cuzik Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 Jestli mysliš vrata tak jo, ale dveře NE podivej se kde je male sklo trojuhelnik. Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 19. Duben 2013 Sdílet Vloženo 19. Duben 2013 nj, myslel sem bocni dvere, presne jak rikas...Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 to Lanny: Karle zdání klame.Dřel jsem jak barevný a dokonce se opálil.Celá očista trvala cca 4 hodiny a to jsem ještě nedělal kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Zdravím ... konečně doma, tak přezuji na léto, udělám výplach a vypálím si nové mapy do navi - i pro Karla - a dám nové filtříky - mytí neplánuji :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 To Vick: Ale jasně Víťo, to jsem Ti musel jen trochu zlepšit náladu a jak vidím povedlo se! Johane, už se těším až si založím do navi nové mapy - předem díky! Jak se Ti dnes jelo na letňáčích? Zdravím i Tvoji drahou polovičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Našel jsem ledničku do Supa... vím, že jí tu někdo sháněl http://www.sbazar.cz/martinnastoupil/detail/1771880-prodam-pouzitou-autolednicku-pro-skodu-superb-i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Ne sup je jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Tak celé naší SUPÍ BANDĚ přeji pěkné zítřejší líbání pod rozkvetlou třešní a hlavně hodně stimulace, jakož i dobrého truňku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Pánové už jste někdy viděly tento panel climatroniku ? co má tento sup http://www.aaaauto.cz/cz/skoda-superb/car.html?id=40360502&make=109&model=994&ymin=2004&ymax=2014&sort%5B%5D=4&sort%5B%5D=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 hehe,tak to bych řekl,že bude nějakej bastl pro lidi se šedým zákalem aby na to líp videli....jako origo mi to nepřijde ...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 (editace) No nee, David se ukázal v hospodě - zdravím při pátku! Tak co, bude večer nějaký truňk a pak "stimulace"? Jo ještě jsem se chtěl zeptat zda už máš přeskleno? Editováno: 3. Květen 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 ahoj Karle,mnoooo,sklo bude dnes,nebo v pondělí,ale příští týden bude vyměněný,až to bude hotový,napíšu ,jak to šlo,se vším všudy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 stankra6: aftermarket climatronic od Diavia. Frci to hodne v italii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Ta fotka je stara 2 roky a ten sup stal i v Ostravě v Ačkach, taky jsem na to čuměl jelikož jsem to nikdy nevidě ani v cizině a připadalo mi to jako se seata leon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 No právě, že mě to zarazilo... a foto opravdu může být 2 roky staré, tomu věřím... jsou to šmejdi. Prodávaji auta , která ve skutečnosti už nemají aby nalákaly na jiná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Co je s naším Moderátorem ? dlouho tu po ně, nebylo vidu ani slechu ....... Libore Žiješ ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Včera jsem si říkala to samé... Kde se zatoulal žraločí můž????????? Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 ahoj všichni,když už se ptáte kdepak je ten náš moderátor,tak přidám jednu úvahu,kde by asi tak mohl být.... V únoru se se mnou domluvil,že mi vymění přední prasklé sklo,že nemá tolik práce atd,tak jsem si myslel,že on si přivydělá,a já budu mít zase rychle vyměněné přední sklo za nové....jenže ouha,jakmile pojišťovna poslala penize za sklo na jeho účet...tak najednou nic,nejdříve mu sklo přišlo prasklé,pak že ho koupí přímo ve vw atd....ve finále výmluva za výmluvou,telefon nebere a na mail už taky nereaguje,takže já nemám ani sklo ani peníze,takže abych pravdu řekl,že tu není,mě ani nepřekvapuje a ani se mi nestýská,dost mě mrzí,že se takhle chová k lidem,se kterými tady komunikuje a navíc dostal tu možnost to tady moderovat,opravdu jsem z toho znechucenej a je mi z toho na nic,holt je pravda,že přátele nebo kamarádi se okrádaj nejlépe....dost mě to mrzí Libore,jestli tohle čteš,tohle bych tady nečekal od nikoho na našem foru,jsme tu skvělá parta,ale tohle,k tomu nemám víc slov....ať si to každej přebere.........zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Ja bych řekl, že Libor odplul na lov s kamaradama co maj dlouhy huby a ocasy. Dostal hlad tak čiha někde na kořist a stale nic nepluje kolem něho, proto se asi neozyva a určitě je i nasranej. Jojo Davide asi si mu zaplatil dovču předčasně, měl sto udělat naopak. Ale kdo moch tušit, že dostane tak rychle hlad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 to se mi moc nechce zdát protože se žralokem jsme mluvili cca před 5 dny když jsem měnil ten filtr takže Hanysovi to normálně zvedl.Tudíž nikde neodplul.To ostatní samozřejmě nevím,ale překvapuje mě,že by toto udělal.A kamarádovi.Věřím že se ukáže a vše se vyjasní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 Tak to teda čumím také doufám, že se to brzy nějak objasní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Vážení, o potížích které dovedly Davida až k současným řádkům vím cca přes měsíc - bohužel! Vím, že z jeho strany byl přístup víc než korektní! Příležitostí pro nápravu dal žralokovi několik, ale všechny vyšly v niveč! Jak je zřejmé ze zdejších řádek o něco výše, naposledy přislíbil Davidovy vyměnit to sklo o právě proběhnuvším víkendu! Což se opět nestalo a tak se David odhodlal celou záležitost zveřejnit! A jsem přesvědčen o tom, že přes všechno to, co mu žralok způsobil, si David zachoval tvář a snaží se být maximálně slušný! Myslím, že mnozí z nás by na jeho místě byli daleko radikálnější! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Tak dnes proběhla montáž ledkového osvětlení do kufru a výměna osvětlení zadních lampiček rovněž za ledkové.Tímto bych chtěl moc poděkovat panu airmanovi za jeho ochotu a profesionalitu.Zvlášt vykuchat ty zadní lampičky bylo umění a jsem rád že vše drží a svítí.Díky panáčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 U mě zas proběhla výměna led pásku z žlutého na bílej :-D :-D :-D Za chvili hodim foto do mého tématu :-) Jinak nemáš zač panáčku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 ahoj,tak mě čeká tento týden výměna předního skla...konečně,sice jsem musel vytáhnout peníze ze svého,ale i tak jsem rád,že sklo bude hotový...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.