Tarantulas Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Hehe, takového už jsem jedou viděl na D1, hasičské auto no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 12. Září 2014 Sdílet Vloženo 12. Září 2014 Wow Na hasiče hustýýý Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 14. Září 2014 Sdílet Vloženo 14. Září 2014 Ahojte, potrebujem poradit piska mi asi napinaci kladka na pohone alternatoru. Chcel by som vediet ci tieto oznacenia su pre napinaciu kladku: 078 903 133 AB , 078 903 133 T vopred velmi pekne dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 To zas byla pařba, teším se na sraz! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 Tak tohle je dámy a pánové bomba, masakr! http://www.rallye-magazin.de/videos/gymkhana/recoil-2/index.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 No nic pánové .. Supík při 400tkm se rozhodl, že převodovka už s námi nebude kamarádit. A já to opravovat nebudu, ač hydroměnič mám. Ale na foru zustanu, bo máme doma koktu v rs :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 To je super vykon na TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 Velké pozdravení JOHANOVI Myslím, že Ti SUP nadělal hodně dobré služby. Jsem rád, že jsi se po dlouhé době ozval, jen nevím jestli budeš chodit jen mezi ochcaváky, či i k nám - doufám, že ano!? Johane , věřím, že když máme vánoční posezení na Plzeňce u Anděla, tak že se určitě oba zůčastníte, mluvil jsem s některýma klukama a vím, že Tě všichni rádi uvidíme a hlavně si rádi poslechneme to, jak jsi se staral o ten tiptronic. Já za sebe slibuji, že Ti toho tataráka umíchám! Posunu ten sraz nyní opět dopředu, aby to bylo na očích. Pozdravuj drahou polovičku a už sed na Vás těším až se setkáme osobně! Jinak pokud by jsi byl někdy v Praze a měl chvilku, dej drát, rád dám s Tebou kafe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majo777 Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 ahojte, neviem kam by som mal moju otázku zaradiť, chcel by som sa spýtať či je spodný kryt motora zámenný medzi passatom b5 a superbom 1? máte niekto skúsenosti? diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Zdaravím, Karle, ty mi ho namíchat můžeš kdykoliv :-) Na sraz dorazím rád, když to dám. Supíka jsem poslal do Teplic, takže žije dál. A chodit sem budu, klidně i něčím přispěji na foru. Pár věcí jsem sám udělal, co tu asi nikdo nemá :-) Majo777 - Ano. Sám jsem ho použil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Také pěkně zdravím! Johane,věřím že dàš - musíš,dlouho jsem Vás oba neviděl a termín jsem letos zajistil s dostatečným předstihem?! Už nyní se těším. Pokud by jsi jel přes tu naši matičku měst,zavolej a nebo se rovnou zastav - rád Tě uvidím a okouknu Tvoji novou Octulku. Zdravím Vás oba!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 Ok, mám ženu březí, tak aspoň budu mít odvoz :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Taky ji mám brezi , ale supik zůstane na parkovišti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2014 Ahojky Johane, a kdy to čekáte - vypadá to, že až na jaře-nee? Takže ten tataráček bude určitě dvojitej a navrch si dá určitě něco sladkýho a kyselího. Přeju Vám to z celého srdce! Počítám tedy s Vámi oběma! Mějte se moc krásně a Čauky Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Taková menší zajímavost do budoucna http://auto.idnes.cz/kontrola-tlaku-v-pneumatikach-def-/automoto.aspx?c=A141023_171150_automoto_fdv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 23. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2014 Hmm, to my s jedničkovíma ani nemáme tuto funkci co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 To nemáme a snad to nebude nikdo chtít aby jsme to dodelavali. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 (editace) Tohle je velkej pokrok Editováno: 24. Říjen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 Pěkné srovnání. Tady je jasně vidět kam se to vše posunulo a hlavně jak rychle vše stárne včetně nás dědků! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2014 Dodělat to určitě nikdo chtít nemůže... Jinak dodělat ot jde jednoduše do každeho liťáku BT čidlo s vysílačem a senzor :-) cca 2500,-Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 (editace) Něco z našeho Jihomoravského kraje, vínečko bílé...včera to s ním někdo přenal Editováno: 27. Říjen 2014, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Ahoj posílám pozdrav z hané... jo viděly jste nové objímání stromů ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 3. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2014 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2014 (editace) Dlouho se ten Martin neozve, ale když už, tak to stojí za to! Johane, až pojedeš kolem, zastav se. Docela rád si prohlídnu Tvoje nové přibližovadlo! Jinak na vánoční posez s Vámi dvěma počítám na 100%! Mějte se fajn a že zdravím. Editováno: 4. Listopad 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.