš je unikátní a perníček ke kávě výbornej. Tak teď si dáme pivo a nějakého panáka.
Únor 8, 201312 r Tak to my si uděláme příští víkend MINI Sraz u Čuzíků na Severní Moravě Takový rodinný no Bája Upraveno Únor 8, 201312 r od Bajuszka
Únor 8, 201312 r Byla půlnoc krásný večer a My dostali hlad. Jak říkáme tak toho se držíme. "Nejsme líní se kdykoliv nažrat" Steaky z krkovice víc než román, protože báseň je moc krátká.
Únor 9, 201312 r Dnešní společný výlet. Nechtěl jsem z toho dělat mezinárodní sraz značek, tak jsem vytáhl druhého mazla. Upraveno Únor 9, 201312 r od žralok
Únor 9, 201312 r Zraloku jelikoz jsi kulinarsky koutek presunul jsem tqk jsem musel prijit , poslintat a zase mazu ... kdo varil segedyna ?
Únor 9, 201312 r To je výbornej guláš, který vařila moje drahá polovička. Moc jsme si pochutnali. Jinak to byla pánská jízda, takže bez bab. I muži mají své dny. Jednohubky a steak jsem dělal sám.
Únor 9, 201312 r Takze hladem neumres stejk to je grunt , nejlepsi kousek flakoty s krenem a horcici , dyt vlastne hlap nic vic nepotrebuje ke stesti ... jo zapomnel bych jeste pivo
Únor 9, 201312 r Moje mycka sla na ranni ale k obedu delam karbanatky (veprove hovezi pul na pul ) s kasi , a krajenou cibuli s horcici ale musim do obchodu , dohazi nejdulezitejsi prisada , plzen
Únor 9, 201312 r Jo to umím. Hlavně jsem rád, že David netrpěl hladem. Už se těším jak si to zase zopakujeme.
Únor 9, 201312 r ahoj,tak jsem se sem konečně dostal........koukam.....účast minisrazu byla stoprocentní heheheh
Únor 9, 201312 r To tedy byla. I ta vtěrka Stankra nepřijal moji pozvánku. Až se tu objeví tak bude mít zase nějakou výmluvu. Nejsem zvyklej zvát někoho x krát a zbytečně.
Únor 10, 201312 r nerad otravuju ale chcel bych sa optat tak trochu mimo ci nahodu nemate nekdo nekde zaúpomenute neake dile na staru skodu 110r
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.