Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

ahoj všichni,když už se ptáte kdepak je ten náš moderátor,tak přidám jednu úvahu,kde by asi tak mohl být....

V únoru se se mnou domluvil,že mi vymění přední prasklé sklo,že nemá tolik práce atd,tak jsem si myslel,že on si přivydělá,a já budu mít zase rychle vyměněné přední sklo za nové....jenže ouha,jakmile pojišťovna poslala penize za sklo na jeho účet...tak najednou nic,nejdříve mu sklo přišlo prasklé,pak že ho koupí přímo ve vw atd....ve finále výmluva za výmluvou,telefon nebere a na mail už taky nereaguje,takže já nemám ani sklo ani peníze,takže abych pravdu řekl,že tu není,mě ani nepřekvapuje a ani se mi nestýská,dost mě mrzí,že se takhle chová k lidem,se kterými tady komunikuje a navíc dostal tu možnost to tady moderovat,opravdu jsem z toho znechucenej a je mi z toho na nic,holt je pravda,že přátele nebo kamarádi se okrádaj nejlépe....dost mě to mrzí Libore,jestli tohle čteš,tohle bych tady nečekal od nikoho na našem foru,jsme tu skvělá parta,ale tohle,k tomu nemám víc slov....ať si to každej přebere.........zdar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych řekl, že Libor odplul na lov s kamaradama co maj dlouhy huby a ocasy. Dostal hlad tak čiha někde na kořist a stale nic nepluje kolem něho, proto se asi neozyva a určitě je i nasranej. Jojo Davide asi si mu zaplatil dovču předčasně, měl sto udělat naopak. Ale kdo moch tušit, že dostane tak rychle hlad. 

Odkaz ke komentáři

to se mi moc nechce zdát protože se žralokem jsme mluvili cca před 5 dny když jsem měnil ten filtr takže Hanysovi to normálně zvedl.Tudíž nikde neodplul.To ostatní samozřejmě nevím,ale překvapuje mě,že by toto udělal.A kamarádovi.Věřím že se ukáže a vše se vyjasní.

Odkaz ke komentáři

Vážení, o potížích které dovedly Davida až k současným řádkům vím cca přes měsíc - bohužel! Vím, že z jeho strany  byl přístup víc než korektní! Příležitostí pro nápravu dal žralokovi několik, ale všechny vyšly v niveč! Jak je zřejmé ze zdejších řádek o něco výše, naposledy přislíbil Davidovy vyměnit to sklo o právě proběhnuvším víkendu! Což se opět nestalo a tak se David odhodlal celou záležitost zveřejnit! A jsem přesvědčen o tom, že přes všechno to, co mu žralok způsobil, si David zachoval tvář a snaží se být maximálně slušný! Myslím, že mnozí z nás by na jeho místě byli daleko radikálnější! 

Odkaz ke komentáři

Tak dnes proběhla montáž ledkového osvětlení do kufru a výměna osvětlení zadních lampiček rovněž za ledkové.Tímto bych chtěl moc poděkovat panu airmanovi za jeho ochotu a profesionalitu.Zvlášt vykuchat ty zadní lampičky bylo umění a jsem rád že vše drží a svítí.Díky panáčku :kol-47: 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...