vick Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Marťas ten motor mě taky lákal ale škoda že nedělají čtyřkolku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Laurin 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Já sem nad tím přemýšlel a zjistil jsem, že se bez čtyřkoly vklidu obejdu Sníh tu bývá fakt málokdy a na hory jezdím minimálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Ale je to jenom nástřel, uvidíme co bude za rok, kdy to bude aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 To je taky pravda, zase o starost (haldex) míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 uvidíme až to příjde.pak to bude mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 dneska začal Frankfurt.Tam bych se chtěl jednou jet podívat.Byl tam už někdo z vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) Já ne, ale taky bych tam zajel. Chlapci a verzi sportline nechcete? Btw, Víťo krásnej počet příspěvků 3 333 Editováno: 16. Září 2015, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Víťa: mohli sme jet, pořádájí se tam normálně zájezdy, třeba tady: http://www.matylda.cz/p_de_frankfurt_autosalon_jv.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 No chlapci ziram, jako je nadharna, a už se na vás v ní Těšín, ale ty dva hrnky na víc tam fakt chybej, ty už si si v tom pojezdil, já zase naopak chci konečně pořádně motor, párkrát jsem se v tom teď povozil a musím to mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 právě že mám šichtu.Chce to domluvit předem a jet tam.Klidně bych to bral.Láká mě to Fildo jo všiml jsem si toho a chtěl to podotknout ale ty jsi všímavý chasník Jinak sportline chce Kubino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Jinak do frankfurtu jedu příští víkend,taky jsem chtěl vždy jet, tak letos to klaplo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Ha Štěpán je další.To vypadá na generační obměnu ve velkém.Tedy zatím ve stadiu příprav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Doktore myslíš doufám 3.6? Jo Kuba ví co je good ale každý preferujem něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) No rozhodl jsem se neblbnout s rodinym kombajnem a sobě coupe, ale půjdu cestou rozumu a rodiny vůz bude sup 3.6 samosebou ale sedan stopro. Je toni na zábavu a splní co potřebujz, ale časem bude to coupe. Editováno: 16. Září 2015, autor: Doktorone 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Tak to je supr Štěpo, škoda že ne combi, ale hlavně že jsi zůstal věrný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Mě se líbí víc sedan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Ale i ten ma kufr jak kráva, hlavně twindor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) Ale trvalo to,než jsem ženě vysvětlil, že to není tak velký auto a že stim bude jezdit v pohodě, chtěla a4 kombik a já trojku, ale moc peněz za dvě kary, 3.6 splní 2/v jednom Editováno: 16. Září 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Martas: mam stejny konfig jako ty doslova jen já jsem na 19:-D muj ze včera http://cc-cloud.skoda-auto.com/CarCard/73317687 ted ale ještě bez sportpacketu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Kuba jde taky do nového supa jo, no mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Takže bude hromadna sleva ještě větší... včera jsme byly 4? kdo se přidá, zajedem pro do DE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 No jasné, vemeš verzi i s předníma parkovákama, nebo nejlépe s automatickým park. asistentem a nemusí mět strach. A jaký ročník máš v plánu, výbavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 (editace) Ten parkovak by byl pro ní super, skousel jsem to s bratrancem a je to fakt prca jak to točí samo, teď to konfiguraje s kamosem i na kolmé parkování. Asi kolem 2010 nebo konec 2009, a ideálně Laurin, ale uvidíme, hlavně ať je slusnej stav, ty 3.6 jsou obecně dost vybaveny, ale holobit mě nebaví, takže kůže, i na děti supr,jen utres, pádla, sibr,elektrika na vše,columbuse asi radsi v Praze ani nepotrebuju Editováno: 16. Září 2015, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Ber to tak, že columbus je putovní Kuba: ty máš navíc tuším ještě tvtuner/dab, ale ten bych bral asi taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.