michal2009 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 Sklo od Libora, nebo stale nic? Ja ted budu cekat, resp. uz cekam na vymenu,protoze je asi jedinej, kterej mi tam muze hodit sklo vyhrivane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 No sorry ,ale ted. Jsi me pobavil....jasne,ze is ho nechavam delat jinde a za dalsi penize,coz me mrzi nejvic,protoze vyhazovat 2x 14 tis je proste hnus....tak at ti to dopadne lip nez me,zase jsem se poucil a plyne z toho akorat to,ze tady na foru si necham akorat poradit,nebo poradim ja,kdyz muzu,ale vic nic,bohuzel....to me mrzi taky dost...david Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 (editace) Bohužel máš pravdu Davide, je to smutné! To brc.majkl: Jak jsi to myslel, že fa. Pospíšil je jedinej, která Ti tam může dát vyhřívané sklo? Moc tomu nerozumím? Jinak Ti též přeji více štěstí než měl David. To MarcusV: Marku, vůbec nevím jestli to stihnu alespoň opláchnout, natož naleštit, i když bych velmi rád, ale vidím to dost bledě ať už kvůliva počasí, tak v neposlední řadě se ani Romanka moc netváří, že by mi chtěla Supa naleštit, tak holt mi nezbyde než dělat ostudu, no snad to nějak pořeším. Měj se mooc fajn a kdyby jsi v sobotu náhodou nevěděl co s načatým dopolednem, tak to zase taková dálka do Sedmihorek není! Editováno: 23. Květen 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 (editace) David: to me mrzi, davat za sklo dvakrat takovou castku by nastvalo snad uplne kazdeho. Domluvili jsme se na naskenovani vsech dokumentu od pojistovny a od te doby bez jedine jeho reakce, tak nevim, jak si to mam vysvetlovat! Ahoj Karle, myslel jsem to tak, ze je asi jedinej, kdo muze dat do meho auta vyhrivane sklo, protoze tam nebylo a hodilo by se mi tam. Ale nevim jak to dopadne. Kazdopadne jsem se byl ptat jiz ve skodovce a u dvou lepicu skel a negativni odpovedi typu: na pojistovnu nemuzeme davat jine sklo nez tam aktualne je. Az tam bude vyhrivane tak uz to vymenit muzou, ale do te doby ne i kdyz mam sklo pojistene na 15 tis a do teto castky bychom se hrave vesli. Co me hlavne stve, ze dnes mi dojdou veci potrebne k zprovozneni vyhrevu - 2x rele a tlacitko v hodnote bez mala 2 tis. a ja nemam zadnou odpoved. Jakse nastvu, vyuziji svoje pravo a zbozi do 14ti dnu proste vratim a na zimu si necham namontovat bufika a bude klid :-) Zdravi vas Michal:-) Editováno: 23. Květen 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 to Brc:no jestli jsi to poslal,tak si to leda vysvětli jako já.........dneska se mi touto dobou nalepuje sklo,jiné a jinde......jinak si to taky neumím vysvětlit......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 pokud se do dneška neozve, půjdu začátkem týdne sem k místnímu sklářovi na kterého jsou super reference. Nic navíc platit nebudu, snad nic nenahlásil - popřel bych to samozřejmě. Tak uvidíme - pevně věřím, že bude vše v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 to Brc:,tak to ti přeju,abys nedopadl jako já.... to Karel:tak sklo se teď co jsem v práci právě mění.....přišlo to co tam patří....tak nakonec přijedu s čistým sklem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Tak sláva, alespoň si nemusíš vymýšlet pohádky pro policajty. Už jsem dostal Tvoji smsku, že si v poledne jdeš pro vůz, tak ať je vše O.K.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 to Karel:ahooj,tak sklo špýgl nýgl....ale musím na kalibraci line asistu,protože kouká asi přes jiný sklo,tak ji nevidím ani v menu mezi budíkama,tak nemaká,ale jen dočasně,a to druhé ale,to zkonzultujem až zítra....možná budu muset sklo reklamovat....,ale uvidíš zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Tak koukám Davide, že nic nemáš jednoduché, ale bude dobře, neboj! Jinak jsem stihl umýt kočár, ale když bylo hotovo, tak pochopitelně přišel drobný déšť. Ale ostudu snad moc velkou dělat nebudu, Milane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 já umyl auto včera,než šlo na sklo,dneska jsem to jen tak doladil,nějak na to nemám sílu,teď pomalu končím v práci,bylo to tu o nervy,ale po dvou dnech se teď zadařilo,tak aspoň pojedu v klidu......uuuuaaaauuuuuu nebudu moct dospat sakra,jak se těším na ten výlet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 To je dobře, že se zadařilo! I my se těšíme s Romankou. Davide, dal jsem Milanovi (teď z hlavy nevím jeho nick) Tvůj telefon s tím, aby Ti zavolal pokud budeš někde po osmé za Horníma Počernice, tam na Novopacké by měla být pumpa "Lukooil",měla by být první za H. Počernicema. Tak tam by jsme se mohli srazit, ale budu volat, aby jste na mne zbytečně nečekali. Přeji pěkný zbytek pátečního večera a zítra na viděnou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 24. Květen 2013 Sdílet Vloženo 24. Květen 2013 Tak ok Karle,nejak tak. By to mohlo byt,ttreba ty pocernice cestou poznam ;-) taky se moc tesim,myslim,ze zitra nezaspim ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 No vidíš Davide jak jsme sem pěkně našli i s Milanem Jinak myslím, že byla spokojenost, nee? