Březen 7, 200916 r se dvěma?To ne.V garáži mám jen jedno.Ale to by asi stačilo že?Hlavně aby doplavalo.Já bych ani nemusel co hi hi hi
Březen 7, 200916 r se dvěma?To ne.V garáži mám jen jedno.Ale to by asi stačilo že?Hlavně aby doplavalo.Já bych ani nemusel co hi hi hi ale jo musel by jsi co bych si počala s autem bez řidiče?
Březen 7, 200916 r jestli se vlezes do kufru myslím, že vlezu , tak kdy jedeme? Musíš se pro mě stavit jo?
Březen 7, 200916 r příjemné odpoledne bando,pro mě moc né,byl jsem pro T4 v sevisu za 21 tis. Upraveno Březen 7, 200916 r od Sejis
Březen 7, 200916 r příjemné odpoledne bando,pro mě moc né,byl jsem pro T4 v sevisu za 21 tis. Ahojky Jiříku, takže zarobené jo? To jsi za ty prachy měl přijed za námi
Březen 7, 200916 r oj chlape tak to nezávidím,no ale snad už budeš mít klid.Jak je u Vás v Praze?Co dělá Vltava?
Březen 7, 200916 r Autor Ahoj Kluci tak u nas stale prsi a reka se zacina pekne rozlejvat Jinak rodice jeli do Dcina ja zustavam dma ....a hadejte cim jeli , Varosem ,kdyz tatka videl rano ten dest a jeste navic nechat auto nekde v Decine tak vzal Golfika
Březen 7, 200916 r dva dny cesty ale pěkná projížďka.Tak letadlem to ee.Takový kufr ještě nevymysleli kde bych vlezl.Snad Janča jo ale já ne.
Březen 7, 200916 r Nazdar Víťo, venku je opravdu hnusně. Ale my, co máme jedno těsnění v motoru a jedno náhradní v kufru, jsme v pohodě
Březen 7, 200916 r aha no to chápu.Ještě štěstí že u tebe dlouho nevydrží a najde nového majitele.Včetně manžety:)
Březen 7, 200916 r Autor Nene od rana jsem poklizel a ted jsem jel ze segrou na nakup aby mne neco uvarila ... A koukam se segry pritelem na 4hru v tenise A hlavne relaxuju
Březen 7, 200916 r Autor u Petříků je mejdan,ale máme to trochu z ruky kámo. Jen 200km Vito nebo se pletu ?? To my to mame vsude kousek at do Prahy nebo k vam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.