Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Byla půlnoc krásný večer a My dostali hlad.

Jak říkáme tak toho se držíme. "Nejsme líní se kdykoliv nažrat"

Steaky z krkovice víc než román, protože báseň je moc krátká.

post-452-0-12741700-1360366893_thumb.jpg

post-452-0-30441900-1360366908_thumb.jpg

Vloženo (editace)

Dnešní společný výlet. Nechtěl jsem z toho dělat mezinárodní sraz značek, tak jsem vytáhl druhého mazla.

Editováno: , autor: žralok
Vloženo

To je výbornej guláš, který vařila moje drahá polovička. Moc jsme si pochutnali. Jinak to byla pánská jízda, takže bez bab. I muži mají své dny. Jednohubky a steak jsem dělal sám.

Vloženo

Takze hladem neumres ;) stejk to je grunt , nejlepsi kousek flakoty s krenem a horcici , dyt vlastne hlap nic vic nepotrebuje ke stesti ... jo zapomnel bych jeste pivo :D

Vloženo

Moje mycka sla na ranni :D ale k obedu delam karbanatky (veprove hovezi pul na pul ) s kasi , a krajenou cibuli s horcici :D ale musim do obchodu , dohazi nejdulezitejsi prisada , plzen :D

Vloženo

To tedy byla.

I ta vtěrka Stankra nepřijal moji pozvánku. Až se tu objeví tak bude mít zase nějakou výmluvu. Nejsem zvyklej zvát někoho x krát a zbytečně. :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...