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Tak Milan, Jára a řada dalších fotoreportérů je nějak pozadu s fotkami ze Sedmihorek? Kucíí všichni jsme natěšení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 Jedna malá informace pro ty kteří nevědí.Podzimní sraz se uskuteční na Moravě a bude ve dnech 13-15.září.Více info se bude přidávat postupně, takže místo a další informace je ještě brzo uvádět.Nicméně datum zde dávám proto,aby s dostatečným předstihem ti co chtějí dojet měli čas zařídit si volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Tak to má být, ještě jsme nevtřebali zážitky ze Sedmihorek a už je jasný podzimní termín srazu. Víťo No uvidíme jaké bude "babí léto", ale věřím, že nám bude přát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Termín je parádní Teda aspoň pro mě Mám v tom víkendu volno, tak snad ho nezměníte o týden dřív nebo později Sic je to za dlouho, ale už se těšíme A snad se sejdeme opět v hojnem počtu Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Bůh ví, kde se tou dobou budu nacházet a přitom bych tak rád už jednou dorazil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Sraz na Moravě? Výborně, to určitě pojedeme kamarádi! Konečně lepší vyhlídka, než Sedmihorky ač zajisté vím, že největším fandům a zarytým klubákům nevadí vzdálenost vůbec žádná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Přesně asi tak... Jestli chceš poznat fajn lidi, kouknout na všechny Supy pořádně zblízka a pokecat u taboráku či grilu do noci a užít si vyjížďku když jede za sebou cca 10 Supů a občas i více, je nejlepší vyrazit směr sraz ať už je kdekoliv ... Airman64: Jednou nám ten sraz v Alpách výjde, že?????? Jediné vyjímky jsou, když někdo nedostane volno v práci a nebo se opravdu něco stalo výjmečného, že se nemůže zúčastnit... Ale výmluvy, že je to daleko jsou směšné Když dokáže na sraz přijet i 4 člená rodina, proč by to nezvládli jedinci či páry? Hned po sraze se plánuje další, takže se na to dá v klidu i našetřit Ale tohle je v lidech... Pak jim nezbývá než jen závidět a drásat se, že nedorazil... Jinak nejsem si jistá, ale myslím si, že to na 100% nebude sraz Morava u nás na Jihu, ale spíše Sever, co? Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 No tak jistě Baju ja s Alpama počítám akorát jsem to teď ještě nevytahoval :-) Ale ten Alpský sraz je plánován fakt do budoucna :-) To je jen taková třešňička na dortu Supíků :-) A jinak jestli někdo řeší kilometry tak nevim nevim hold každý ma jiné priority atd...Myslím, že více k tomu neni třeba hovořit...Já najel 800 km tedkom na sraz a zpet a nijak me to netíží. Jinak sraz Moravský bude sever Ano Ano správně Baju :-) Jak už psal Vick vše se dozvíte v sekci srazy hned jak bude mit informace atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) 4Barča: To není výmluva, ale fakt. Ne každý je ochoten cestovat několik set kilometrů, jen proto, aby dva dny mokl ve stanech či chatách. Také dost jasně nerozumím této větě: "Ale tohle je v lidech... Pak jim nezbývá než jen závidět a drásat se, že nedorazil... " Věř mě, že třeba já nezávidím a ani mi nervy nedrásá, že jsem nejel. Pokud bych jet chtěl, pojedu - nemyslíš? Vím, že dříve nebo později bude sraz v okolí a na vymetání každého srazu bez jediné absence také nejsem. Třeba jsi tím mířila na někoho jiného, ale tato věta mi přijde jako absolutní nesmysl. Na druhou stranu chápu, že vy to máte v rodině již dané. Co se týká vás, zdravého jádra klubu, je jenom dobře, že se pár jedinců schází stůj co stůj - ať je vzdálenost jakákoliv. Mám pro to pochopení ač jsem vnitřně trochu proti. Naprosto trefně to vystihl Airman - je to otázka priorit a přesvědčení. Editováno: 29. Květen 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 A Standa si udělal v pátek radost.... dlouho jsem sháněl opět Supa a nakonec dovezl kamarád tuhle fešandu z Rajchu. Tak jsem neodolal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Hezká!!! a pěkný kola + super barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.