Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

U nás už taky začíná tuhnout,takže myslím že i já o svém víkendu,který je čtvrtek-sobota,vyměním kola.Mimo to skontroluju chladící soustavu a na gumu podél dveří nanesu glycerin aby nedošlo k přimrzání dveří.

Jinak zítra bych se měl v Ostravě sejít s Vlastou.Přijede naskok až z Varnsdorfa,tak lehce hodíme řeč a poznám aspoň našeho dalšího člena.

Ať se Vám všem daří chlapáci :palec2:

Vloženo (editace)

No jo zima a mě začalo bolet v krku :feve:. Je to na prd, kdyby už byl aspoň sníh bylo by to příjemnější.

A budu musel ojet těsnění u dveří - nějak jsem nemohl utrhnou kufr dneska ráno :huh:

Editováno: , autor: ace ventura
Vloženo
kofííí plíís :) zdar kucí :)

:palec2::palec2:

Už ho tam peru do palice, včera "mírná zastávka" v oblíbené hospůdce, dneska hlava jako škopek. :feve:

..po ránu, po ránu - mokrej hadr na tlamu ! lol

Hezkej den !

Vloženo

nazdárek chlapáci tak tu máme zimu,teda u nás na Šumavě už zavládla. :o líp už snad bude zas jen na Jaře.je to hnus velebnosti jak mám supa od soli.jinak sem zalezlej v teple domova a pročítám forum.Užívejte volna a opatrně s našima miláčkama.

post-17528-1227355863_thumb.jpg

post-17528-1227355937_thumb.jpg

Vloženo

U nás pokryl všechno led.Ještě že jsem stačil za minutu dvanáct dát mazlíkovi zimní obutí.Sice to moc nepomáhá ale je to to maximum co můžu udělat.Cestaři zaspali a je to tu jedna klouzačka.

Opatrně chlapáci ať se na jaře všichni ve zdraví sejdeme.A ti kteří nemůžou tak jako Petříkovci zazimovat auti,tak těm přeju hodně štěstí

Vloženo

tak víkend za námi a zítra zas do pracovního týdne,večer sem Supíka umyl od té šílené soli.Vypadal jako slaneček.teď už je zase v garáži a bude tam na mě čekat do pátka až se vrátím zas domu.kamarádi,dávejte na silnicích pozor a hlavně se snažte vyhnout hňupům,kterých je na silicích dost.

čusky

Vloženo

dnes jsem jel za feldou uz byl vecer a mel asi nejakou chybu v elektro lol , kdyz mel dalkovy tak ok ale jak dal normalni svetla tak svitily mlhovky.... a pak 2 paka za sebou kdy míjení tesne vedle me hodily dalkovy, to taky pekne vypaluje oci :aggressive:

a nejradsi mam ty ridice co jezdi po prostredku, stabylne tu po okoli jezdi par jedincu co to maji asi na haku....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...